Kneipp Patchouli ~ Rust en balans

Tijd voor een patchouli pauze! Met de heerlijke producten uit de nieuwe verzorgingslijn van Kneipp. De stimulerende en tegelijkertijd rustgevende eigenschappen van Patchouli brengen je meteen in balans.

De nieuwe producten van Kneipp ruiken ontzettend lekker: zacht, warm en kruidig…

Patchouli is op dit moment erg populair, het mixt warm met zacht, zoet met kruidig en muskusachtig. De unieke geur heeft een bijzondere natuurlijke werking op je huid én je humeur! Het schijnt dat het helpt tegen depressieve gevoelens… En het geeft Rust en Balans!

De producten van Kneipp staan bekend om hun werkzaamheid, lekkere geur en goede huidverdraagzaamheid. Ze zijn zelfs geschikt voor de gevoelige huidjes.

De patchouli lijn bestaat uit 3 fijne producten: douchegel, badolie en massageolie.

  

De douchegel zit in de herkenbare plastic fles van Kneipp. De geur is heerlijk! Ik vind het zelf fijn om deze douchegel ‘s avonds te gebruiken, je word er lekker ontspannen van en het zorgt voor een goede nachtrust. De fles bevat 200 ml en kost 4,99 euro.

  

De massageolie zit in een glazen flesje en is geel van kleur. Ook bij dit product is de geur weer heerlijk en rustgevend. Nu moet ik alleen nog vragen of manlief me wil masseren… *wink* Het flesje bevat 100 ml en koset 7,99 euro.

  

Ook de badolie zit in zo’n zelfde glazen flesje. Alleen de inhoud is donker groen. Dat vind ik er zelf nooit zo aantrekkelijk uitzien, maar de geur is wel weer erg lekker! Met deze olie kun je heerlijk ontspannen in een warm bad en daarna meteen *hup* je bed in… Perfect! Het flesje bevat 100 ml en kost 8,99 euro.

De natuurlijk verzorgende oliën in deze nieuwe Kneipp producten maken je huid zacht en soepel. Ook prima geschikt voor de gevoelige huid. Zoals altijd bevatten de producten van Kneipp geen conserveringsmiddelen (parabenen) en zijn ze vrij van minerale oliën. Patchouli is een geur die veel mensen prettig vinden en daardoor is het ook erg leuk om kado te doen aan een vriendin of je moeder!

De producten zijn vanaf 23 juli verkrijgbaar. Ze zijn te koop bij diverse drogisterijen.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze producten vinden. En hou je van de populaire geur van patchouli?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Kneipp Patchouli ~ Rust en balans

 1. Yara schreef:

  Oeh ziet er goed uit zeg!

 2. Nikita schreef:

  ik hou wel van patchouli, ik heb laatst artisanale zeep gekocht in de geur patchouli en die was echt heerlijk ! Dus misschien dat deze kneipp serie mij ook overtuigd krijgt

 3. yvonne schreef:

  Ik ben geintreseerd, heb vaker bad producten gehad van kneipp, bevalt erg goed…wel prijzig vind ik zelf maar dan heb je ook een heerlijk product.

 4. Chantal schreef:

  Ik ben ze nu ook aan het testen en vindt de geur echt heerlijk!

 5. Mariska schreef:

  Ik ken deze geur nog niet, lavendel is wel erg lekker

 6. Jorinde schreef:

  Lijken me fijne producten!

 7. Hedwig schreef:

  Ik ben niet zo voor de patchouliegeur, ik heb liever iets frisser :)

 8. Geke schreef:

  Kneipp is altijd lekker :)

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>