Glossybox juli ’12 ~ Unboxing filmpje!

Gister kreeg ik een mailtje, dat de Glossybox was verzonden. En vandaag kwam een lieve dame deze al brengen! Yeahh, want stiekem zitten we er toch elke maand weer op te wachten he…

De Glossybox is een soort abonnement. Je betaalt elke maand €12,50 en je ontvangt dan automatisch iedere maand zo’n leuke doos vol met heerlijke goodies! Meer info vind je op glossybox.nl.

En wat zat er in jouw Glossybox deze maand?

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Glossybox juli ’12 ~ Unboxing filmpje!

 1. Sonja schreef:

  Weer mooie producten! Wil nu ook wel Glossybox ontvangen…
  Bedankt voor de uitleg.
  Ook al is dit een mindere variant… Wel leuk hoor!

 2. Pippi schreef:

  Jij hebt dat witmaakspul dus ook. Ik weet niet wat ik ermee moet, want ik lak iedere dag mijn nagels in een fijn kleurtje:)

 3. Esmée schreef:

  Leuk filmpje, ik zou als ik zelf de glossybox zou hebben ook alleen die twee producten die jij zegt leuk vinden, de lipstick gaat ook nog wel!

  Liefs

 4. Mariska schreef:

  Ik vind de glossybox erg leuk deze maand! Vond het vorige maand wat minder

 5. Beauty Treasures schreef:

  In België hebben we nog geen boxen, maar ik vind het concept erg leuk. En de prijs die je ervoor betaald is oké, niet duur te noemen. Ik vind dit wel een leuke box, maar het is inderdaad zoals je zegt. Soms is iets leuk voor de ene en voor de andere weer niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>