Zaterdag 16 juni Open Dag!

Het begint nu echt op te schieten en stiekem ben ik al wel een beetje zenuwachtig aan het worden… Zaterdag (en dat is óvermorgen al!) is de Open Dag in mijn nieuwe salon!

Het ‘grote werk’ is inmiddels al wel gebeurd, maar juist in al die kleine dingetjes gaat vaak een hoop tijd zitten. Ik heb allerlei ‘to do lijstjes’ liggen, om vooral maar niets te vergeten en om een beetje overzicht te krijgen… Vandaag moet ik de laatste officiele dingen gaan regelen, morgen gaan we poetsen en alles mooi inrichten en een plekje geven. Dat is natuurlijk het leukste werk!

Deze flyer heb ik afgelopen week in de omgeving laten bezorgen en ik ben heel erg benieuwd of er veel mensen op af zullen komen, want dat is natuurlijk altijd erg moeilijk in te schatten. Een hoop vriendinnen, familie en kennissen komen sowieso al. Maar ook een aantal andere lieve BeautyBloggers en lezeressen zijn van plan om langs te komen. Ik ben zo benieuwd en dat maakt me ook wel een klein beetje zenuwachtig hoor…

De Open Dag is zaterdag van 12.oou tot 16.oou en óók jij bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Dus lieve lezeressen en andere BeautyBloggers, ben je nieuwsgierig? Kom dan gezellig langs om even in mijn salon rond te neuzen en een praatje te maken met mij en de andere meiden onder het genot van een hapje en een drankje. Mijn zusje Desirée gaat de cupcakes en andere zoete dingen maken, én dat kan ze goed!

Mijn salon is in Steenbergen, dit ligt in west Brabant. Het is prima te bereiken met het openbaar vervoer, maar er is geen treinstation. Vanuit Rotterdam rijdt er een bus rechtstreeks en bij veel animo kan ik zorgen dat je opgehaald wordt van het treinstation in Roosendaal op Bergen op Zoom.

Durf je niet, twijfel je, of heb je nog vragen? Je mag me altijd even mailen hoor!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

17 Reacties op Zaterdag 16 juni Open Dag!

 1. Agnetha schreef:

  Spannend! En het is je gegund! Ik weet niet of ik kom, omdat het nogal lang reizen is en als ik zaterdag naar de dealer kan om mijn dashboardklepje te vervangen dan doe ik dat meteen ;).

  Maar heel veel plezier alvast en het ziet er super uit je flyer en visitekaartjes :D.

 2. Marielle schreef:

  Spannend! Ik wens je heel veel plezier en succes met je salon, maar dat zal vast en zeker allemaal goedkomen! Had graag willen komen, maar helaas kan ik niet!

 3. femketje schreef:

  he jammer >.< ik moet werken zaterdag :(

 4. Joyce schreef:

  Oeh veel plezier en geniet ervan! Ik heb zelf iets anders te doen, maar opzich is het voor mij dicht in de buurt. En nu je industrieterrein zegt, mijn tante woont daar ook. Misschien kom ik nog wel een keer een kijkje nemen :)

 5. Marielle schreef:

  Ik kan ook niet :-( was graag gekomen.
  Heel veel plezier a.s zaterdag en ik denk aan je.

 6. xx_Patries_xx schreef:

  spannend zeg :D:D helaas heb ik die dag al een afspraak anders had ik zeker overwogen om langs te komen :D:D

 7. Mariska schreef:

  Spannend hoor, heel veel succes met alles!

 8. Esther schreef:

  Helaas kan ik niet zaterdag, maar heel ver is het niet voor mij dus wie weet kom ik een keer langs voor een heerlijke behandeling!
  Geniet ervan zaterdag, liefs

 9. arletta schreef:

  Spannend zeg!
  Jammer genoeg moet ik heel mijn zaterdag werken, anders had ik wel een kijkje komen nemen~
  liefs.x

 10. Karen schreef:

  Spannend hoor! ik kan niet komen i.v.m. werken en de afstand is een beetje te groot ;)
  Maar heel veel plezier en succes!
  xx

 11. Miriam schreef:

  Jeeeej wat spannend moet ik voor je zijn! Hele onderneming, wat knap! Het gaat vast heel leuk worden, je bent tenslotte al bekend! :-) Heel veel succes en vergeet geen plezier te hebben ;-)

 12. Leontine schreef:

  Spannuuuund! Gaat vast helemaal goed komen, enne beetje zenuwen hoort erbij :).

 13. Angelique schreef:

  Wauw super aantrekkelijk nu ik weet dat er een rechtstreekse bus vanuit Rotterdam gaat, wie weet kom ik even langs en anders sowieso een keer voor een behandeling:) heel veel succes en plezier net de opening en je salon meis.

 14. Mariska schreef:

  Ben super benieuwd hoe de dag is. Ik moet mijn koffer inpakken die dag dat is ook wel leuk maar anders was ik hier naar toe gegaan :-)

 15. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  Het wordt vast een succes morgen, kan niet anders!! heel veel plezier morgen!!!liefs

 16. Natascha schreef:

  Misschien dat ik morgen langs kom. Ik wil jouw mooie salon wel eens in het echie bekijken. Ik moet even kijken hoe ik het ga doen met vervoer maar volgens mij gaat er sowieso een bus vanuit Roosendaal richting Steenbergen. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>