Yves Rocher ~ Smoothie (limited edition)

Ziet dit er niet lekker fris en zomers uit?! Het zijn de nieuwe Smoothie Shower Creams van Yves Rocher. Deze heerlijke douche producten zijn nu tijdelijk verkrijgbaar.

Er zijn 2 varianten verkrijgbaar met een super lekkere fruitgeur! Het zorgt meteen voor een heerlijk zomers gevoel, ik ben er echt gek op!

De Smoothies zien eruit om zo een rietje in te steken en ervan te genieten tijdens een heerlijke zomerdag… Toch naar niet doen! *wink* Maar het zorgt natuurlijk wel voor een echt vakantiegevoel onder de douche!

De Smoothies zitten in grote plastic flessen van 400 ml. Een fijn formaat voor in de badkamer en ook prima mee te nemen op reis. De verpakkingen zien er ook erg aantrekkelijk uit, met al die lekkere fruitjes…

 • Plantaardige wasgel
 • Biologisch afbreekbare formule
 • pH-huidneutraal

  

De fles die meteen mijn aandacht trok, was die met de kokos-geur, ik ben echt gek op kokos! En de combinatie met ananas is echt super jummie!

“Achter de harde schil van beide vruchten gaat heerlijk zoet vruchtvlees schuil: dat van kokosnoot is stevig en zacht, dat van de ananas is sappig en friszuur. Geniet onder de douche van een fruitige smoothie van ananas en kokos.”

 

De mango-passievrucht Smoothie is ook zo ontzettend lekker. Deze ruikt iets fruitiger en frisser, heerlijk! Deze heb ik de afgelopen tijd gebruikt onder de douche en het gaf me meteen een zomers gevoel, zélfs tijdens de regenachtige dagen van de laatste tijd…

“Yves Rocher heeft mango en passievrucht geselecteerd vanwege hun exotische parfum met zomerse accenten. De mango is een zoete vrucht die groeit in warme orden met veel zon. Deze laat zich uitstekend combineren met het sappige, zachte en friszure vruchtvlees van de passievrucht. Laat u verleiden door deze onweerstaanbare mis van mango en passievrucht, als een versbereide smoothie.”

De Smoothies zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten. De grote fles van 400 ml kost 4,90 euro en de mini verpakking van 50 ml kost 1,50 euro. De producten zijn de tijdelijk verkrijgbaar in de Yves Rocher winkels en in de online shop.

Ik hou echt van zulke lekkere douche producten, het maakt mij meteen helemaal vrolijk als ik hiermee ‘s morgens vroeg onder de douche stap… Een prima begin van de dag!

Wat vind jij van deze zomerse Smoothies?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , . Bookmark de permalink.

14 Reacties op Yves Rocher ~ Smoothie (limited edition)

 1. Paola schreef:

  Ze lijken me echt heerlijk!

 2. Kim schreef:

  Ze lijken me echt heerlijk! Ik ga meteen even een kijkje nemen in de shop.

 3. Marielle schreef:

  Oe Kokosss, straks eens ff neuzen op de site :-)

 4. Angelique schreef:

  Als ik niet zou kunnen lezen, zou ik minstens denken dat het een smoothie drankje zou zijn, ha.
  Ik ga even een kijkje nemen op de site, leuke post.

 5. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  ken ze niet maar ze lijken me heerlijk

 6. Safannah schreef:

  Wat een koopje! :)

 7. Tedje schreef:

  Hmmmmm ik hou van mango!

 8. Nicole schreef:

  vind ze erg lekker ruiken, maar omdat ik zelf echt nog veel te veel shower gels heb, heb ik alleen een parfum gekocht inkokos-ananas.

 9. Geke schreef:

  Ziet er heerlijk uit!

  xxx

 10. Kelly schreef:

  Yves Rocher vind ik echt een heerlijk merk, deze producten lijken me ook heerlijk!

 11. Pippi schreef:

  Het ziet er best mooi uit, maar ik ruik niet graag naar iets eetbaars:)

 12. gerrianne schreef:

  Hmmm, deze lijken me echt geweldig!

 13. beautyforgirls schreef:

  Hier word ik ook helemaal vrolijk van.
  Heerlijk.
  Liefs, xxx

 14. Ria de Oude schreef:

  Heerlijk spul Ik heb het voor een bad gebruikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>