Winactie ~ Maak kans op deze set van Oscar & Babette!

Het is weer tijd voor een leuke Winactie! Deze keer wat anders dan dat jullie van mij gewend zijn… Namelijk géén nagel,- of beautyproducten, maar wel andere hele fijne producten waar ik ook heel erg gek op ben: Geurkaarsen!

Ik mag deze mooie set van Oscar & Babette weggeven aan één van mijn lezeressen. De set bevat een mooie jute tas met daarin 2 heerlijke geurkaarsen, gemaakt van 100% biologische EcoSojawas, in 2 verschillende zomerse geuren ‘Sea Shore’ en ‘Marvelous Mojito’.

Wil jij kans maken op deze set? Kijk dan snel verder!

Ik ben zelf echt gek op geurkaarsen! Elke avond steek ik ze aan en het geeft meteen een heerlijke geur en gezellig sfeertje… Ik vind het dus super leuk dat ik deze set mag weggeven en jullie kennis te laten maken met de ‘Joyful Emotions’ geurkaarsen van Oscar & Babette.

‘Marvelous Mojito’, de geurbeleving van een Cubaanse zomercocktail!
Waan jezelf in zomerse sferen met deze geurkaars op basis van een sprankelende cocktail met geurnoten van Cubaanse rum, limoensap, verse muntblaadjes en een vleugje ruwe suikerriet.

‘Sea Shore’, de geur van zon, zee en strand!
De vitaliserende zeebries tijdens een heerlijke dag aan het strand, zo kan deze geurkaars het beste worden omschreven. Frisse marine geurnoten met accenten van drijfhout en een vleugje zonnebrandlotion, zorgen voor een typische geurbeleving van een intens verkwikkende strandwandeling tijdens een dag aan zee.

De Oscar & Babette ‘Joyful Emotions’ geurkaarsen branden ongeveer 15 uur. Elk kaarsblikje heeft 3 100% ongebleekte katoenen lontjes. Dit geeft een bijzonder effect en zorgt voor milieuvriendelijke geurkaarsen die tot 90% minder roetvorming geven dan kaarsen op basis van paraffinewas.

 

Om kans te maken op deze set moet je het volgende doen:

 • Volg mij en Oscar & Babette  op Twitter en tweet het volgende bericht: Maak bij @BeautyNailsFun kans op een set geurkaarsen van @OscarEnBabette #RT.
 • Ik heb eindelijk een Facebook pagina, dus ik zou het leuk vinden als je die zou ‘liken’.
 • Laat hieronder een reactie achter zodat ik weet dat je mee wilt doen met de Winactie.

De actie loopt t/m zondag 1 juli. Daarna krijgt de winnaar bericht van mij.

————————————————————————————————————————————

De geurkaarsen set is gewonnen door Rachel. Gefeliciteerd!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Winactie met de tags , , . Bookmark de permalink.

42 Reacties op Winactie ~ Maak kans op deze set van Oscar & Babette!

 1. Thea schreef:

  Leuke actie, ik doe mee.
  Ik volgde jou en Oscar & Babette al op twitter.
  Mijn tweet: https://twitter.com/cloggie13/status/216420175866638337
  en ik volg je nu ook op facebook

  Liefs Thea

 2. kirstin schreef:

  ik heb volg je op twitter en heb het bericht getweet, ik heb geen facebook en heb je dus niet geliked, ik zou willen winnen omdat ik op 1juli jarig ben en het een leuk cadeautje zou zijn!

  kirsin

 3. Anneleen schreef:

  Super, ik hou ook erg van geurkaarsen, zijn zo relaxerend en gezellig!
  Ik volg jou en Oscar & Babette op Twitter (@Annel1Hendrickx), en heb je FB pagina geliket!
  Van Oscar & Babette had ik eerlijk gezegd nog niet gehoord, dus ben ik erg benieuwd naar hun geurkaarsen! Ze klinken alvast heerlijk!
  x Anneleen

 4. monique schreef:

  Wat een mooie actie ik heb eigenlijk bijna altijd een geurkaars aan als ik aan t werk ben.. word ik zo rustig van! Volg jullie op twitter, geliked op fb en getweet (@alllovebeauty)

 5. Nel van Oudenaarde schreef:

  Ik heb het getweet via @nvanoudenaarde en ik volg je ook, heb ook de facebook pagina geliked! leuke prijs!

 6. linda schreef:

  ja ik doe zeker mee ik heb wel ooit met een winactie mee gedaan aar nog nooit gewonnen

 7. stephanie schreef:

  Allemaal gedaan!
  Heb ook altijd geurkaarsen aan heerlijk ruikt heel je huisje lekker!

 8. Britt schreef:

  Wow, ik doe mee! Heerlijk :).
  Ik volg je op twitter en Babette&Oscar ook. Ook heb ik een tweetje geplaatst https://twitter.com/britttxbrittt/status/216459931551932416 & Ik heb je FB-pagina geliked hihi!

  Loves,
  Britt

 9. Bianca schreef:

  Ik volgde je al op twitter, En ik love love love Oscar&Babette. Dus ik doe graag mee.

  De link naar mijn twitter https://twitter.com/BiancaPK

 10. anouk schreef:

  ik hou erg van geurkaarsen dus ik doe graag mee :D
  ik volgde jou ook en nu ben ik oscar&babette ook aan het volgen,
  mijn twitter is @anoukwieanders, en ik heb het bericht getweet.
  Ook heb ik je facebook geliked

  xx

 11. Roxanne schreef:

  Wat een superleuke winactie! Sinds ik op mezelf woon, nu 2 maanden, ben ik erg into geurkaarsen en dus ook erg benieuwd naar deze!
  Ik volg en like op Facebook, en ik volg op Twitter en tweette: https://twitter.com/Miss_Roxx/status/216495806730080256

 12. femketje schreef:

  gaaf, ik doe mee :D
  volg beide twitters en like de FB. ook volg ik via bloglovin en heb ik het artikel geliked!

  https://twitter.com/femketje/status/216498955104686081

 13. gerrianne schreef:

  Geweldige winactie, dat ik helaas aan mij voorbij moet laten gaan. Ik ben echt gek op geur kaarsjes, maar mijn mams vindt het niet verstand om het in huis aan te doen, omdat niet iedereen hier gek op geurkaarsen zijn, ahah. Helaas, dus! Iedereen veel succes. <3

 14. Oh wat een superleuke actie! Ik las laatst een artikel over Oscar & Babette geurkaarsen en sprays (was dat nou bij jou of ergens anders?) en toen was ik al direct heel nieuwsgierig. Ik houd van fijne geuren in huis en heb ook altijd wel van die geurstokjes of kaarsjes. Deze kaarsen lijken me beiden heel lekker dus ik maak graag kans. Heb alles van de instructies gedaan ;-)

 15. Anouk schreef:

  Wauw ik doe mee!

  Ik volg jullie beide op twitter en heb getweet:
  https://twitter.com/JustsayAnouk/status/216563115695931392
  Ik heb geliked op FB (Anouk van der Zee)

  Fingers crossed!

  Loves,
  Anouk

 16. Rachel schreef:

  Ik ben GEK op geurkaarsen, ik kan er niet genoeg van krijgen! Heel leuk dat je ze weggeeft, want mijn laatste geurkaars is ook al op zijn einde. Ik heb alles gedaan op twitter en facebook en hoop natuurlijk dat ik kans maak om te winnen. Iedereen veel plezier en ik hoop dat de winnares kan genieten van deze heerlijke geuren in zijn of haar kamer! xx Rachel

 17. Simone schreef:

  Volgen op twitter: check
  Tweet gestuurd: check
  Liken op facebook: check
  Reactie achter laten: check!!
  Oscar en Babette volgde ik al want hun producten zijn Eco-chic! Ik vind dat echt een pluspunt. Ook de knusse uitstraling spreekt me erg aan, en ik hou van geurkaarsen natuurlijk! Wellicht zou ik ze in mijn praktijkruimte kunnen gaan gebruiken. Limoensap, verse munt..klinkt heerlijk fris!
  Groetjes Simone

 18. Mirjam Jaas schreef:

  Waaauw wat een super leuke actie, ik doe echt heeel graag mee. Ik ben gek op geur kaarsen!! Heerlijk!! ♥ Like $ share ♥ with love!

 19. Marieke schreef:

  Oscar en Babette volg ik al een tijdje, via hen ben ik jouw blog terecht gekomen. Kende deze blog nog niet, maar het ziet er mooi en verzorgd uit, dus ik blijf je zeker volgen! Twitterbericht staat hier: https://twitter.com/MariekNeervoort/status/216604748722356224
  Uiteraard heb ik je ook op FB geliked!

 20. Simone schreef:

  GEWELDIG! :D Wauw, ik doe heeeeeel graag mee!! Ik volgde je al heel lang op Twitter, maar Oscar & Babette nog neit, nu dus wel. :) Heb het ook getweet; ‘sieem’ op Twitter.

  Oja; welkom op FB! :) Leuk! :) Ik like je :)

 21. Uniflame schreef:

  Wat een leuke actie zeg :) Ik wil deze kaarsen graag proberen. Ik heb getweet en volg jullie beide (account meteenstrikje) en ook heb ik je facebook pagina geliked.

 22. Chaja schreef:

  Oehh leuk ! :D Ik volg jullie op twitter en like facebook pagina (:

  Liefs, Chaja

 23. Rilana schreef:

  wat een superactie. ik doe graag mee.
  De tweet is dan ook gelijk geplaatst:
  https://twitter.com/rilana213/status/216769065266589696
  het hartje bij bloglovin is ingedrukt en ik ga zo je facebookpagina nog even een vind ik leuk geven.
  Nu is er nog een ding te doen: iedereen succes wensen, en keeping my fingers crossed
  groetjes
  rilana
  @rilana213 (twitter)

 24. Maartje schreef:

  Goedemorgen, erg leuke actie! Ikvolg jullie beide op twitter en nu ook op faceebook! Groetjes maartje

 25. Chantal schreef:

  Oeeh, ik doe mee, ik ben dol op geurkaarsen!

  Heb je facebookpagina geliked, de tweet geplaatst ( @chantaaalvdm ) En ik volg jou & Oscar&Babette.

  Dus eigenlijk heb ik alles gedaan ;D

 26. sharon schreef:

  wauw leuke actie ik doe mee!

 27. sharon schreef:

  leuke actie ik doe mee

 28. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  Leuke actie, ben dol op geurkaarsen :) heb getweet @Annekuhhh en had van de week je FB al geliked haha leuk trouwens dat je daar ook zit nu!! groetjes

 29. annemiek schreef:

  Super leuke actie!! De geurtjes lijken me erg lekker ruiken, lekker zomers!! Ik heb geen Twitter maar de rest heb ik wel gedaan!

  Groetjes Annemiek

 30. Ilse schreef:

  Leukleeuk! Ik doe zeker mee (:
  Ik heb getweet, en ik volg op Bloglovin’ (Heb ook even het artikeltje geliked!)
  https://twitter.com/xIlsejee/status/216869500430188546
  xxx

 31. Geke schreef:

  Leuke actie! Maar zonder twitter wordt het niks.
  Degene die wint, veel plezier ermee!

  xxx

 32. Nadine schreef:

  Ik doe mee. Ik volg je en oscar en babette via twitter.
  Ik heb ook getweet: https://twitter.com/nona89/status/216930795091263489

  Ik heb je ook geliked op facebook.

 33. Zoë schreef:

  Leuk! Dat zien er erg lekkere geurkaarsen uit :)

 34. Immi schreef:

  Leuk, ik doe mee!
  Ik volg jullie beiden op twitter, en je facebook page heb ik ook al geliked ;)
  Mijn tweet staat hiero > https://twitter.com/ImmixRikudou/status/217335012859711488

  Succes iedereen~ :D

 35. Saskia schreef:

  Gaaf! Ik doe mee :)

 36. Deborah schreef:

  Oeeh leuk! Ik heb de facebook pagina geliked en volg jou en Oscar & Babette op Twitter. Mijn RT: https://twitter.com/xxdeborah/status/217816311953240066 :)

 37. Chantal schreef:

  Hartstikke leuk! Ben gek op geurkaarsen, heeft ook een fijne invloed op mijn stemming! Ik volgde jullie al op twitter en jou op bloglovin :) Heb getweet: https://twitter.com/SilverRetriever/status/217994465032413184

 38. anna schreef:

  hartstikke leuk!
  ik hou erg van geurkaarsen dus het is het proberen waard!
  https://twitter.com/littlecutegloss/status/218381687153893376
  Verder heb ik je facebook pagina geliked, en gevolgd op twitter
  Liefs anna

 39. Lily - Ooglift schreef:

  Lijken me beide heerlijk.

 40. Suze Hofma schreef:

  erg leuke winactie ben dol op geurkaarsen! heb alles gedaan wat er gevraagt word!

  xx

  Suze

 41. Anke schreef:

  Wat een leuke actie!! Ik doe mee!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>