Truly Yours Box juni ’12

Gister kwam de Truly Yours Box weer binnen. I like that! Ik heb de box eerst nog een paar uur onopengemaakt laten staan, zodat ik ‘em vóór de camera voor jullie kon openmaken… Ik ben benieuwd wat er deze maand in jullie Truly Yours Box zat, let me know! Meer info over de box vind je op trulyyours.nl.

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

9 Reacties op Truly Yours Box juni ’12

 1. mariska schreef:

  wat jammer dat bij jou de lippenbescherming het niet doet hij is echt lekker op je lippen

 2. Kelly schreef:

  Leuke inhoud, wel jammer dat je die spray al had via de glossybox. Jammer dat je lippenbalsem kapot is.

 3. Dhini schreef:

  Leuke inhoud en wat leuk dat staaltje parfum bij

 4. Angelique schreef:

  Ik vind t raar dat heel veel mensen de box al binnen hebben en ik en vele andere moeten nog even wachten tot deze week. Voor mij ook geen verrassing meer want zie de box overal op blogs. ( had natuurlijk niet hoeven kijken) maar toch, stuur dan alle boxen tegelijk de deur uit. Ik wacht rustig af.
  De box ziet er wel goed uit, heb zelf de Tony nog niet dus ik vind t niet erg dat ie in de box zit. Vind wel gek dat zo’n merk in twee boxen beland deze maand.

  • Ramona schreef:

   Ow ja dat is indderdaad wel raar dat ze niet alle boxen tegelijk opsturen! Had je ook nog geen mail gehad, dat het verzonden is?

   • Angelique schreef:

    Nee geen mail gehad. Ik heb gisteravond mail gehad dat ie onderweg is dus ik hoop dat ik m vandaag krijg. Had ook niets anders verwacht dat jij een nieuwe lippenbalsem zou krijgen, heel netjes van Truly Yours.

 5. Pingback: ROC ~ Lippenbalsem (Fijne service van ‘Truly Yours’) | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>