Random foto’s! #4

Vandaag heb ik weer wat random foto’s voor jullie op een rijtje gezet. Het zijn gewoon willekeurige foto’s van dingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan of gezien. En natuurlijk zijn er ook weer wat foto’s uit mijn persoonlijke album bij…

Benieuwd naar mijn gebeurtenissen van de afgelopen tijd? Kijk dan snel verder!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik vorige week een Open Dag had in mijn nieuwe salon! Dit was echt een super geslaagde dag, er zijn zoveel lieve en gezellige mensen langs geweest!

Nogmaals heel erg bedankt voor alle lieve kaartjes en kadootjes!

Op zondag 10 juni was er een Open Dag bij Enchantra. Omdat dat voor mij heel dichtbij is, heb ik op het laatste moment besloten om toch even snel een kijkje te gaan nemen. (ik was toen namelijk nog druk bezig met klussen en verven in mijn salon)
Er waren een heleboel andere BeautyBloggers aanwezig die dag! De foto hierboven is gemaakt door Lara en onderstaande foto’s zijn gemaakt door Helen.

De showroom van Enchantra! Een mega grote ruimte, vol met prachtige nagellakken, make upjes en andere beautyproducten… Daar worden wij blij van!

Buiten stond er een groot springkussen voor de kinderen… Juist! *wink*

En natuurlijk konden wij het niet laten om ook even te jumpen… Op de foto zie je Agnetha, Arantxa, Linda en ik… Leuke actiefoto! Check m’n haar, ow yeah!

 

De laatste weken krijg ik bijna dagelijks leuke pakketjes opgestuurd met producten om te reviewen! En ja, ik geef het meteen toe: Dat is absoluut één van de leukste bijkomstigheden van ‘het leven als BeautyBlogger’… Dus dit gaan we testen en zullen jullie binnenkort hier op de site voorbij zien komen.

Vorige week was ik op het persevent van GoodSkin Labs. Daar hadden ze deze heerlijke cupcakes!

 

En natuurlijk nog wat foto’s van onze lieve knuffelbeesten… Gizmo vond het wel erg comfortabel om lekker dwars bovenop zijn mandje te gaan liggen. Hier lag hij lekker te slapen én te snurken! En nog een foto van Happy en Arjan, hier kijken ze allebei zo grappig! Happy is de pup van mijn moeder, zo’n lief klein beestje… En ze lijkt echt super veel op Mogli, onze andere chihuahua.

Degene die mij via Twitter volgen, hebben mijn ‘Facebook-drama’ van afgelopen week kunnen volgen… Ik ben namelijk heel de week bezig geweest om Facebook onder de knie te krijgen! Volgens mij was ik één van de weinige mensen op deze aarde, die nog níet aan Facebook deed… Maar ik begin het nu toch eindelijk te snappen en ik vind het nog leuk ook! *wink* Dus ik zou het leuk vinden als jullie mijn pagina ook even zouden ‘liken’

Dit was weer een klein kijkje achter de schermen… Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te zien!

Dit bericht is geplaatst in DIY, Fun, Nails met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

26 Reacties op Random foto’s! #4

 1. Helen schreef:

  Leuke foto’s hihi! En dan bedoel ik niet alleen diegene die ik gemaakt heb of waar ik opsta ;)
  Wel komisch dat we allebei een zonnebril ophebben alsof het heel mooi weer was.. droom maar lekker verder ;)
  Jammer dat ik je niet vaker tegenkom op persevents, hopelijk in de toekomst!

 2. Sonja schreef:

  Echt grappig die foto’s! Vooral die ondeugende meiden op het springkussen!
  Maar… Ik zou kwijlend bij Enchantra binnen zijn gekomen…
  Leuk… Een blikje in je drukke leven!

 3. Mariska schreef:

  Erge leuke foto’s om te zien zo! :)

 4. Lotte schreef:

  leuke foto’s! haha, ik snap ook weinig van Facebook.. :P

 5. Jasmine schreef:

  Wauw, wat een grote winkel van Enchantra!! Al die verschillende nagellakkleurtjes!

 6. beautyforgirls schreef:

  Erg leuk om te lezen.
  Liefs, xxx

 7. Leuke foto’s! En natuurlijk like ik je Facebook pagina! Welkom bij de club ;-)

 8. gerrianne schreef:

  De foto op de springkussen ben ik al tegengekomen, wat moest ik toen lachen! Geweldig.. Haha. De nagellak rekken, woauw, daar wordt ik nu al blij van, zonder het echt te zien! Ik vindt het super dat je Random foto’s plaatst, want dat blijft gewoon echt leuk!

 9. Esmée schreef:

  Leuke foto’s :D

  Liefs

 10. Rachel schreef:

  Wat leuk zo’n persoonlijk artikeltje, en echt gaaf van je salon ik volgde al je videos op youtube en eht ziet er super uit! x

 11. Paola schreef:

  Heel leuk om te zien!

 12. Mariel schreef:

  Leuke foto’s!

 13. amber schreef:

  echt grapig mijn hond heet ook gizmo haha

 14. NailTalk schreef:

  Wat een leuke foto’s! En wat een bloemen, geweldig! Ga meteen je Fb pagina liken :-)

 15. Elisa schreef:

  Leuke foto’s!! Ik doe zelf ook niks met facebook, toch ga ik me er oom maar is in verdiepen. Want zoals je ook al zegt, bijna iedereen heeft het!

 16. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  leuke foto’s vooral die nagellak stellingen, zo hee wat veel lakjes!! daar wordt je vast hebberig van hahaha

 17. Geke schreef:

  Altijd een leuke tag zoiets!

  xxx

 18. Arletta schreef:

  Leuke foto’s!
  Die enchantra winkel ziet er echt prachtig uit!
  liefs.x

 19. Kaylani schreef:

  Leuke foto’s! Altijd leuk, zo’n artikel :)

 20. Martine schreef:

  Hallo, wat is het adres van de showroom van enchantra?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>