Nieuwe layout en visitekaartjes!

Zoals jullie ongetwijfeld allemaal al wel gezien hebben, ben ik op dit moment bezig met allemaal leuke en spannende dingen!

Vorige week heb ik de sleutel van mijn pandje gekregen en we zijn al heel de week druk bezig met klussen. Ik heb al wat filmpjes gemaakt zodat jullie goed op de hoogte blijven. Maar hier op de site vinden ook een paar veranderingen plaats…

Jullie hebben het misschien al gezien… De layout is veranderd! Ik zat er al een hele tijd over te twijfelen. Ik vond mijn ‘oude’ layout nog steeds super mooi en ik was ‘em ook eigenlijk nog helemaal niet beu.
Ik begon me alleen wel een klein beetje te storen aan de nagellak flesjes die in de header stonden. Ik wilde liever dat de layout wat neutraler en strakker werd.

Mijn vorige layout en visitekaartjes werden ontworpen door Babet van Oktoberdots en ‘she did a great job!’.

Ik vond de stijl helemaal geweldig en zo wilde ik het ook ongeveer wel houden. Een lief vriendinnetje van mij, bood aan om me te helpen. En samen hebben we een andere header en visitekaartjes gemaakt. Anders, maar wel in dezelfde stijl. Girly en tóch stoer!

De visitekaartjes zijn ook echt super leuk geworden! En we hebben er meteen ook een afsprakenkaartje van gemaakt. Handig he!

Mijn vriendin Inge is echt super handig met allerlei Photoshop programma’s en ze heeft echt super leuke dingen voor me ontworpen. Ze heeft ook flyers gemaakt voor de open dag, deze worden dit weekend verspreid hier in de omgeving. Ik kreeg ‘em vandaag zelf in de brievenbus! Echt raar om mijn eigen flyer tussen de folders te zien…

De open dag is volgende week zaterdag 16 juni, van 12.00u tot 16.00u. Iedereen is van harte welkom om langs te komen! Dus heb zin en tijd, kom dan gerust even een kijkje nemen.

Als er meiden langs willen komen die met het openbaar vervoer moeten komen, laat het me dan even weten. In Steenbergen is geen treinstation, maar er rijden wel genoeg bussen… *wink* Er gaat zelfs een bus rechtstreeks van en naar Rotterdam!

Wat vind jij van de nieuwe layout? Moet je er erg aan wennen, of is het niet zo’n grote verandering?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

35 Reacties op Nieuwe layout en visitekaartjes!

 1. Marielle schreef:

  Wel ff wennen, maar ik vind het super gaaf. En ach, over een paar dagen weten we niet anders meer ;-)

 2. Chantal schreef:

  Leuk hoor en net wat je zegt: girly, maar met een stoere touch!

 3. Amanda schreef:

  Ik vind hem leuk geworden!

 4. Vera schreef:

  Ik vind de lay out heel erg mooi geworden! Zoals je zegt, niet heel erg veranderd, maar wel met een stoer tintje :)

 5. Marielle schreef:

  Erg leuk geworden!

 6. Ilse schreef:

  Helaas is dat voor mij 2.5 uur rijden, had graag willen komen!
  Maar gefeliciteerd met je nieuwe mooie salon :D Het ziet er prachtig uit (:
  xxx

 7. Angelique schreef:

  Ik vind m echt wel stoer zo maar vond de vorige errug leuk. Ben wel blij te zien dat t kantje en strikje erin zit, zijn jouw kenmerken. Het grappige is, altijd als ik een zwart strikje zie moet ik gelijk aan jouw site denken, ha..

 8. azazella schreef:

  als ik heeeel eerlijk mag zijn vond ik de andere wat beter, komt denk ik doordat nu ineens heel veel blogs streepjes hebben enz :(

 9. Nikita schreef:

  het is echt mooi en wat neutraler. Vind ht ook professioneler nu

 10. Karen schreef:

  Ziet er goed uit!
  xx

 11. roos schreef:

  Mooi hoor de nieuwe lay-out! ik moet werken op zaterdag maar, veel plezier met de open dag!

 12. Evelien schreef:

  Wat een leuke visitekaartjes, heel mooi gelukt!

 13. arletta schreef:

  Even wennen, maar hij is wel heel gaaf!
  Liefs.x

 14. Kim schreef:

  De layout is heel erg mooi, vind het helemaal bij je passen!

 15. Mariska schreef:

  Mooie layout! Ik zou graag komen maar ga de 18e op vakantie dus moet dat weekend veel regelen en koffer inpakken :(

 16. beautyforgirls schreef:

  Ze zijn wel erg leuk geworden.
  Liefs, xxx

 17. linda schreef:

  super leuk ik krijg ook visitekaartjes

 18. Mariel schreef:

  Wat leuk zeg! Stoer maar girly :)

 19. xx_Patries_xx schreef:

  ik vind het erg mooi hoor, vind je nieuwe foto ook erg leuk :D:D

 20. Immi schreef:

  Ik vind de nieuwe lay-out wel leuk! Leuke kleurtjes, simpel en strak :)

  Hmm, 3,5 uur reizen.. Ach ik heb erger gehad! :) Ga wel proberen om te komen, want ik wil het heel graag ‘in person’ zien!

 21. Tedje schreef:

  Je visitekaartjes zien er supertof uit!! Great job!

 22. Rozanne schreef:

  Ik vind het zoooo leuk voor je !! Ik droom van mijn eigen salon, en jij hebt het gewoon voor elkaar, geweldig man! Ik heb mijn hele zaterdag helaas al volgepland, maar ik wil echt graag een andere keer langskomen! xx!

 23. Geke schreef:

  Ik vind het heel gaaf geworden! Ook je foto is heel leuk!

  xxx

 24. Leontine schreef:

  Wat ontzettend leuk! Ik vind de lay-out helemaal bij je passen, tof hoor.

  Wat jammer dat je open dag de 16e is, ik was heel graag gekomen maar wij hebben dan al een afspraak (rondleiding/familiedag/bbq werk Len). Misschien later nog eens, kan ik met rolstoel bij je binnen?

  In ieder geval alvast een hele fijne middag gewenst!

 25. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  Hoi Ramona, ik vind je nieuwe layout en visite kaartjes erg mooi, inderdaad wat strakker allemaal!!!

 26. Agnetha schreef:

  Ik vind hem gaaf hoor ;)!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>