Leuk voor de zomer ~ Matching Nails!

Mijn salon is amper 2 weken geopend en er is nu al sprake van een serieuze hypeMatching Nails! Er zijn inmiddels al een hoop dames geweest die ook hun teennagels graag mooi versierd wilde hebben, met dezelfde NailArt als op de handen!

Ik vind dit echt geweldig om te doen en het resultaat ziet er ook steeds weer erg leuk en verrassend uit!

Het is nu natuurlijk ook een perfecte tijd om de teennageltjes te voorzien van een mooi kleurtje, zo net voor de vakantie periode. Nagellak blijft sowieso al wel vrij lang goed zitten op de teennagels. Maar als je echt lang van mooi gelakte nagels wilt genieten, kun je ook kiezen voor een gelpolish. Dit is een gel die onder de lamp moet uitharden en daardoor blijft het een aantal weken perfect zitten!

 

Op de foto’s hierboven heb ik een turkooise gelpolish op de tenen aangebracht en daarover heen een NailArt met bloemen op de grote tenen en wat kleine versierseltjes op de andere teentjes… Van alle gelpolish kleuren heb ik ook precies dezelfde nagellak. Deze heb ik aangebracht op haar natuurlijke handnagels, die waren namelijk al erg mooi van zichzelf! Op de ringvingers heb ik dezelfde kleine bloemetjes gemaakt.

 

Hier heb ik kunstnagels gemaakt met een blauw/groene glitter acryl. Hier overheen heb ik een Cherry Blossom NailArt gemaakt. De teennagels heb ik gelakt met een blauw/groene nagellak met heel veel shimmers. De kleur is wat donkerder dan op de handen, maar het matcht wel perfect!

 

Tot slot zien jullie de nageltjes van mijn zusje nog een keertje… Deze zijn ook super mooi geworden en ze heeft er inmiddels een hoop complimenten over gekregen! We hebben trouwens alles gefilmd toen ik haar nagels heb gemaakt. Klik hier als je het filmpje nog eens wilt bekijken!
M’n zusje gaat volgende week op vakantie, dus ik ga deze week haar nageltjes nog even bijwerken… Het resultaat zul je natuurlijk ook hier kunnen zien!

Ik heb nog een aantal andere creaties gemaakt, helaas ben ik die vergeten op de foto te zetten… Erg dom van mij! Ik probeer mezelf nu aan te leren om constant mijn fototoestel klaar te leggen, zodat ik overal leuke pica’s van kan maken…

Wat vinden jullie van deze ‘Matching Nails’? Leuk, of misschien toch iets too much?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

14 Reacties op Leuk voor de zomer ~ Matching Nails!

 1. yvonne schreef:

  Super mooi…erg leuk

 2. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  geweldige nailarts zeg!! en leuk dat je overal foto’s van maakt!

 3. Marielle schreef:

  Ik vind het superleuk, al doe ik het zelf eigenlijk nooit. Ik verwissel zo vaak van nagellak op mijn handen dat het halverwege de week het nooit meer matcht ;-)

 4. Echt heel leuk, je maakt zulke mooie nailarts!

 5. Paola schreef:

  Super leuk, maar ik zou het niet kunnen!

 6. Samantha schreef:

  Echt super leuk! Ik zou het niet bij mezelf kunnen. Mijn tenen lakken is al een heel gedoe met een normale kleur, laat staan nailart, haha!

 7. Rachel schreef:

  Wat een gaaf idee, heb er zelf niet eens bij nagedacht om zoiets te doen, leuk! x

 8. gerrianne schreef:

  Ik zag al iets voorbij komen op je facebook, maar wat ziet het er leuk uit!

 9. Arletta schreef:

  Leuk, maar niet voor mij!
  Ik heb namelijk alleen een grote teennagel, de rest zijn allemaal zo klein dat ik ze met een striper zou moeten lakken wil ik er niet naast gaan, liefs.x

 10. Karen schreef:

  wauw! super gaaf, vooral de 3e vind ik het mooist! met de bloessem :)
  xx

 11. Mariska schreef:

  Ziet er weer erg leuk uit :)

 12. Pippi schreef:

  Heel erg leuk- maar niet handig voor mij, want ik doe iedere dag een ander lakje op:)

 13. Pingback: Wall of Fame ~ NailArt! | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>