Kunstnagels & NailArt maken met filmpje + Bloopers!

Vandaag heb ik samen met mijn zusje Desirée een hele gezellige ochtend gehad… Ze was al zolang aan het ‘zeuren’ om mooie nagels, maar door alle drukte kwam het er steeds niet van.

Vanmorgen hebben we er dan toch even tijd voor gemaakt en we zijn gezellig in mijn nieuwe salon aan de slag gegaan…

Desirée heeft regelmatig mooie lange kunstnagels, maar omdat we vaak geen zin of tijd hebben om ze opnieuw op te vullen, plaats ik om de zoveel tijd gewoon weer een nieuwe set bij haar. En omdat Dees dit weekend de cupcakes en andere lekkernijen gaat maken voor de open dag, moest ik haar nageltjes natuurlijk ook wel even mooi maken…

Eerst heb ik de kunstnagels geplaatst. Ik heb een glitter-acryl gebruikt, met licht roze en paars. Deze vijl ik helemaal in vorm en ik maak ze stofvrij.

Daarna heb ik de bloemetjes erop geschilderd. Ik heb witte blaadjes gemaakt en daarna roze en paarse accentjes aangebracht. De stipjes maken de NailArt helemaal af.

En tot slot heb ik de topgel aangebracht over de NailArt. Zo blijft de NailArt perfect zitten tot de volgende opvulbeurt.

 

Dees en ik hebben er een gezellige ochtend van gemaakt en tussendoor nog even lekker wat gegeten… We hebben ook alles gefilmd! Omdat ik het filmpje niet te lang wilde maken, heb ik wel het één en ander eruit geknipt. Het viel trouwens niet mee om er een fatsoenlijk filmpje van te maken… We kregen constant de slappe lach en af en toe vergaten we gewoon even dat de cam aanstond, met als gevolg dat er hele roddelverhalen voorbij kwamen…

Aan het einde van het filmpje heb ik nog een paar ‘Bloopers’ geplakt… Veel kijkplezier!

Thanx lovely sis! Hopelijk ben je weer blij met je nageltjes!

Heb jij ook welleens kunstnagels gehad? Of ga je liever voor ‘puur natuur’?

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

14 Reacties op Kunstnagels & NailArt maken met filmpje + Bloopers!

 1. Fleur schreef:

  Hahahha geniaal die bloopers op het eind!
  En die nagels zijn echt heel mooi geworden!
  I lik!

 2. Marielle schreef:

  Whoehahaha je bloopers op het eind, super gemakkelijk de tips van je zus ;-)

 3. Angelique schreef:

  Geweldig die bloopers. Ook ik heb in het verleden kunstnagels gehad en dat is gedaan door een prutser, ha.. Binnen een week had ik ze eraf en ben blij dat ik nu zelf sterke nagels heb.

 4. Pippi schreef:

  Heel leuk filmpje:)

 5. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  heel leuk filmpje, ik zou nog wel eens vaker een filmpje met kunstnagels willen zien, het lijkt me wel lastig om ze bij je zelf te zetten, ik heb wel acryl nagels gehad maar omdat ik toen achter de bar werkte gingen ze heel snel los door het spoelwater dus toen ben ik er mee op gehouden, is een beetje prijzig om elke week nieuwe te laten zetten.

 6. Linda schreef:

  Super leuk filmpje!! Vooral met die outtakes aan het einde :)

 7. Arletta schreef:

  Superleuk!
  Ik heb zelf nog nooit kunstnagels gehad, ik vind het een beetje te duur :$
  liefs.x

 8. Liliane schreef:

  Kunstwerkjes!
  Ik moest lachen om de bloopers op het einde. Leuk om de gezelligheid tussen twee zusjes te horen ;)

 9. xx_Patries_xx schreef:

  wow mooie nagels zeg.. leuk filmpje ook zo

 10. Harriette Wallet schreef:

  hahahahaha idd erg leuk filmpje!!!!!!

 11. Demi schreef:

  Ik had altijd acrylnagels, maar nu heb ik dus schimmel op mijn eigen nagel.. Ik ben hiermee naar de dokter gegaan en hij zei dat het een blauwe plek was, maar nu is het dus overgeslagen op andere nagels en moet ik waarschijnlijk 3 maanden lang pillen slikken. Ik baal echt, ik kan echt niet zonder mijn nagels!! Verder echt een super leuk filmpje, heel erg knap!

 12. Geke schreef:

  Heel leuk filmpje! Die nagels zijn zo mooi geworden! Zelf heb ik nog nooit kunstnagels genomen. Het lijkt me wel heel leuk om ‘s te doen.

  xxx

 13. Kylie schreef:

  amazing nails.. I love them! ga ze proberen na te maken, als het lukt stuur ik foto op twitter! :)
  heb zelf ook gel over mijn eigen nagels, maar ik heb extreme gel. omdat ik voor gewone gel allergisch ben, heb nog nooit geprobeerd of acryl wel bij mij werkt.. mja dit werkt prima voor nu :)

  liefs..

 14. Pingback: Nagels met groene glitter acryl en NailArt +Filmpje! | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>