Truly Yours Box april ’12

Beter laat, dan nooit! Hier is dan eindelijk het artikel over de Truly Yours Box. Ik heb deze vorige week al ontvangen en ik wilde er eigenlijk nog een filmpje van maken. Maar door alle gedoe met mijn laptop, is het er niet meer van gekomen.

Vandaag laat ik uiteraard nog wel even de inhoud van deze box zien. En ik heb inmiddels al wat producten getest…

Elke maand begin ik zo richting het einde van de maand weer zenuwachtig te worden… Vol spanning wacht ik dan op mijn ‘beautyboxen’. Soms zie ik dan op Twitter al wat tweets voorbij komen en dan word ik helemaal ongeduldig!

Ook deze maand is de box weer absoluut het wachten waard geweest! Een doos vol mooie en leuke producten. Daar word je toch blij van!

Het product waar ik in eerste instantie het meest enthousiast over was, is de Moroccan Oil. Hier had ik al zo veel goeds over gehoord en gelezen én nog steeds had ik dit zelf niet getest. Ik weet nog dat dit product ook in de eerste Truly Yours Box zat en stiekem was ik wel een beetje teleurgesteld toen, omdat ik pas abonnee ben geworden vanaf de 2de maand.

Ik was er super blij mee, maar ik vond het wel raar dat ze hetzelfde product gewoon 2 keer in de box stoppen. Maar later kwam ik erachter dat de meiden die vanaf het begin lid zijn, een ander product hebben gekregen. Dat hebben ze goed geregeld!

         

Ik vond het ook erg leuk om deze handcreme van L’Occitane tegen te komen. Het is een handig formaat, perfect voor in mijn tas of in de auto. De creme is lekker dik en voedend. Aan de geur moet ik wel even wennen. Het is niet dat het stinkt ofzo, maar de geur is wel erg aanwezig…

Van dit product wist ik niet zo goed wat ik moest denken. De verpakking ziet er wat ‘vreemd’ en totaal niet aantrekkelijk uit vind ik. Maar natuurlijk wilde ik dit wel testen! Al gauw kwam ik erachter dat dit product wel wat weg heeft van een lotion van Clarins die ik eerder gebruikt heb.

Deze Bronzing Lotion zorgt in ‘no-time’ voor een mooi gekleurd tintje en het werkt echt perfect! Ik heb het nu een paar keer gebruikt en ik vind het resultaat erg mooi.

Zo gebruik ik het: ‘s Morgens reinig ik mijn gezicht, breng dagcreme aan en laat dat even goed intrekken. Daarna doe ik wat van deze lotion op een watje en breng het aan op mijn gezicht, hals en decollete. Laat het een paar minuutjes drogen, zodat de lotion goed intrekt en je hebt meteen een mooi tintje. Ik probeer het natuurlijk wel zo netjes en secuur mogelijk te doen, maar ik heb echt totaal geen vlekken ontdekt. En ‘s avonds was je het er gewoon weer af als je je gezicht reinigt. Ik ben fan!

         

De volgende 2 producten was ik iets minder enthousiast over, maar geurtjes zijn natuurlijk ook wel erg persoonlijke dingen…

Womanity van Thierry Mugler is een lekkere frisse geur. Ik vind het altijd erg lastig om geurtjes te omschrijven… Ik vind de geur lekker, maar het is net niet ‘mijn ding’. Dus hier ga ik een vriendinnetje blij mee maken!

En dan de zeep… Poeh, wat een lucht! De geur kwam me al tegemoet toen de doos nog dicht was. Ik vind de mintgeur echt verschrikkelijk! Het zeepje ligt hier nu al heel de week bij mijn werkplek, bah! Maar gelukkig kan ik er iemand anders blij mee maken, die wel gek is op mint! Snel de deur uit, dat zeepje!

Ondanks 2 tegenvallende producten ben ik toch ook weer super blij met de Truly Yours Box van april! Deze box kost 12,50 euro per maand en word elke maand automatisch naar je toegestuurd. Meer informatie over de Truly Yours Box vind je op trulyyours.nl.

Wat vind jij van deze inhoud? En wat zat er in jullie box?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

19 Reacties op Truly Yours Box april ’12

 1. Charlotte schreef:

  Leuk dat je er nog een artikel over maakt!
  ik heb hem ook ontvangen, ik heb precies dezelfde producten alleen een ander zeepje
  dat mint lijkt me wel erg lekker!xxx

 2. gerrianne schreef:

  De Truly Yours is ook tof! Leuke producten zitter er in, behalve het zeepje dan; maar er zit vaak wel iets in dat tegen valt.. Toch leuk om deze nog te zien! (:

 3. Angelique schreef:

  Ik had dezelfde inhoud en ben er echt blij mee. Ik had onderlaatst een lange broek aan met open schoentjes aan en heb dus bronzing lotion op mijn voetjes gedaan, zo zagen ze een beetje getint uit en de kleur kan je opbouwen, ideaal. Mijn abbo is afgelopen maar ik denk dat ik m toch ga verlengen.

 4. Paola schreef:

  Ik vind de inhoud best leuk! Echt dingen die ik normaal niet snel zou kopen..

 5. Vera schreef:

  mooie producten!

 6. beautyforgirls schreef:

  Wat een mooie inhoud, misschien dat ik ook een abbo erop ga nemen.
  Liefs, xxx

 7. Mariska schreef:

  Deze maand zag er best leuk uit. Ik ben benieuwd naar de Truly yours box

 8. Nienke schreef:

  Leuk! Vooral de eerste twee producten. Misschien toch maar eens een abonnement nemen.. =)

 9. Geke schreef:

  Leuke inhoud :) Kan je ook de box voor 1 maandje nemen? En dat je dan geen abonnement hebt?

  xxx

 10. Marielle schreef:

  I love Mint, echt… ik knaag de hele dag op zo`n anti flu snoepje ( mint smaak uiteraard)
  Moroccan Oil daar heb ik zoveel goede verhalen over gelezen dat ik het ook een keer wil kopen :-)

 11. Leuke producten! Ik wil de Truly Yours box ook binnenkort een keer proberen. Op de site staat trouwens dat het 12,95 kost ipv 12,50 ;-)

 12. Zazie schreef:

  Leuke producten :)

 13. Roos schreef:

  Fijne inhoud :)

 14. Evelien schreef:

  Ik vind de geur van die L’Occitane handcrème erg muf, vind jij dat niet? Die Morraconoil is idd heel erg fijn, die gebruik ik elke dag! Fijne reviews iig :D

 15. Carlien schreef:

  Ik ben zelf een abonnement op de Glossybox en op de Beautybox. Als ik de drie boxen met elkaar vergelijk dan vind ik t.n.t. de Beautybox het aller leukst, maar dat is natuurlijk voor iedereen persoonlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>