Too Faced ~ Naked Eye Palette

Het is inmiddels al een aantal weken geleden dat ik het Naked Eye palette van Too Faced kocht. En het heeft hier al die tijd heel mooi bij mijn make up kastjes gelegen, zonder het aan te raken…

Ik wilde er eerst mooie foto’s van maken en ik vond het gewoon zonde om mijn mooie paletteje te gaan gebruiken. Raar hè… Maar dit weekend was het dan toch eindelijk zo ver!

Ik wilde al heel lang zo’n mooi palette van Too Faced aanschaffen. Ik had al vaak voor het schap gestaan, maar ik vond het erg moeilijk om te kiezen… Toen ik een tijdje geleden in Haarlem ben gaan shoppen met een aantal andere lieve bloggers, heb ik dan toch eindelijk mijn allereerste Too Faced palette gekocht. Bij Sephora was toen 25% korting op alle make up, dus toen heb ik het Naked Eye palette gescoord voor 30 euro! Yeah, ik was happy!

Zondag heb ik het Naked Eye palette pas voor het eerst gebruikt. En wauw, wat istie mooi! De kleuren zijn echt geweldig, echt helemaal mijn smaak!

Er zitten 9 verschillende kleuren in het palette. Genoeg om bijna elke soort look mee te maken. Zowel licht, als donker, mat en shimmer. Je kan er een mooie natuurlijke look mee maken, maar door er wat van het zwart aan toe te voegen, maak je ook heel eenvoudig een lekker opvallende smokey eye.

  

Bij het palette zitten ook nog 3 kaartjes, daarop staat precies hoe je 3 verschillende looks kunt maken. Erg handig! Ik gebruik meestal wel mijn eigen fantasie en ik ‘doe zomaar wat’. Maar als je het lastig vind om een ooglook te maken, dan is het natuurlijk wel handig om deze stapjes te volgen.

Het palette is verdeeld in 3 verschillende looks: Day, Classic en Fashion. Hieronder zie je de oogschaduws met de bijbehorende swatches.

De Day look bevat de iets lichtere kleurtjes met wat minder shimmer. Ik vind vooral de middelste kleur Pillow Talk erg mooi, deze is een beetje taupe-achtig. Like A Virgin is een mooie matte grijs/bruin.

De Classic look bevat net wat meer kleur. Satin Sheets is echt een very pretty kleur, deze is roze met een prachtige sheen. De donker grijze kleur Unmentionables is perfect om je look net een beetje wat extra’s te geven. Ik heb deze kleur ook gebruikt langs mijn onderste wimperrand.

En tot slot Fashion. Ik denk dat ik deze kleur het meeste zal gaan gebruiken. Ik vind Lap Dance echt super mooi. Deze kleur kun je gebruiken voor een simpele dagelijkse look, maar hij is ook erg geschikt voor een uitgaanslook door de prachtige shimmer. Stiletto is een mooie zwart, mat en goed gepigmenteerd. Ideaal voor langs je wimperranden, zowel onder als boven. En door wat zwart aan je look toe te voegen kan je je look heel gemakkelijk een wat dramatischere uitstraling geven.

 

Ik ben dit weekend een beetje gaan experimenteren met de kleurtjes, heerlijk op een luie zondag middag… Ik wilde vooral Lap Dance uitproberen, want dat is toch wel mijn favoriet uit het palette. Om alles een beetje te blenden heb ik Like A Virgin gebruikt. De 2 lichte kleuren heb ik gebruikt om te highlighten onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoeken.

Onder mijn oog heb ik Unmentionables aangebracht. Ik hou er altijd van om een donkere oogschaduw onder mijn ogen te gebruiken en deze kleur is daar perfect voor!

Op de foto hierboven die je ook goed dat ik de MSF van MAC heb gebruikt in de kleur Superb. Het lijkt hier alleen wel wat rozer en iets donkerder, want ‘in het echt’ geeft-ie gewoon een mooie glans.

  

Voor een ‘totaal-beeld’ van de look heb ik er ook nog maar wat ‘funny face’ foto’s bij geplaatst. En ja, het was zondag… Dus mijn haar zat lekker in een ‘messy bun’!

Ik ben in ieder geval super blij met dit nieuwe palette en ik denk dat mijn 2 Naked paletten van Urban Decay heel eventjes opzij worden geschoven… Want voorlopig wil ik nog wel een paar mooie looks uitproberen met mijn Naked Eye palette van Too Faced.

Er zijn trouwens nog veel meer varianten van deze paletten te vinden. Abosluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Too Faced wordt verkocht bij Sephora.

Wat vind jij van dit palette? En heb jij misschien nog een ander palette van Too Faced?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , . Bookmark de permalink.

29 Reacties op Too Faced ~ Naked Eye Palette

 1. Paola schreef:

  Ik vind hem echt prachtig, maar zou hem door de prijs zelf niet kopen..

 2. Sonja schreef:

  Heel natural… Dat is vaak wel het mooiste! Vindt het heel mooi bij je staan. Vooral de close up foto laat de glans goed uitkomen!

 3. Elisa schreef:

  Ik vind dit zo’n mooi palette! Alleen die prijs houdt mij iets tegen! Maar wie weet als ik een dolle bui heb, dat ik hem toch is aanschaf! Ik vind het prachtige kleuren!!

 4. Lotte schreef:

  Super mooi dit palette! Alleen heb ik de prijs er net even niet voor over…

 5. Roos schreef:

  Mooie palette, wij hebben deze aan m’n moeder gegeven hij is echt prachtig! En leuke foto’s!

 6. Ik wil deze ook heel graag! Heb alleen maar oogschaduws met shimmer en glans, dus kan wel wat mooie matte gebruiken.

 7. Mariska schreef:

  Zitten wel hele mooie kleuren in zeg, maar de prijs vind ik dan weer teveel. Aangezien ik bijna nooit oogschaduw draag :)

 8. Karen schreef:

  Super mooi palette! en een mooie look!
  alleen de prijs vind ik minder ;)
  xx

 9. Angelique schreef:

  Dat doosje alleen al vind ik al super en dan ook nog s met mooie kleurtjes, ja, helemaal mijn ding.

 10. Geke schreef:

  De mooiste pallete! Alleen de prijs…

  xxx

 11. anneke schreef:

  prachtig…als ik eens geld over heb zou ik er ook wel 1 willen halen

 12. Nikita schreef:

  Wow, dit is echt mooi ! misschien dat ik dit ook nog koop :p

 13. Zazie schreef:

  Supermooi palette, ik wil dit ook zooo graag :)

 14. Mariel schreef:

  Mooi palette!

 15. Miranda schreef:

  Prachtige palette!

 16. Nicole schreef:

  heel mooi palette!

 17. Mariska schreef:

  Super mooi dit palette, handig om mee te nemen ook :-)

 18. gerrianne schreef:

  Een prachtig palette is het! De kleurtjes zijn ook precies mijn smaak!

 19. Liliane schreef:

  Erg mooi!
  Ik wil binnenkort wel een palette van Too Faced kopen maar ik ben er nog niet uit welke!

 20. Steffie schreef:

  Het is echt een geweldig pakket!

 21. Karin schreef:

  Ik wil alle palettes van Too Faced wel hebben! Nadat ik het natural eye palette heb gescoord gebruik ik haast niets anders meer :)

 22. Mieke schreef:

  Dee heb ik ook al een tijdje, en ik ben er nog steeds blij mee! Super palette, waar je veel looks mee kunt maken!

 23. Evelien schreef:

  Wauw, wat is het toch een prachtig palette hé. Ik moet hem nog steeds scoren.. *verliefd*

 24. janina schreef:

  mooie naturel kleuren ik hou ervan!

 25. Carlien schreef:

  Wat een prachtig pallet. Daar kan je mooie looks mee maken.

 26. Pingback: Catrice Absolute Nude palette ~ Review + Winactie! | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>