Tag ~ 7 Deadly Sins of Beauty!

Vandaag heb ik weer eens een leuke Tag: 7 Deadly Sins of Beauty! Deze gaat inmiddels al een tijdje rond in ‘Beauty-land’ en ik vind het altijd super leuk om te zien en te lezen.

Ik heb al een hoop leuke filmpjes met deze Tag gezien en vandaag ga ik ook de vragen over de 7 zonden beantwoorden in dit artikel. Kijken jullie mee?

Het is de bedoeling dat je al deze vragen zo goed mogelijk beantwoord en de antwoorden moeten natuurlijk betrekking hebben op verschillende make up en beauty-producten. Ik zal vooral producten noemen die ik op dit moment gebruik.

1. Hebzucht: wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?
Het goedkoopste product wat ik op dit moment gebruik qua make up, is de illuminating base van Catrice. Deze kostte sowieso al niet veel, maar ik heb later nog een back up gekocht voor de helft van de prijs! En op dit moment gebruik ik een oog make up reiniger van Yves Rocher, deze kostte ook maar een paar euro.
Het duurste product dat ik gebruik is de sheer tint release van Estée Lauder. Een creme die ik elke dag gebruik voordat ik mijn make up aanbreng.

  

2. Woede: met welke beautyproducten heb je een haat/liefde relatie?
Poeh, dat is een lastige! Ik denk dat ik dan toch voor lipsticks ga… Ik ben helemaal geen lipstick type, ik hou niet zo van dat ‘zware’ gevoel op mijn lippen. Ik heb inmiddels wel een paar mooie kleurtjes verzameld, maar toch draag ik ze niet vaak. Telkens denk ik weer, jaa vandaag een mooi kleurtje op mijn lippen en als het er dan opzit vind ik het zo ‘raar’ staan bij mezelf. Kan er gewoon niet aan wennen!

3. Gulzigheid: wat zijn je lekkerste beautyproducten?
Dat zijn absoluut de producten van Lush! Ik heb een apart kastje in mijn badkamer waar alle Lush spulletjes inzitten, zodra ik die open doe, komt de geur je al tegemoet… Heerlijk! Ik ben vooral gek op de douchegels en shower jellies!

  

4. Luiheid: welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?
Hier moest ik ook even over nadenken… Ik ben namelijk absoluut niet ‘lui’ op beauty-gebied. Ik smeer echt vanalles en ik heb ‘s morgens altijd een ritueel. Het enige wat ik eigenlijk niet gebruik is een borstel of kam. Nadat ik mijn haar heb gewassen, ga ik er alleen even met mijn vingers door, heel soms even met een hele groffe kam. En als mijn haar droog is, kam ik het nóóit! Door mijn krullen wordt het anders een behoorlijke pluizebol…

5. Trots: welke beautyproducten geven je het meeste zelfvertrouwen?
Het meeste zelfvertrouwen heb ik, als ik gewoon helemaal mooi opgemaakt ben en mijn haar ‘perfect’ zit… Helaas is dit uiteraard niet altijd het geval. *wink* Maar met een fijne foundation, een paar lagen mascara en een lipgloss op mijn lippen voel ik meestal ook al wel prima!
De producten waar ik het meeste trots op ben in mijn stash zijn trouwens mijn oogschaduw paletten! Ik word echt helemaal blij als ik naar die stapel prachtige paletten kijk… En ik gebruik ze trouwens ook bijna elke dag! (niet allemaal tegelijk natuurlijk…)

6. Lust: wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?
Oeh moeilijk! Het is niet zo dat ik echt op een bepaald soort type val ofzo. Maar het belangrijkste vind ik toch wel dat een man verzorgd is en lekker ruikt. Al vind ik het trouwens ook wel erg sexy als tie na een lange dag werken thuiskomt in zijn werkkleren en ongeschoren koppie…

7. Jaloezie: Welke items zou je het liefst ontvangen als cadeau?
Als ik echt mocht kiezen, zou ik toch voor kadobonnen gaan denk ik… Lekker saai! Maar ik vind het altijd heerlijk als ik die bonnen krijg voor mijn verjaardag. Meestal heb ik stiekem wel een behoorlijke wishlist van Douglas of Ici Paris en wat is er nou leuker dan lekker shoppen met kadobonnen? En als ik echt een bepaald product moest kiezen, dan zou ik voor parfum gaan. En dan het liefst wel één van mijn favoriete geurtjes… *wink*

Dit waren mijn antwoorden op de vragen van de 7 zonden. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Voel je vooral vrij om deze Tag over te nemen, dat heb ik namelijk ook gedaan!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

10 Reacties op Tag ~ 7 Deadly Sins of Beauty!

 1. xx_Patries_xx schreef:

  wat een leuke tag zeg :D

 2. Vera schreef:

  Leuke Tag, en ook leuke antwoorden!!

 3. Geke schreef:

  Inderdaad een leuke tag :) Lipstick vind ik ook wel lastig… Soms doe ik er een beetje vaseline op, zodat ie wat minder hard lijkt. Zo lijkt het iets meer een lipglossje, maar wel dezelfde kleur (met iets meer glans dan ;))

  xxx

 4. Angelique schreef:

  Leuke antwoorden!

 5. arletta schreef:

  Leuke tag om te lezen!
  Liefs, xx

 6. Mariska schreef:

  Leuke tags :). Leuke antwoorden

 7. Nicole schreef:

  vind dit zo’n leuke tag!
  heel leuk om je antwoorden te lezen :)

 8. beautyforgirls schreef:

  Dit vind ik echt een leuke tag om te lezen.
  Liefs, xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>