NYC ~ Sidewalkers

Vandaag heb ik weer een leuk lakje voor jullie. Het is Sidewalkers van NYC. Deze nagellak kocht ik laatst met de 1+1 gratis actie (op alle make up) bij Kruidvat.

Ik vind de kleur echt ontzettend mooi, maar helaas was ik in eerste instatie niet zo tevreden over deze lak. Natuurlijk heb ik deze nagellak nog een herkansing gegeven en toen ging het gelukkig stukken beter!

De eerste keer toen ik deze nagellak droeg, was ik eigenlijk helemaal niet zo tevreden. Ik vond de kleur wel prachtig, maar helaas lakte het niet zo fijn. Ik heb geen idee waardoor het kwam…

Ik had de nagellak al bijna ergens in een hoekje gezet, maar omdat ik de kleur zo mooi vond, wilde ik het toch nog een keertje proberen. En toen ging het gelukkig beter! Ik vind de grijze kleur erg leuk, makkelijk te combineren en prima geschikt voor deze tijd van het jaar.

         

Je ziet nog wel dat de kleur ietwat streperig overkomt hier en daar, maar dat vind ik niet zo storend. De nagellak droogt wel erg snel, dus dat vind ik absoluut een pluspunt!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie ook welleens ‘problemen’ gehad met de NYC lakjes?

Er is nu een leuke actie bij Kruidvat: 1+1 gratis op alle nagel producten!

Dit bericht is geplaatst in Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

20 Reacties op NYC ~ Sidewalkers

 1. Paola schreef:

  Jammer dat hij de eerste keer niet fijn lakte. Ik vind het kleurtje wel leuk, maar krijg er geen hebben gevoel bij!

 2. Angelique schreef:

  Mooie kleur, heb zelf ook een paar lakjes van NYC en bij de één dekt ie niet zo mooi maar ben op zich wel tevreden over de lakjes.

 3. gerrianne schreef:

  Geweldig kleurtje! In ieder geval niet in één keer, BOEM, het is grijs! Een mooie finish zit er in!

 4. Leuk kleurtje voor de winter of herfst :)

 5. femketje schreef:

  ik ben gek op zulke tinten :D super pretty!

 6. Celine schreef:

  De eerste nagellak die ik kocht van NYC was zoon roze bubblegum kleur & voor mijn gevoel was die naar 1 keer lakken al meteen erg stroperig en hij lakte ook niet meer fijn. Misschien heb ik gewoon net het verkeerde potje gekocht of ligt het aan het merk. Ik heb nog 2 andere kleuren, een blauwe en een lavender kleur en daarbij was het niet. Het rare is dat ik nu even dat roze potje heb gepakt om te kijken en hij lijkt helemaal niet meer zo stroperig, terwijl dat de vorige keer echt zo was. Beetje vaag, maarja.

 7. angelaa schreef:

  Hmm niet echt mijn kleurtje

 8. beautyforgirls schreef:

  Wat een elegant kleurtje.
  Liefs, xxx

 9. Mariska schreef:

  Ik vind het op zich wel een aparte kleur. :)

 10. Beautinista schreef:

  Mooi, maar niet mijn smaak ;P

 11. Mariel schreef:

  Chique kleurtje!

 12. Ellis schreef:

  Dit is echt een mooie kleur!
  Ik heb een lakje van NYC waar ik wel een probleempje mee heb, dat is East Village. Hij ziet er heeel mooi uit in ‘t flesje maar ik had echt meer dan 3 lagen nodig, wilde die écht goed dekken. Heeeel zonde.

 13. Bo schreef:

  wauw mooi kleurtjexx

 14. anneke schreef:

  Mooi kleurtje, ik zou hem alleen niet kopen, ik vind de lakjes van NYC niet fijn lakken, heb er nu 3 geprobeerd maar koop er niet nog 1

 15. janina schreef:

  perfect lakje voor mij, mooie grijze kleur

 16. Angelique schreef:

  Mooie kleur! Ook leuk met een leuke glitter topcoat ofzo:-) Ga zometeen wel even kijken bij de Kruidvat haha

 17. xx_Patries_xx schreef:

  mooi lakje hoor..

 18. Zazie schreef:

  Wat een mooi grijs kleurtje! Lijkt een beetje op Grey Matter van Rimmel, maar die is wat donkerder :)

 19. Mieke schreef:

  Ik ken de NYC lakjes niet, maar dit kleurtje is echt supermooi! Hebben! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>