NOTD ~ Essie + OPI

Gister had ik zin om mijn nagels leuk te gaan lakken. Ik had dit ideetje al een tijdje in mijn hoofd en ik wilde het even gaan uitproberen…

Het pakte eigenlijk best goed uit en stiekem vind ik het echt super leuk! Het is een vrij eenvoudige NailArt en super makkelijk om na te maken! Je hebt er maar 2 verschillende lakjes voor nodig…

Voor deze creatie heb ik 2 verschillende kleuren blauw gebruikt. Russian Navy van OPI is een super donker blauwe kleur, één van mijn absolute favorieten! Lapiz Of Luxury van Essie zat in de Glossybox van april. Een heel leuk kleurtje en die leek me erg geschikt voor dit ‘uitprobeersel’…

Deze NailArt is erg simpel! Je hebt er maar 2 kleurtjes voor nodig, maar je moet ze wel even goed bij elkaar zoeken. De lakjes moeten qua kleur wel een beetje leuk bij elkaar passen en ze moeten ook goed dekkend zijn.

Russian Navy is een mooie dekkende kleur. Hiervan hoef ik dus maar één laagje aan te brengen. Dat is handig, omdat je daarna nog 2 laagjes van de andere kleur aanbrengt en anders duurt het echt mega lang voordat alles droog is!

Het lakje van Essie is ook vrij dekkend, maar je heb er toch echt wel twee laagjes van nodig. Zorg wel dat de donkere kleur echt goed droog is, anders trek je de lakjes zo door elkaar…

Het is niet echt moeilijk, maar je moet wel even secuur werken. De tweede kleur breng je hetzelfde aan als de eerste, alleen nu blijf je een paar millimeter van de nagelriem af, zodat er nog een donker randje overblijft. Daarna maak ik met een dotting tool kleine stipjes langs de nagelriem. Dit geeft echt een super leuk effect!

I’m in love! Ik vind deze nagels echt super leuk én super simpel! Ik heb nu al zin om het in allerlei andere kleuren combinaties te maken…

En wat vinden jullie ervan?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

24 Reacties op NOTD ~ Essie + OPI

 1. therese schreef:

  mooie lakjes! alleen niet erg budget-proof hihi…

 2. Angelique schreef:

  Dit noemen ze toch de border-nails? Dat zou een rage moeten worden? Vind deze eigenlijk nog het leukst die ik heb gezien, goed gedaan, erg leuk.

 3. Miriam schreef:

  Wow, wat mooi gedaan!

 4. Paola schreef:

  Heel erg mooi gedaan! Ik vind het een mooie combinatie!

 5. Fleur schreef:

  Geestig! Niets voor mij maar voor een nailart vind ik het goed geslaagd.

 6. anneke schreef:

  heel leuk gedaan, en ziet er niet heel moeilijk uit

 7. beautyforgirls schreef:

  Heel erg gaaf en zo apart.
  Liefs, xxx

 8. Mariska schreef:

  Ziet er heel tof uit! Heel apart. Lijkt net of je een ketting over je nagel heen hebt

 9. Nailart-Addict schreef:

  Ja wat leuk! Deze zit bij mij ook al een tijdje te broeden. Maar eerst van het weekend weer eens met een sponsje en one-stroke in de weer. :-)

 10. Cynthia schreef:

  So cute! Of ik dit zelf kan betwijfel ik .. :-)

 11. Elisa schreef:

  Geweldig mooie nail art dit! En een hele mooie kleuren combi!

 12. Bianca schreef:

  super leuke nailart! Ik heb dat lakje van essie ook, mooi issie he ! :)

 13. Nicole schreef:

  dit vind ik echt heel leuk! vaak vind ik nail-arts vooral mooi om te zien, maar voor mezelf niet zo leuk. Ik houd mijn nagels graag iets simpeler en dit is zeker iets dat ik zou dragen :)

 14. Mariel schreef:

  Leuk gedaan! Ze zijn goed gelukt :)

 15. gerrianne schreef:

  De laatst tijd kom je dit veel vaker tegen! Ik ben fan & wat is het je leuk gelukt!

 16. Mariska schreef:

  Ziet er echt heel erg leuk uit :)

 17. janina schreef:

  mooie nailart!

 18. Geke schreef:

  Heel gaaf dit!

  xxx

 19. Sandra schreef:

  Wauw wat leuk zeg! :) Ga ik binnenkort ook maar eens even voor zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>