Catrice Revoltaire collectie (LE)

En ja hoor, het is weer zo ver… Catrice heeft weer een hele mooie limited edition collectie uitgebracht, Revoltaire. Vanaf deze week zullen deze producen de winkels wel binnen gaan komen.

Dus mocht je graag iets uit deze collectie willen hebben, wees er snel bij! Ik denk namelijk dat deze producten weer erg snel uitverkocht zullen zijn…

De echte blikvangers van deze collectie zijn toch wel de oogschaduw palettejes. Deze zien er echt super mooi en stoer uit. Perfect voor de echte rock chicks! Er zijn 2 verschillende varianten en ze kosten 4,49 euro per stuk.

De kleuren combi’s in deze palettejes zijn leuk en verrassend. Er zitten 3 oogschaduws en een eyeliner in, alles wat je nodig hebt voor een mooie ooglook! 

         

Het paletteje met de roze oogschaduw is Explosive combination. Hierin zitten 2 neutrale oogschaduw kleurtjes en een knallende roze. Het donker bruine kleurtje is een eyeliner. Ik heb mijn vinger een beetje nat gemaakt voor deze swatch en je ziet dat het een goede pigmentatie heeft!

Het andere palette, Toxic combination heb ik niet geswatcht, deze wil ik namelijk bewaren voor een Winactie…  

Ik vind de verpakkingen van deze collectie echt super mooi! Lekker stoer, maar toch met een girly touch. Daar hou ik van!  

         

Ik heb deze keer ook zelfs een lipstick gekocht! Ik vond de hulsjes mooi en ook de kleur sprak me erg aan. Nude Alarm, is een hele mooie nude kleur. Tja wat had je anders verwacht, met zo’n naam?! Ik hou van dit soort kleurtjes! Om mezelf iets minder ‘dood’ te laten lijken, doe ik er dan meestal nog een glossje overheen. Er zijn 3 verschillende kleuren en ze kosten 2,99 euro.

En dan het product waar ik zelf het meest enthousiast over was, de blush! Wauw, wat is die pretty zeg! Deze blush heeft een mooi ‘ombre’ effect. De kleuren lopen over van peach, naar koraal tot roze. Prachtig! De blush bevat een hele fijne schimmer en zorgt voor een prachtige glans in het lente zonnetje… Deze blush, in de kleur Colour Bomb kost 3,99 euro.

En juist, jullie zien er 2 op de foto… Jullie weten inmiddels al wel wat dat betekent?! Ik ga er eentje weggeven in een Winactie!

En tot slot de lakjes… Er zijn in totaal 5 leuke kleurtjes in deze collectie en allemaal behoorlijk uiteenlopend van kleur. Hiervan zien jullie later nog swatches!

De Revoltaire collectie zal vanaf deze week wel overal de winkels in komen. Heb jij ‘em al ergens gespot? Welke producten uit deze collectie spreken jou het meest aan?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

36 Reacties op Catrice Revoltaire collectie (LE)

 1. Nicole schreef:

  vind dit echt zo’n leuke collectie!
  gelukkig heb ik alles kunnen kopen da tik wilde hebben :)

 2. femketje schreef:

  ik heb nog niet de kans gehad er iets van te scoren en heb ook echt geen idee of er al iets van te vinden is in de schappen hier in de buurt >.< later vandaag ga ik op zoek! :D

 3. Paola schreef:

  Ik heb hem helaas nog niet gespot! Ik vind de producten wel erg mooi!

 4. Angelique schreef:

  Pretty! Ik ga vandaag kijken of ze ze hebben, i hope so.

 5. Chantal schreef:

  Ik heb enkel de lipstick bloody red te pakken gekregen. Vind hem supermooi, nu nog durven dragen!

 6. janina schreef:

  mooie producten, ben benieuwd naar de nagellak

 7. Amanda schreef:

  Haha ik denk dat ik alles van deze collectie wel wil gaan halen, vind hem zo mooi!

 8. beautyforgirls schreef:

  De palette’s zijn zo leuk, die moet ik hebben.
  Liefs, xxx

 9. Tamara schreef:

  De blush moet ik gewoon hebben, zo prachtig <3

 10. xx_Patries_xx schreef:

  de verpakking ziet er mooi uit, alleen de producten trekken me niet echt

 11. gerrianne schreef:

  De blush vindt ik helemaaal geweldig!

 12. Beautinista schreef:

  Wauw die blush..
  Ik zit helaas op een make up no buy, IK MAG NIETS KOPEN :'(

 13. Elise schreef:

  Ik heb de blush daarnet gekocht en ik ben er zoooo blij mee!

 14. Claudia schreef:

  Ik ben er nogal wat Kruidvats voor ingelopen (ik denk 6-7? :$), maar ik heb wat ik wilde hebben (en een back up van de blush)! Ik heb ze zelf nog niet geswatcht, ze zien er zo mooi uit en ik wil ze nog niet echt gebruiken voor een look, dus wel leuk om steeds meer swatches te zien op blogs! Wat me wel erg opvalt is dat de nude lipstick bij jou veel donkerder is! Op de achterkant van mijn hand zie je hem eigenlijk bijna niet!

  • Ramona schreef:

   Yeah, dat heb je goed gedaan! :)
   Ik heb de lipstick net nog eens even bekeken en geswatcht, maar hij is bij mij echt wel donkerder dan mijn hand… Maar in het echt wel nét iets lichter als op de foto hierboven denk ik…

 15. Jana schreef:

  Erg mooie

 16. Jana schreef:

  Erg mooie collectie :)
  Vooral naar de lakjes ben ik benieuwd :D
  Daar ga ik er waarschijnlijk ook een paar van inslaan.
  Ook de blush is prachtig!
  en volgens mij staat er een schrijffoutje in.
  Onder de blushes staat: Jullie weten inmiddels al wel wat dat betekend
  Maar moet betekend niet met een ‘t’? Betekent.
  xx Jana

 17. Karen schreef:

  Die blush is zoooooooooooo prachtig! als hij hier komt moet ik hem eigenlijk wel hebben haha
  net als de andere producten zien er netjes uit!
  xx

 18. Charlotte schreef:

  Supermooie producten!
  Ik heb de blush en het palettje.x

 19. anneke schreef:

  die palettes zijn zeker erg leuk!!!daar wil ik ook nog naar kijken

 20. Geke schreef:

  Wauw, ik ga ook maar eens naar de kruidvat ;)

  xxx

 21. Mariel schreef:

  De blush vind ik erg mooi!

 22. Mariska schreef:

  Met makeup heb ik niet veel, maar wel met lakjes :) Die heb ik wel laten staan… vond ze niet heel bijzonder eigenlijk.

 23. Miriam schreef:

  Nog niet gespot! Maar dat komt vast morgen ;-) Leuk!! de blush is inderdaad erg mooi!

 24. Angelique schreef:

  Rotterdam Alexander had ze ook dus had wat leuks mee genomen voor een actie haha. Blijf ze mooi vinden.

  Heb voor me zelf ook de koraal en rode lippenstift mee genomen en die zijn mooi:O

 25. Shelley schreef:

  Ik ben net nog even naar de Kruitvat geweest en ze hadden de collectie al liggen! Er was niet veel meer over behalve 3 verschillende lakjes, 1 blush en 1 groen paletje, ik heb alleen de blush meegenomen. Dat is echt een must have ! :)

 26. Steffie schreef:

  geweldige collectie! I love it! Heb alles wat ik wilde ^^

 27. L schreef:

  Lovee de blush ik hoop dat ie er hier nog is want dan ga ik hem denk ik wel kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>