Vraag van de week #1

Vandaag heb ik weer eens een ander én nieuw soort artikel: De vraag van de week! Voortaan zal ik elke week zo’n artikel plaatsen en daarin stel ik dan een algemene vraag, of ik vraag jullie mening of advies.

De vraag die ik vandaag aan jullie stel is: Hebben jullie welleens een nagellak helemaal opgemaakt?

Dit is namelijk iets wat ik me echt vaak afvraag… Ik heb hier zelf natuurlijk ook even over nagedacht en ik kon me maar één lakje bedenken! Deze nagellak heb ik echt bijna helemaal opgemaakt, er zit nog een heel klein beetje in, maar dat is helemaal dik geworden en kan ik dus niet meer gebruiken.

De enige nagellak die ik ooit heb opgemaakt is Who Are You Wearing? van OPI. Dit is een hele mooie donker paarse kleur, echt ‘mijn’ kleurtje…

Dus de Vraag van deze Week is: Welke nagellak heb jij welleens helemaal opgemaakt? En dan bedoel ik natuurlijk niet een topcoat of nagelverharder, maar echt een kleurtje. Ben benieuwd!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , . Bookmark de permalink.

38 Reacties op Vraag van de week #1

 1. Angelique schreef:

  Kan ik kort en krachtig over zijn, het antwoord is NEE. Ha, eigenlijk best erg, en vooral dat ik nog nagellak heb liggen die nog niet gebruikt zijn.

 2. Marielle schreef:

  Ah een simpele vraag, en mijn antwoord is Nee!
  Ik denk ook niet dat ik er ooit 1 helemaal ga opmaken, en als dat wel zo zou zijn, dan zal het een glitter topcoat zijn ( of telt het in jou vraagstelling als topcoat?)

 3. Lies schreef:

  JA, een doorzichtige topcoat. maar dat is ook wel de enige xd

 4. Chantal schreef:

  Ook mijn antwoord is: nee! Ik heb nog nooit een lakje écht helemaal opgemaakt…. :-$

 5. Roos schreef:

  Ja, vroeger had ik maar een paar kleurtjes en ik had een fuchsia roze van rituals met glitters, helemaal op gemaakt en eenderde van Hema ook helemaal op. Nu gaat me dat niet meer lukken denk ik haha!

 6. Shelley schreef:

  Ja, een lichtpaars lakje van Essence, dit was tevens ook mn eerste lakje !

 7. Geke schreef:

  Eentje word al erg klevering, en gebruik ik niet veel meer… Het is zo’n parelmoer achtig kleurtje, en ik vind het een topkleurtje voor op je nagels. Jammer genoeg is het nu zo goed als op.
  Toch laat ik het potje altijd staan ;)

  xxx

 8. Lisa schreef:

  Ja! Blue Vogue van Rimmel London en Peridot van Chanel! Gelukkig heb ik nu nog 3 Blue Vogue’s gescoord in de uitverkoop bij de DA en een Peridot van Chanel via internet! (En de Dupe van Catrice)

 9. Marije schreef:

  Ik heb nog geen enkele nagellak helemaal opgemaakt. Wel heb ik mijn favorieten, maar dat kan per week of zelfs dag verschillen haha.

 10. Miriam schreef:

  Ja, 1 keer! Een paarse, Walk of Fame van Essence. Maar zie het niet heel snel weer gebeuren ;-)

 11. Maud schreef:

  Ja! Of in elk geval tot er alleen nog een dik, stroperig bodempje over was. Meerdere lakjes zelfs. Zwarte heb ik heel veel opgemaakt! Sinds ik meer met nail-art doe gaat zwart nog steeds snel op, net als witte lakjes.

 12. yaren schreef:

  3 paar eentje zwart eentje paars en eentje rood ze ware echt te gek dus ik lakte vaak men nagels met die kleuren en toen waren ze op ik ben gek op nagellak xx yaren

 13. femke schreef:

  Jep, :)
  een rode van catrice, bloody marry :)

 14. Uniflame schreef:

  Nee, ook hier geen lakjes die al op zijn. Ik hou te veel van afwisseling, haha.

 15. Elisa schreef:

  JA, toen ik een jaar of 14 was had ik een licht roze van miss sporty helemaal op. Tenminste het laatste restje kwam er niet meet uit. Nu gaat me dat niet echt meer lukken, er staan er nu al heel veel ongedragen lakjes in mijn stash! Hoewel er is favoriet die ik vaak pak….. Mayby gaat die ooit nog op!

 16. anneke schreef:

  leuke rubriek!! ik heb maar 2 flesjes op gemaakt de top and base coat vd kruidvat en chinchilly van catrice

 17. Corlinda schreef:

  Nee, nog nooit.
  Ik denk eigenlijk dat dat ook nooit gaat lukken, heb ik het idee.
  Ondertussen heb ik namelijk al 346 potjes…

 18. Nicole schreef:

  ja, of iig tot ik het er gewoon echt niet mee ruit kon krijgen. Een aantal zwarte lakjes, en 2 rode lakjes. Dit is alleen al wel even terug. Ik heb heel lang alleen rood en zwart gedragen, dus dan gaat het snel :P Nu draag ik bijna elke kleur die er is en heb ik gewoon veel te veel flesjes nagellak. Toch blijf ik favoriten hebben, maar echt weer een opmaken zal nog wel even duren.

  (top en base coats niet mee gerekend, die maak ik wel vaker op)

  • Ramona schreef:

   Ja hoe meer je er hebt, hoe kleiner de kans dat ze opgaan.. En ik pak indd ook vaka naar dezelfde kleurtjes, terwijl er ook nog een paar lakjes staan die ik nog nooit heb gebruikt! ;)

 19. xx_Patries_xx schreef:

  nee ik heb nog nooit geen nagellak opgemaakt, maar ik ben met catrice am i bleu or green aardig op weg :$:D

 20. Paola schreef:

  Ik heb nog nooit een opgemaakt!

 21. Merel schreef:

  Ik heb enkel Ruby Pumps ooit opgemaakt. En toen direct een nieuwe besteld, haha.

 22. C_Justine schreef:

  Ik heb 1 lakje die bijna op is, maar die ik ook niet maar kan gebruiken omdat het echt dik is geworden. Ik hou het wel nog altijd bij omdat ik er geen afscheid van kan nemen, het was echt één van mijn favoriete lakjes, echt zo’n beige, glanzende kleur! Het was 1 van Dior, en ik denk dat de naam beige ofzo is, ik weet het niet meer vanbuiten.

  • Ramona schreef:

   Ja soms worden ze dan opeens gewoon te dik en stroperig he, en dan kan je ze niet meer gebruiken.. Zonde, en zeker als het een duur lakje is!

 23. Sabine schreef:

  Ik ben bijna door mijn Growth and Strengthening nail treatment heen maar ik weet niet of dit telt als nagellak. Ook heb ik 1 keer een basecoat van de DA opgemaakt. Maar wederom weet ik niet of dit telt. Verder heb ik van mijn echte kleurtjes en glitters nog nooit iets opgemaakt maar dat komt omdat ze uitdrogen voor ze op zijn. Ik wil wel eens een nagellak verdunner kopen. De laatste keer heb ik die uitgedroogde lakjes gewoon weggegooid maar deze keer ga ik een verdunner proberen (geen nagellakremover, echt verdunner dus)

 24. Suzanne schreef:

  Ik heb er nog nooit een opgemaakt. Ik lak mijn nagels ook eigenlijk helemaal niet zo vaak, nog niet eens 1x in de 2 weken en ik heb dan ook nog heel wat lakjes die ik nog nooit heb gebruikt.

  Ik heb wel een setje van 6 lakjes die heel slecht lakken, als je het erop doet kan je het na dagen drogen er gewoon afwrijven en volgens mij is er niks aan te veranderen, dus die moet ik eigenlijk gewoon wegdoen. Ontzettend jammer want ik had ze voor 20 dollar op eBay gekocht, het zijn lakjes met een fruit geurtje eraan.

 25. Merel schreef:

  Ik heb een knalroze lakje van MAX (van de action) opgemaakt. Die is zo fijn. Ik heb hem ook opnieuw gekocht. Hij is goedkoop, een mooie kleur, droogt megasnel en is er ook handig af te halen. Hij blijft niet zo heeel lang zitten maar dat maakt mij niet uit aangezien ik mijn nagels toch bijna iedere dag anders doe. Echt een aanrader dus. Ik heb thuis nog een paar lakjes staan die bijnaaaa op zijn. ;D

 26. Mariska schreef:

  Nee ik heb er nog geen enkel potje opgemaakt! :)

 27. Karen schreef:

  nope…. ben wel met sommige op de helft…
  xx

 28. Evelien schreef:

  Nee, nog nooit! Het verste wat ik ben gekomen is bijna de helft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>