Volgen jullie me al? Twitter, BlogLovin en Youtube!

Doe jij al aan BlogLovin? Heb je Twitter? En kijk jij ook regelmatig Youtube filmpjes? Dit zijn namelijk 3 dingen waar ikzelf echt ‘verslaafd’ aan ben…

Ik vind het heerlijk om te twitteren, zo kan ik heel gemakkelijk contact houden met mijn lieve lezeressen, beauty bloggers en vriendinnen!

Eigenlijk ben ik bijna elke dag wel op Twitter. Als de laptop aanstaat, heb ik ook standaard mijn Twitter pagina open staan. Ik vind het ook super leuk om contact te houden met jullie en ik probeer altijd zo veel en zo snel mogelijk te reageren op jullie vragen en reacties. Dus ‘join the club’ en volg mij ook op Twitter! Zo blijf je altijd op de hoogte van allerlei leuke beauty nieuwtjes en weetjes, Winacties en natuurlijk ook een hoop andere onzin!

Sinds een tijdje maak ik ook Youtube filmpjes. Er staan inmiddels al bijna 20 filmpjes op mijn Youtube kanaal met allemaal leuke onderwerpen over Beauty, Nails en andere Funstuff! Als je abonnee wordt van mijn kanaal, zie je altijd meteen mijn nieuwste filmpjes. En ze staan altijd eerst op Youtube en daarna komen ze ook hier op de BeautyNailsFun te staan.

 

En natuurlijk kan je me ook volgen via Bloglovin. Dit is een super handige manier om al je favoriete blogs te lezen. Je krijgt meteen heel overzichtelijk alle nieuwe blogposts onder elkaar te zien.

Ik vind het leuk om via Twitter contact met jullie te houden. Maar mocht je vragen hebben die je liever niet via Twitter stelt, dan mag je me natuurlijk ook altijd mailen!

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Volgen jullie me al? Twitter, BlogLovin en Youtube!

 1. Paola schreef:

  Ik volg je overal! ;)

 2. frederieke schreef:

  Ik volgde je al overal!

  xx

 3. xx_Patries_xx schreef:

  ik volg je overal hihi (stalker :P)

 4. wendy schreef:

  ik volg je al overal! vind t ook heerlijk om filmpjes te kijken en te twitteren en bloglovin’ is ook te gek!

 5. Nikita schreef:

  ik volgde je al via bloglovin en twitter ! Youtube nog niet.
  Ik ben er ook verslaafd aan. Ik zei eerst ook dat ik nooit twitter nodig zou hebben… Achja
  Moest je mij ooit willen volgen:

  https://twitter.com/#!/DaisiesNikita
  http://www.bloglovin.com/en/blog/3465746/horsies-eating-daisieshttp://www.youtube.com/user/MsErinye?feature=mhee

 6. Pepa schreef:

  I LOVE the “City Girls”!! I am always cnckeihg up on them girls. When I read oohlafroufrou’s blog I feel like a just went on a dreamy vacation. So glamours! I’m addicted! I tell everyone about them. I am now following you on twitter. I am so glad to have bumped into you….I really like your blog. Thanks for sharing,Dee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>