Teleurstellende producten van de laatste tijd

Jullie weten inmiddels wel dat ik gek ben op ‘Beauty en Nails’. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken en uit te proberen. En er zijn de afgelopen jaren al een hoop producten gekomen en gegaan…

Soms kom ik helaas ook producten tegen waar ik helemaal niet tevreden over ben. Vandaag heb ik er een paar op een rijtje gezet…

Het liefst schrijf ik natuurlijk over producten waar ik wél tevreden over ben, want ik vind het heerlijk om mijn enthousiasme over te brengen aan jullie. Toch lijkt het me ook erg handig om af en toe te schrijven over producten die me zijn tegen gevallen.  

Het is meestal natuurlijk heel persoonlijk, of een product wél of niet bevalt. Het kan aan je huidtype, persoonlijke voorkeur en verwachtingen liggen… Wat ik niet fijn vind, kun jij misschien wel fijn vinden. Dus daarom probeer ik zo duidelijk mogelijk mijn mening over de volgende producten te geven. 

Als eerste de nagellakken van ELF. Hier was ik zo ontzettend nieuwsgierig naar! De lakjes kosten maar 1 euro per stuk, dus toen ik een bestelling plaatste bij ELF, heb ik meteen een hoop leuke kleurtjes uitgezocht. En dat is dus absoluut een pluspunt: Er zijn super veel leuke kleuren te verkrijgen!

Helaas zijn de lakjes van niet zulke goede kwaliteit… De lakjes zijn wat waterig en de meeste kleuren hebben wel 3 of 4 laagjes nodig om dekkend te zijn. Verder duurt het ontzettend lang voordat ze droog zijn en het werd al snel lelijk. Deze lakjes zal ik dus niet meer opnieuw aanschaffen.  

Dan deze blushes van Essence. Geweldige producten, dacht ik… Het ziet er super leuk uit en de substantie voelt prettig aan. Deze blushes zijn verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren.

Helaas zijn deze 2 blushes niet zo fijn in gebruik, ze zijn wat dun en zien er erg vlekkerig uit op de huid. Als je de swatches duidelijk wilt zien, bekijk dan dit artikel nog eens. De andere blush is overigens wel erg mooi, die gebruik ik wel af en toe. 

         

Tot slot deze mascara van Biguine make up. Ik ben sowieso altijd erg trouw aan mijn mascara’s en ik gebruik al jaren dezelfde. Deze zat laatst in een goodiebag en uiteraard wilde ik deze ook wel even testen.

Ik was er helemaal niet tevreden over, maar een mascara-voorkeur is altijd heel persoonlijk. Ik vind het zelf altijd fijn om meerdere laagjes aan te brengen, voor een mooi vol effect. Deze masacra’s is heel slecht ‘op te bouwen’ en na een 2de laagje wordt het heel dik en klonterig. Niet mooi!

Ik ben heel benieuwd of jullie hetzelfde als mij denken over deze producten. En welke producten zijn jou tegen gevallen de laatste tijd?

Dit bericht is geplaatst in Hoofdmenu, Nails met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

13 Reacties op Teleurstellende producten van de laatste tijd

 1. Roos schreef:

  Producten vallen jammer genoeg ook wel eens tegen :( ik had een vloeibare eyeliner van catrice die me niet goed beviel hij bracht veel te waterig aan droogte heel snel uit.

 2. deijsprinses schreef:

  Altijd jammer als er slechte producten opduiken :/

 3. Suzanne schreef:

  Ik vind het erg goed dat je ook dit soort artikelen maakt, dan hoeven wij niet dezelfde teleurstelling te hebben als die jij hebt gehad.

  Ik had een tijdje geleden een set van 6 geurende nagellakken besteld, toen ze na weken aankwamen rook het helemaal niet naar fruit, en de nagellak was vreselijk van kwaliteit. Ook zocht ik een tijdje geleden naar een zilverkleurige nagellak. Dacht ik het eindelijk gevonden te hebben en toen wou ik hem gaan gebruiken en toen bleek dat het een topcoat was. En bij sommige lakken van Catrice gaat het borsteltje van de nagellak soms los, maar dat is meestal gewoon weer vast te maken.

 4. xx_Patries_xx schreef:

  jammer dat die lakjes zo tegenvallen, het zijn wel erg mooi kleurtjes..!

 5. Lisa schreef:

  jammer dat je ze zo vind tegen vallen! ;(

 6. Miranda schreef:

  Jammer dat ze tegenvallen. Wel fijn dat je er een blogpost over hebt gemaakt;D

 7. Chantal schreef:

  Dit vind ik altijd fijne artikels om te lezen, voorkomt miskopen! Ik heb zelf 6 lakjes van ELF en ze lakken allemaal prima!

 8. gerrianne schreef:

  Het is niet zomaar iets, om geen goede producten te plaatsen. Maar echt super dat je het doet! Heel handig! : D

 9. Vera schreef:

  Jammer genoeg kunnen niet alle producten geweldig zijn, maar gelukkig zijn er altijd meer producten die je fijn vindt dan producten die je niet fijn vindt en het lezen van reviews op blogs helpt natuurlijk erg met het voorkomen van een miskoop :)

 10. Karen schreef:

  jammer dat ze tegenvallen!
  maar het blijven wel mooie kleurtjes ;)
  xx

 11. Geke schreef:

  Inderdaad jammer dat er ook tegenvallers zijn :(, maar ik vind zo’n artikeltje wel leuk om te lezen :)

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>