Shoplog Haarlem!

Zaterdag was er een ‘Bloggers-meeting’ in Haarlem. Deze date stond al een paar weken gepland en ik had er ontzettend veel zin in!

Er was voor Haarlem gekozen, omdat dat voor de meeste meiden lekker dichtbij was. Behalve voor mij… Maar ik vind het niet erg om lang in de auto te zitten, dus ik ben lekker op mijn gemakje richting Haarlem gescheurd…

Alles verliep goed tijdens de rit, yeahh! Onderweg wel een paar flinke buien gehad, m’n ruitenwissers stonden op z’n hardst! Maar gelukkig was het niet zo druk op de weg en ik was ruim op tijd in Haarlem. Ik heb mijn auto in de parkeergarage bij het station gezet en ik was meteen op de plek waar we hadden afgesproken, ideaal! Al gauw kwamen alle meiden uit verschillende richtingen ‘aanwaaien’ en we waren met een leuk clubje! 

Van links naar rechts: Agnetha, Agnetha, ikke, Kelly, Monique en Lara. Michelle, een lieve lezeres maakt de foto. Thanx girl! 

Uiteraard heb ik ook weer een hoop leuke dingetjes geshopt! Als eerste gingen we naar Lush. Ik had nog 10 lege potjes, dus ik mocht sowieso 2 verse maskers uitzoeken. En natuurlijk heb ik nog een hoop andere lekkere Lush spulletjes gekocht. Deze zal ik nog even apart voorbij laten komen in een artikel.  

         

Bij Sephora was er nog steeds 25% korting op alle make up! Dus heb ik dan toch eindelijk mijn allereerste Too Faced palette gekocht. Ik wilde er al zo lang eentje hebben, maar toch kocht ik er steeds geen. Het was wel even lastig kiezen tussen al die mooie palettejes, maar gelukkig hadden de andere meiden er ook al een aantal, dus ik kreeg genoeg advies! Uiteindelijk koos ik voor het Naked Eye palette, wat een plaatje! Die zullen jullie binnenkort dus ook voorbij zien komen!

Bij H&M zag ik deze schattige vochtige doekjes liggen, met de geur Coconut&Mango. Erg handig voor in mijn (nieuwe) tas.

         

We zijn trouwens niet alleen de beauty winkels ingegaan hoor! We zijn ook nog een hoop kleding winkels ingedoken met z’n allen. Lara en Kelly hebben daar nog wat leuke dingetjes geshopt. Tijdens het passen zaten we gezellig op het bankje gepropt, om vervolgens alle shirtjes van Lara te keuren… En ze was goed geslaagd, go girl! 

Ook ik kocht nog wat andere leuke dingetjes! Ik was al heel lang op zoek naar een leuke portemonee. De protemonee die ik nu gebruik, heb ik al ruim 2 jaar en ik was ‘em eigenlijk al een tijdje beu. Maar omdat deze 80 euro (!) heeft gekost, mocht ik die van mezelf niet zomaar inruilen voor een andere…

          

Maar deze portemonee vond ik toch wel erg leuk, helemaal ‘mijn ding’! Zwart met een strikje en de binnenkant is roze… I like! Voor 12,95 kon ik deze natuurlijk niet laten liggen! 

Tot slot zag Agnetha opeens nog wat leuke (afgeprijsde) tassen hangen. Deze vonden we allebei erg leuk en gelukkig hingen er nog een paar van… 

         

Het is een lekkere grote tas. Zo eentje waar je dus echt helemaal niets in terug kan vinden… Ik vond de kleur erg leuk en praktisch. Ook het hengsel is erg handig, want je kan ‘em heel kort en lang maken. Maar stiekem vind ik de binnenkant nog wel het allerleukst, die is knal roze! Dus je begrijpt het, voor 10 euro konden we die echt niet laten hangen!

Het was echt een super gezellige dag en ik heb het echt ontzettend naar m’n zin gehad met al die lieve meiden! Volgende keer komen jullie allemaal naar Brabant he! *wink*

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? En heb je zelf ook nog lekker geshopt de laatste tijd?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

35 Reacties op Shoplog Haarlem!

 1. Paola schreef:

  Zo te zien en lezen was het erg gezellig. Zo’n kleine meeting lijkt me erg leuk!

 2. Mayara Esther schreef:

  Ik wil best wel een keertje mee, het lijk me zo geweldig.

 3. Amy schreef:

  Leuk om te zien! je hebt echt veel geshopt, leuk :)

 4. michelle schreef:

  ik vind het erg gezellig :D en ik heb weer nieuwe mensen ontmoet.
  dat portemonneetje vind ik schattig!

 5. Angelique schreef:

  Leuke spulletjes heb je gekocht zeg, echt leuk.
  Ga aankomend weekend 2 dagen shoppen in Antwerpen, kan niet wachten. Mijn lijstje ligt al klaar.

 6. Amanda schreef:

  Die Lush spullen zien er heerlijk uit!

 7. Blosh Time schreef:

  Leuke spulletjes! Ben benieuwd naar je ervaringen met het naked eye palette ;-)

 8. Vera schreef:

  Klinkt als een super gezellige dag! :)

 9. Saana schreef:

  je heb echt superleuke spullen gekocht! die portomonee is echt zoo cute!

 10. Mariska schreef:

  Leuke spullen, mooie portemonnee

 11. Agnetha schreef:

  Het was zeker heel erg gezellig en leuk en toch heb je aardig wat bij Lush gekocht ;). Hihihi Whoosh heb ik ook die ruikt erg lekker. Vond het super leuk en je blogpost is ook leuk. Die tas is echt gaaf!! En zeker voor dat geld ;).

 12. Liliane schreef:

  Ziet er gezellig uit met die meiden! :D
  En uiteraard heb je mooie spulletjes gekocht, love it!

 13. LindaB schreef:

  Leuke foto’s en lekker geshopt! Whoosh heb ik al opgemaakt bij mij thuis, maar ik ga hem nog eens halen!

 14. anneke schreef:

  ziet er gezellig uit!!! leuke spullen heb je gekocht!!

 15. wanncha schreef:

  Zo te zien was het gezellig :)
  Leuke foto’s.

 16. Maud schreef:

  Ziet er uit als een gezellig dagje! Leuke aankopen ook, die beurs is heel schattig!

 17. Roos schreef:

  Leuke aankoopjes :) je portemonnee is erg leuk!

 18. Priscilla schreef:

  Wat een heerlijke aankopen. Ik krijg spontaan zin om een Lush winkel leeg te roven, hahaha. Je portemonne is ook erg cute! Oh, en erg leuke foto’s van de meet. Dat zag er uit als een gezellige middag :)

 19. Stephanie m schreef:

  Ziet er heel gezellig uit :)!!

 20. Nicole schreef:

  hele leuke aankoopjes! de portemonnee vind ik echt heel mooi <3

 21. gerrianne schreef:

  Oh, Lush – & de palette – ik wil shoppen! De meeting ziet er gezellig uit op de foto en vooral ontzettend leuk, omdat de meeting niet heel groot was! :-)

 22. beautyforgirls schreef:

  Wat gezellig dames! Ziet er leuk uit, al die shop items.
  Liefs, xxx

 23. Tessa schreef:

  Ziet er leuk uit!

 24. xx_Patries_xx schreef:

  ziet er gezellig uit zeg en wat een gave portemonee

 25. Geke schreef:

  Wat een gave spullen!
  Ik ga binnenkort opzoek naar een nieuwe tas. Mijn andere is zo goed als versleten ;)
  Het liefst een beetje een goedkope. Weet jij een goede winkel hiervoor?

  xxx

  • Ramona schreef:

   Uhhh ik weet even niet meer hoe die winkel heette waar ik em heb gekocht… Volgens mij was het Accessoirize. Waren allemaal tassen afgeprijsd! :)

 26. Cindy schreef:

  Leuke spulletjes zeg! Ik had trouwens een vraag je over de lege potjes inruilen bij lush. Hoe schoon moeten die potjes nou eigenlijk zijn? Gewoon dat er geen product meer in zit (dus schoonmaken) of moeten de stickers ook nog eens af? Ik doe nu allebei eigenlijk maar ik heb nog geen 5 lege potjes, dus ik vraag me af of je het ook gewoon bij het eerste kan laten..

  • Ramona schreef:

   Ik maak ze gewoon goed schoon onder de kraan. Zodat alle resten eruit zijn, maard e stickers kun je er gewoon op laten zitten hoor!

 27. Pingback: Too Faced ~ Naked Eye Palette | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>