Pupa New Chic Forever ~ 10th Anniversary

De meest populaire lipstick van PUPA Milano is jarig! Al 10 jaar lang is deze lipstick zeer prominent aanwezig op de lijst van best verkochte producten en om dit jubileum te vieren ontwikkelde PUPA Milano een limited edition van deze lipstick in 10 spectaculaire kleuren.

Ik ontving 3 van deze prachtige lipsticks. Benieuwd naar de kleuren? Kijk dan snel verder…

De limited edition lipsticks zitten in een aangepaste verpakking, hieraan is duidelijk te zien dat het om de speciale 10th Anniversary lipstick gaat. De rode doosjes zien er natuurlijk ook super chic uit!

“Actieve bestanddelen:
Een intelligente mix van pure plantaardige wassen. Hierdoor blijft de lipstick goed zitten en is glanzend. De lichte film op de lippen voelt comfortabel en zacht aan. De was uit sinaasappelschil voedt, verzacht en beschermt de lippen, speciaal tegen de straling van de zon. De palmwas met polyaminozuren stimuleert de synthese van collageen. De lippen voelen vol en stevig aan.” 

Ik ontving deze 3 kleuren en ik was ontzettend blij dat Tea Rose er ook bij zat! Toen ik het persbericht zag, was dit namelijk al stiekem mijn favoriet… En hij is inderdaad prachtig! Van links naar rechts:

 • Tea Rose
 • Dark Red
 • Cherry ‘n Cream 

De lipstick zien er erg mooi uit en ze voelen lekker stevig en zwaar aan. In de rode huls zit ook een spiegeltje, super handig als je ‘on-the-go’ even snel je lipstick bij wilt werken!

         

Deze lipsticks zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, zowel rustige nude kleuren als lekker opvallende knalkleuren! 

De lipsticks zijn limited editions en kosten 18,50 euro per stuk. Meer informatie kun je vinden op www.pupa.nl.

Jullie wisten al wel dat ik eigenlijk niet zo’n ‘lipstick-typje’ ben, maar uiteraard wilde ik deze lipsticks meteen uitproberen! Gister droeg ik Tea Rose en ik vond ‘em geweldig, de kleur is echt perfect voor mij! De donkerdere kleuren durf ik nog niet zo goed te dragen, maar ik vind de kleuren wel erg mooi. Dus vandaag ga ik proberen om die donkere kleur wat deppend aan te brengen. Daardoor is de kleur wat minder intens en blijft het nog langer zitten.

Welke kleur lipstick draag jij meestal? Durf jij voor zo’n mooie knalkleur te gaan, of hou je het ook liever wat rustiger?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , . Bookmark de permalink.

13 Reacties op Pupa New Chic Forever ~ 10th Anniversary

 1. Paola schreef:

  Ze zien er erg mooi uit! Ik draag eigenlijk alle kleuren van de regenboog!

 2. Priscilla schreef:

  Wow, wat een mooie lipsticks! Ik hou het normaal ook wat rustiger maar ga nu toch telkens iets opvallender.

 3. Angelique schreef:

  Wat een mooie collectie, het lijkt wel een gadget met zo’n ingebouwde spiegeltje( mis alleen t lampje nog, ha..) Ziet er goed uit!
  Nu het lente is draag ik het meest roze, koraal-achtige kleuren. Heb wel de Mac Nicky maar voor mij te fel ondanks dat ik m subtiel aanbreng. Doe m ook eigenlijk niet meer op.

 4. Jody schreef:

  Die zien er prachtig uit! Vooral Tea Rose lijkt me echt een prachtige roze kleur.

 5. Miriam schreef:

  Ben niet echt van de felle kleuren, maar meer wat roze/bruinig het liefst met wat shimmer ofzo. Vind Tea Rose ook erg mooi! Ben wel benieuwd hoe het je staat. Mogen we een foto? ;-)

 6. Geke schreef:

  Wat een prachtige kleuren :) Allemaal heel mooi!

  xxx

 7. Vera schreef:

  Tea Rose ziet er prach-tig uit!

 8. roos schreef:

  Ze zien er mooi uit, en Tea Rose is stunning! De verpakking lijkt me ook handig met die huls en het spiegeltje! Ik denk dat die felle kleuren je heel leuk staan!

 9. Lotte schreef:

  Mooie lipsticks!

 10. gerrianne schreef:

  Prachtige lipsticks! Knal kleurtjes durf ik best aan, maar niet naar school, aha! Dan ga ik liever voor de rustige tinten. In het weekend maakt het me niet al te veel uit, als het maar mooi staat! ^_^

 11. Monique schreef:

  Mooie kleuren zeg.. ik begin steeds vaker lipsticks te dragen… maar nog niet dagelijks.. maar mijn liefde hiervoor groeit ;)

 12. Saana schreef:

  wat een mooie kleuren (:

 13. Lisa schreef:

  Woaw! Super mooie lipsticks! Ik zelf draag als ik lipstick draag een lekker knalkleurtje. Roze of rood bijvoorbeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>