NailArt ~ Stap voor stap!

Gister zagen jullie Grape Pop van China Glaze al voorbij komen. Een prachtig lakje! Eigenlijk is deze nagellak al mooi genoeg op zichzelf, maar toch kon ik het niet laten om er een leuke NailArt op te maken.

De NailArt die ik heb gemaakt is erg simpel en in dit artikel laat ik stap voor stap zien hoe ik het heb gemaakt.

De NailArt is echt super simpel, het zijn gewoon wat streepjes en hele eenvoudige bloemetjes. En voor de NailArt zelf heb je eigenlijk maar 2 kleurtjes nodig. Dit kun je doen met stripers, of gewoon een los klein kwastje die je gebruikt met een gewone nagellak.

Ik vind de NailArt lekker vrolijk en zomers. Door de streepjes, bloemetjes én strass steentjes ziet het er wel een beetje druk uit. Maar als je kleuren gebruikt die vrij dicht bij elkaar liggen, vormt het toch een rustig geheel.

         

Als je deze NailArt net iets té vind, kan je het natuurlijk ook wat minder heftig maken. Je kan er dan voor kiezen om alleen de streepjes te maken, maar je zou eventueel ook alleen voor de bloemetjes kunnen kiezen.

     

     

 • Ik heb eerst de nagel helemaal gelakt met een paarse kleur.
 • Met een witte striper maak ik een aantal schuine streepjes, tot ongeveer de helft van de nagel.
 • Met een licht paarse striper zet ik nog wat streepjes naast de witte.
 • Voor het bloemetje maak ik eerst 5 witte stipjes met een dotting tool.
 • Daar zet ik nog 5 kleine paarse sitpjes in. Zo heb je al een leuk bloemetje gemaakt.
 • Tot slot plak ik in het midden van het bloemetje een strass steentje. Als je geen steentjes hebt, kun je ook gewoon een stipje in het midden zetten.

De strass steentjes kun je op verschillende manieren vast plakken. Je kan dit doen met nagellijm, maar je kan ook een klein beetje topcoat aanbrengen, plak daar een steentje in en als het opgedroogd is, breng je nog een laagje topcoat erover aan.

Hierboven zie je de producten die ik gebruikt heb voor deze NailArt. Maar je kan dit natuurlijk ook weer met andere leuke kleurtjes doen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze NailArt vinden!

Dit bericht is geplaatst in Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

28 Reacties op NailArt ~ Stap voor stap!

 1. Norma schreef:

  Mooi was zo benieuwd China glaze is niet tekoop hier in t dorp zo jammer

 2. Paola schreef:

  Heel erg mooi! Wat heb je de lijnen speels gezet! :)

 3. Elisa schreef:

  Ooh, wat super mooi!!! Echt geweldig om te zien!!

 4. Marielle schreef:

  Mooi! ik vind het niet druk, ik hou er wel van.
  Toevallig heb ik op het moment ook zo`n soort bloemetjes op mijn nagel :-)

 5. Angelique schreef:

  Vind m ook niet zo druk hoor, heel leuk gedaan, lekker vrolijk.

 6. fleur schreef:

  Waauuww! Deze is echt super!

 7. Jannet schreef:

  Gaaaaaaaf!! Vooral die streepjes zo mooi, geeft een beetje diepte-effect. Super gedaan weer!!!!

 8. Maaike schreef:

  Alweer zo’n mooie nail-art!
  Ik houd niet echt van paars maar vind em wel erg mooi! :)

 9. Roos schreef:

  Leuk met dat steentje :)

 10. anneke schreef:

  gaaf!! deze ziet er superleuk uit, en is helemaal niet te druk hoor

 11. Miranda schreef:

  Echt weer een super mooie nail-art;D

 12. Geke schreef:

  Een hele gave nailart, zoals altijd ;)

  xxx

 13. Linda schreef:

  Ik krijg helemaal zin in de zomer nu!! :)

 14. Mariel schreef:

  Leuk! Mooi met de paarse kleurtjes!

 15. Karen schreef:

  kan niets anders zeggen dan mooi :)
  xx

 16. Miriam schreef:

  Wauw… wat weer geweldig zeg! Dat wil ik ook eens maken ;-) Erg mooi! PS: ik heb stripers die heel snel stoperig en dik worden, wat kan ik daar tegen doen?

  • Ramona schreef:

   Ja daar kan je eigenlijk weinig tegen doen. Zorg in ieder geval dat je de flesjes goed dichtdraait en laat ze tussendoor niet te lang openstaan. Ik ga er zelf altijd erg zorgvuldig mee om, maar bij mij drogen ze ook wel wat uit na een tijdje. Erg vervelend is dat!

   • Miriam schreef:

    Het is soms lastig beide handen te doen met hetzelfde potje omdat het gewoon niet meer werkt… Bedankt voor je reactie!!

    • Ramona schreef:

     Nee indd, ik doe dan soms eerst de ene hand. Dan draai ik de potjes weer goed dicht en schud ze even. En daarna doe ik dan mn andere hand.

     • Willeke de heus schreef:

      nou heb hem nagedaan en staat op instagram lolzzz alleen met de nagellak catrice, ben nog niet zover om dure nagellak te kopen, deze was poosje terug 2 halen 1 betalen bij kruidvat, en stripper van aaction, duurdere komt wel eerst oefenen hihi

 17. gerrianne schreef:

  Deze had ik nog niet gezien, maar ‘ wauw ‘ echt een hele mooie nail-art!

 18. Anouk schreef:

  Mooie nailart, ik ben helemaal weg van die wavy lijntjes die je gemaakt hebt, zo mooi!

 19. Mrs. Speechless schreef:

  Ik ga ‘m zo proberen, alleen dan met roze en wit :)

 20. Mrs. Speechless schreef:

  Zal wel niet zo mooi worden als bij jou, maar oefening baart kunst zeggen ze toch? Dus.. oefenen, oefenen, oefenen…

 21. Nadia R. schreef:

  Wat mooi!

  Ik heb een vraagje,
  Mag je die kleur nagellak op acryl nagels
  Lakken ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>