Lush ~ Shoplog +Nieuwtjes!

Gister konden jullie in het artikel al zien dat ik zaterdag heerlijk geshopt heb in Haarlem!

Natuurlijk wilde ik ook naar Lush! Ik had zelfs speciaal 10 lege potjes meeggenomen om ze in te leveren voor 2 gratis maskers. Met alle andere meiden stormde we de Lush winkel in de Barteljorisstraat binnen…

Ik had deze keer geen lijstje gemaakt, maar ik wilde gewoon lekker even rondkijken… Ik ben al jaren een √©chte Lush-junkie, dus ik ken bijna alle¬†producten al wel en de meeste heb ik ook al eens geprobeerd.

Ik ben echt gek op die geur die je tegemoetkomt zodra je de Lush winkel binnenstapt! Ik pakte meteen een mandje om vervolgens lekker rond te snuffelen en allerlei lekkere goodies in m’n mandje te gooien…

De 2 verse maskers die ik uitzocht zijn Brazened Honey en Catastrophe Cosmetic. Beide maskers heb ik al vaker gehad en ik vond ze ontzettend fijn! Ze zijn allebei goed geschikt voor mijn huidje, ze geven echt een oppepper en maken mijn gezicht weer lekker zacht. De verse maskers zijn maar beperkt houdbaar, dus de komende weken ga ik weer zeer regelmatig een maskertje op mijn snoet smeren…
I like!

Ook kocht ik weer mijn favoriete gezichtsreiniger, Angels On Bare Skin. Het is een lekkere dikke smurrie, die je met water moet vermengen. Het maakt mijn gezicht goed schoon en door de groffe stukjes die erin zitten, heeft het ook een soort scrubbend effect. Ik ben op dit moment een aantal andere reinigers aan het testen, maar toch wilde ik deze graag weer in mijn badkamer hebben…

En tot slot deze heerlijke frisse douche producten. Ik ben echt gek op alle zoete geurtjes van Lush en Snow Fairy is mijn favoriete douchegel. Maar toch vind ik deze producten ook super lekker voor de zomermaanden. Grass ruikt naar vers gemaaid gras, lekker fris en het geeft meteen een heerlijk lente gevoel! (zelfs met de regenbuien van de laatste dagen…) Whoosh is een showerjelly die zorgt voor een goed begin van de dag!

En dan heb ik ook nog wat ander leuk nieuws van Lush!

Binnenkort zal er ook weer een leuk Limited Edition product verkrijgbaar zijn bij Lush! Ze houden het nog even spannend, maar bekijk het filmpje hieronder alvast even… Heb jij een idee welk product het zal zijn?

Het Limited Edition product zal uitsluitend te koop zijn in de webshop van 3 t/m 29 mei.

En vrijdag zal er in Utrecht een nieuwe Lush winkel openen. Goed nieuws dus voor alle dames die in het midden van het land wonen! Ik ga vrijdag uiteraard meteen even een kijkje nemen in de nieuwe winkel aan de Steenweg 46-48. Zijn er nog meer meiden van plan om te gaan?

En nu ben ik natuurlijk heel benieuwd wat jullie van Lush vinden… Zijn jullie, net als ik, inmiddels ook al besmet met het ‘Lush-virus’?

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

28 Reacties op Lush ~ Shoplog +Nieuwtjes!

 1. Yara schreef:

  Oeh, jummie, heerlijke dingen heb je gekocht!

 2. xx_Patries_xx schreef:

  zozo je bent weer goed geslaagd :D ziet er heerlijk uit hoor

 3. Paola schreef:

  Je hebt lekker veel ingeslagen!

 4. Monique schreef:

  Wow had helemaal niet gezien dat je zo veel mooie producten had gekocht :)
  geniet er lekker van!

 5. Blosh Time schreef:

  Ik ben nog niet betoverd met het virus maar het zit er wel aan te komen ;-)

 6. Angelique schreef:

  Ik vermoed dat de nieuwe Le een luchtje zal zijn. Wat heb je weer leuke inkopen gedaan bij Lush, ga ook maar s even kijken voor de Whoosh. Is dat een stuk zeep met dat bloemetje erop? Ziet er zo leuk uit.

 7. Amanda schreef:

  Ik ben heel erg besmet met het Lush virus, ik hou echt van dat merk! Ooh Woosh is echt heerlijk

 8. Roos schreef:

  lush is echt een geweldig merk!
  echt zulke lekkere producten

 9. Beautinista schreef:

  De WHOOSH showerjelly heb ik ook. Leuk product, al is het niet helemaal mijn geur.

 10. Roos schreef:

  Fijne dingen heb je gekocht, die gezichtsreiniger lijkt me heerlijk, ik ga vrijdag naar Utrecht, moet nog een kadootje voor mjn moeder kopen bij de sephora dus kan ik mooi langs Lush :-)

 11. Geke schreef:

  Ziet er heerlijk uit! Ik denk dat het een luchtje is, dat zingende ding lijkt ook op zo’n potje.

  xxx

 12. Mariska schreef:

  Fijne spulletjes heb je gekocht, ik heb sweetie pie van de jellies

 13. Nicole schreef:

  heel leuke aankoopjes!

 14. Mariel schreef:

  Leuke aankoopjes!

 15. beautyforgirls schreef:

  Ik ben ook echt lush verslaafd aan het worden. Alles is zo lekker.
  Liefs, xxx

 16. Denise schreef:

  Lush is heel fijn! Ik heb eergisteren de time2makeup app gedownload van Stichting Proefdiervrij en even gecheckt of de badartikelen van Lush proefdiervrij zijn… Tromgeroffel….. Jaaaaa dus nu zijn de badartikelen van Lush helemaal favoriet!

 17. gerrianne schreef:

  Yeaah, Lush! Je wordt gek van de reviews, want nouhou- er zit bij mij in de buurt dus echt geen Lush.. Hihi, als ik er een keer in de buurt ben, maak ik een lijstje met alle positieve reviews die ik tegen ben gekomen & ga ik los.. Ik wil ook Lush, maar dan zal de besmetting ook wel heel snel komen, dat is minder – haha! xx

 18. Isabelle schreef:

  Ik ben helemaal gek van LUSH! Die maskertjes zien er heerlijk uit.. Heb ik vorige keer niet gekocht omdat je ze zo kort maar kan houden. Misschien moet ik ‘t toch maar eens proberen! Ik vraag me af of je ze zou kunnen invriezen?
  Bewaar jij jouw AOBS in de ijskast? Dat staat op het etiket.. Maar werd me niet aangeraden. Het staat gewoon in m’n kast en lijkt het goed te doen.

  • Ramona schreef:

   Ik weet niet of je ze in kan vriezen… Nog nooit gedaan!
   Nee ik bewaar AOBS gewoon in de badkamer. Volgens mij hoeft die niet in de koelkast hoor…

 19. Pingback: Opening Lush Utrecht! | Beautynailsfun.nl

 20. Tessabd schreef:

  Leuke shoplog! Ik ben vandaag ook nog daar geweest, een paar toner tabs gekocht om te testen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>