Kruidvat actie: 1+1 gratis op alle make up!

Het is vandaag vrijdag de 13de! Ongeluksdag? Dacht het niet! Kruidvat heeft namelijk één van de leukste acties sinds lange tijd!

1+1 gratis op alle make up! Yeaahhh, daar dromen we natuurlijk allemaal stiekem van! Of ben ik de enige…? *wink* Deze actie is geldig op vrijdag 13 en zaterdag 14 april. Dus ga vandaag of morgen maar even langs met je ‘wish-list’…

‘Toevallig’ liep ik gister nog even door mijn Kruidvat en ik kocht eens een keer helemaal niks! Ik dacht nog bij mezelf: Ik heb eigenlijk niets écht nodig en ik wacht liever tot er weer een leuke actie is ofzo… Nouja zeg, wat een toeval!

Zoals ik al zei, heb ik eigenlijk niet echt iets per se nodig. Maar uiteraard heb ik wel een bescheiden ‘wish-listje’, en met zulke leuke kortingen kun je natuurlijk maar beter even inslaan… Toch?!

Dus ik ga vandaag natuurlijk wel eventjes langs mijn Kruidvat. En waarschijnlijk zal ik wel een hoop leuke dingetjes kunnen scoren! Ik wil sowieso wel even kijken voor wat fijne foundations, natuurlijk wat lakjes en misschien wat mooie glossjes… Uiteraard volgt er dan een shoplogje!

Ga jij vandaag of morgen ook even een kijkje nemen bij jouw Kruidvat? Staat er iets op jouw wish-list?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , . Bookmark de permalink.

11 Reacties op Kruidvat actie: 1+1 gratis op alle make up!

 1. Paola schreef:

  Ik sta om 9:00 voor de deur! Ik weet alleen nog niet wat ik ga kopen!

 2. Angelique schreef:

  Ja, ik ga vanavond even kijken. Is deze actie ook geldig op de afgeprijsde make up artikelen? Was er gister nog en zag nog heel veel Le’s voor de helft. Ze hadden nog niet de Fruity collectie maar hopelijk vandaag wel. En anders ga ik wat lipsticks en gloss uitzoeken, komt wel goed, ha..

 3. LaraLaurentia schreef:

  Agnetha en ik gaan de Kruidvat leeg halen :D

 4. anneke schreef:

  ik ga straks ook ff neuzen

 5. Mariska schreef:

  Ik ga zeker even heen. Heb niet een bepaalde wishlist, ik kijk wel wat er is op dat moment :)

 6. Linda schreef:

  Ik hoop dat ik er nog even langs kan gaan. En dat dan niet alles al is leeggeroofd :P Haha! Goede en vooral leuke acties zijn dit!

 7. roos schreef:

  Ik ben vanochtend gelijk langgewenst toen ik het gisteravond hoorde, ben voor de caresse lipsticks gegaan!

 8. Geke schreef:

  Ooh Dankje! Ik had het nog helemaal niet gezien! Ik ga er morgen heen :)

  xxx

 9. xx_Patries_xx schreef:

  helaas hier geen tijd gehad om naar kruidvat te gaan :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>