Glossybox April

Ja hoor het is weer zo ver! De Glossyboxen zijn overal weer gearriveerd… Meteen is er een overvloed aan Glossyboxen te zien, artikeltjes en filmpjes ‘all over the place’!

Deze maand had ik erg veel geluk! Ik ontving er namelijk 2, yeaahh! Kijk snel verder om te zien wat er in zat…

Jullie weten waarschijnlijk wel dat ik al vanaf het begin een abonnement heb op de Glossybox. Dus dit was inmiddels al de vijfde box die ik mocht ontvangen. Deze maand heb ik ook een Glossybox ontvangen voor review, super leuk natuurlijk!

Ik was enorm verrast toen de pakketjes man 2 dozen van Glossybox kwam brengen, maar stiekem maakte ik wel een klein sprongetje van blijdschap!

         

Elke maand zijn er wel een anatal verschillende boxen in omloop. Per Glossybox kunnen de producten onderling wel een klein beetje verschillen en de kleuren van bepaalde producten zijn meestal ook heel gevarrieerd.

Ik was dus erg blij om te zien dat mijn Glossyboxen erg verschillend waren! In totaal had ik dus 10 verschillende producten ontvangen en alleen de mascara heb ik dubbel gekregen, de rest was allemaal anders. Lucky me!

Bij de Glossybox ontvang je ook altijd een kaartje met daarop de producten die in je box zitten. Hierop staat extra informatie over de producten.

Eerder die dag zag ik al wat tweets voorbij komen van enthousiaste meiden die een Essie lakje hadden gevonden in hun Glossybox. En daar was ik stiekem ook wel erg benieuwd naar! Ik had het geluk dat ik 2 verschillende kleurtjes heb ontvangen, Funny Face en Lapiz Of Luxury. Helemaal leuk voor de zomer! De lakjes kosten 9,95 euro per stuk.

         

In beide Glossyboxen zat ook een haarproduct. In de één zat een shampoo van Kerastase, deze ziet er erg veelbelovend uit, dus ik ben hier heel benieuwd naar! En in de andere zat een twee-fase conditioner van Indola voor ná het wassen. Dus dat gaan we testen!

Ook zaten er 2 producten van H2O Spa in. Een bodybutter en een hand,- en nagelcreme, met een heerlijke frisse geur. De tubetjes zijn best klein, maar dit zijn wel hele handige formaatjes voor in mijn tas!

         

De mascara van YSL zat is beide Glossyboxen. En op zich zijn zulke kleine exemplaartjes altijd wel erg handig om mee te nemen als je op reis gaat of tijdens een avondje stappen. De mascara belooft volle wimpers met veel volume, voor een schadalig verleidelijke blik! Ben benieuwd…

Ook heb ik het Revitalash wimperserum ontvangen. Dit product geeft een zichtbare verbetering van de wimpers in lengte en dikte. Breng eenmaal per dag aan langs de wimperrand en binnen 3 tot 12 weken is het resultaat merkbaar. Ik ben hier ook erg benieuwd naar! Een full size van dit product kost 99,95 euro, behoorlijk aan de prijs dus! Daarom is het natuurlijk erg leuk dat ik nu dit serum eens kan proberen.

Het enige teleurstellende uit de Glossybox vind ik deze parfum samples. Ik vind sowieso de verpakking al niet fijn. Had dan op z’n minst een wat luxere sample gedaan, met zo’n spray flesje. Maar deze dopjes zijn altijd zo lastig open te krijgen en vaak zitten dan meteen je vingers al helemaal onder de parfum… De geuren zijn ook niet helemaal ‘mijn ding’, ik vind ze een beetje zwaar. Dus ik vind dit eigenlijk wel een beetje een misser!

Verder ben ik echt super tevreden over de producten die er deze maand weer in zitten!

Ik had trouwens ook nog een leuk filmpje gemaakt, waarin ik beide dozen open heb gemaakt. Maar zoals jullie eerder deze week al konden lezen, is mijn eigen laptop kapot. En het is me nog steeds niet gelukt om het filmpje op de andere laptop te zetten. Dit filmpje houden jullie dus nog even tegoed! (Het is me inmiddels gelukt!)

De Glossybox is een doos met 5 luxe samples en meestal ook wat full size producten die je elke maand kunt ontvangen voor 12,50 euro. Meer informatie kun je vinden op glossybox.nl.

Ik ben heel benieuwd wat er in jullie Glossybox zat deze maand!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

15 Reacties op Glossybox April

 1. Paola schreef:

  Wat een mazzel dat je twee Essie lakjes hebt! Leuke inhoud!

 2. Florence schreef:

  Leuk dat je 2 glossyboxen hebt!
  Nu kan je goed het verschil zien!
  Wel jamer dat de luchtjes tegen vallen!
  Liefs, Florence

 3. Angelique schreef:

  Mooie inhoud, lucky you.

 4. Mariska schreef:

  Mooie lakjes :) Ik heb de inhoud van de rechter box alleen met het lakje meet me at the sunset. Die blauwe is veel mooier haha

 5. Roos schreef:

  Leuke inhoud deze maand, ben vooral benieuwd naar het wimperserum!

 6. Agnetha schreef:

  Love it! Vooral je Essie’s lakjes, ik heb best een erge rode kleur ;). Wel mooi rood, maar toch zal het niet altijd zo snel gebruiken.

  En ik moet toch maar eens de geuren gaan ruiken ;) ben nu wel benieuwd, had dat nog niet gedaan namelijk :P.

 7. Blosh Time schreef:

  Superleuk dat je er twee hebt en dan ook nog met zulke verschillende producten! Mijn bezorger probeert al 2 dagen af te leveren maar ik ben steeds niet thuis.. ik ben zo benieuwd!!

 8. anneke schreef:

  leuk hoor zo’n box!! leuke dingen zitten er in

 9. Miriam schreef:

  Die blauwe essie lak is erg leuk! Leuk dat je er twee krijgt!

 10. Karen schreef:

  Goede inhoud!
  xx

 11. Geke schreef:

  Waauw! Gave spullen allemaal!

  xxx

 12. Isabelle schreef:

  Ik hoop heeeel erg dat ik tenminste een lakje heb in mijn box.. En de parfum staaltjes hoef ik ook niet ;) Moet nog wachten tot m’n collega uit NL ze meebrengt naar BE. Maar ik heb geduld!

 13. xx_Patries_xx schreef:

  leuk zeg :D die lakjes van essie zijn wel gaaf

 14. Pingback: Essie lakjes ~ Lapiz of Luxury & Funny Face | Beautynailsfun.nl

 15. Pingback: Essie ~ Tour de Finance | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>