Elizabeth Arden ~ Eight Hour Cream

Kruidvat heeft weer een leuke aanbieding! De Eight Hour Cream van Elizabeth Arden.

In de folder stond 125 ml voor 4,99 euro. Koopje dacht ik! Ik ben gister meteen even gaan kijken en al gauw zag ik een leuke display vol met deze tubetjes. Helaas waren deze wel ietsje kleiner dan in de folder stond…

De tubes bevatten namelijk geen 125 ml, maar slechts 30 ml. Dat is natuurlijk wel een groot verschil he! Op zich is het nog steeds wel een leuk koopje, dus uiteraard nam ik deze wel mee, want ik was al heel lang benieuwd naar deze creme.  

De Eight Hour Cream staat bekend als een ‘goed spulletje’ en je kan het gebruiken voor allerlei verschillende dingen. Het is oa geschikt voor droge lippen, kapotte nagelriemen en schrale plekjes.

Ik vind deze tube echt super handig. Dus stiekem vind ik het niet erg dat er wat minder inzit dan in de folder stond. Dit formaatje is erg makkelijk om mee te nemen in m’n tas. Én uiteraard is zo’n tube natuurlijk lekker hygiënisch.

         

De creme ziet er wat ‘vreemd’ uit, het is soort vettige zalf-achtige creme. Het ziet er wel uit alsof het ook werkelijk iets goeds doet! Ik heb het gister al lekker op mijn lippen en nagelriemen gesmeerd. En dat beviel erg goed!

Het enige nadeel vind ik de geur! Het ruikt namelijk nogal kruidig. Het is niet zo dat het echt heel erg stinkt, maar de geur is wel erg overheersend.

De creme bevalt me tot nu toe prima, dus ik ben blij dat ik dit leuke koopje heb kunnen scoren! Als jij deze creme ook graag eens wilt proberen, dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij het Kruidvat.

Heb jij deze creme al welleens gebruikt? Wat vond jij ervan?

Dit bericht is geplaatst in Hoofdmenu met de tags , , , . Bookmark de permalink.

15 Reacties op Elizabeth Arden ~ Eight Hour Cream

 1. Angelique schreef:

  Ik heb deze creme nog niet gebruikt, lijkt me wel fijn❁

 2. Mariska schreef:

  Ik heb deze créme in een doosje zitten die ik had gekocht bij de Douglas. drie verschillende tubes. Moet ze nog steeds uitproberen :)

 3. xx_Patries_xx schreef:

  dat is dan wel een tegenvaller dat je zo`n kleine tube krijgt…

 4. Roos schreef:

  Is echt een fijne creme maar idd de geur is een wat minder leuk aspect. Mijn vriend had van de week een gek rood/droog plekje dit spulletje erop en met drie dagen was het weg!

 5. Amy schreef:

  Heb er zoveel over gehoord, misschien vanmiddag maar eens bij de kruidvat kijken! :)

 6. Blosh Time schreef:

  Als ‘ie er nog is, ga ik hem vanmiddag aanschaffen. Misschien maar gelijk twee tubes meenemen? ;-)

 7. Miriam schreef:

  Ga ‘m straks halen, ben benieuwd!

 8. Chantal schreef:

  Ik heb ‘m ook meegenomen, fijn spul!

 9. anneke schreef:

  nog nooit eerder gezien, maar het lijkt me wel fijn!

 10. deijsprinses schreef:

  Ik gebruik Purol voor droge plekjes, mijn nagels etc. Ik ken dit productje niet.

 11. Bibi schreef:

  Ik zag hem ook in de folder staan ja, dacht al dat kan toch niet zo goedkoop! Ik heb er nu een in een stick vorm met spf 15 is dat dan precies het zelfde spul alleen dan vloeibaarder ? want dan is het nog geen geld want heb voor mijn stick met 3,7g meer als het dubbele betaald..

  x

 12. Geke schreef:

  Ik kende hem helemaal niet ;) lIJKT ME LEUK!

 13. Cindy schreef:

  Erg teleurstellend dat het maar 30 ml i maar ik moet zeggen, ik ben nog nooit een 125 ml variant tegen gekomen.. Ik ben in ieder geval fan! Ik had al een 50 ml en een 50 ml parfumvrije maar nu ook een handige 30 ml veriant! :)

 14. Fleur schreef:

  Ik heb al heel erg lang een kit van Elizabeth Arden in mijn kast liggen… nog steeds niet op de foto vast gelegd voor een review, ga ik snel eens doen! Ik ben namelijk ook erg benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>