Truly Yours Box maart +unboxing filmpje!

Dit weekend kwam mijn eerste Truly Yours Box! Ik zat er alweer een tijdje vol spanning op te wachten, dus ik was super enthousiast toen de buurvrouw mijn doosje kwam brengen…

Er zaten weer ene hoop leuke producten in, die ik de komende tijd weer fijn ga uitproberen…

Ik vind dit concept met verschillende beauty boxen echt super leuk! Helaas zijn er op het moment ineens zoveel, dat je door de bomen haast het bos niet meer ziet… En stiekem zou ik ze allemaal wel willen! Heerlijk om elke maand een doos vol mooie fijne producten te ontvangen!

Ook deze box is eigenlijk weer precies hetzelfde idee als de andere. Je betaald 12,50 per maand en daarvoor krijg je een leuk doosje thuis gestuurd met 5 leuke producten erin. Dit zijn luxe miniaturen of soms zelfs ook gewoon full size producten!

In de Truly Yours Box van deze maand zitten een hoop leuke dingen, die ik zeker eens ga uitproberen!

         

Bovenop de doos, tussen het strikje zat dit grappige kaartje van Lancome. Het is een mondje en ik dacht eigenlijk meteen dat het zo’n soort ‘liptattoo’ was. En volgens mij dachten de meeste meiden dat wel, als ik zo de filmpjes eens bekijk. Ik haalde net het plastic velletje er vanaf en toen bleek dat er gewoon een soort lipstick onder zit.

          

Het volgende product vind ik ook een beetje apart. Het is een groenige creme die erg vettig aanvoelt. Het is een product uit IJsland en van de omschrijving werd ik eigenlijk ook niet veel wijzer. Maar volgens mij kun je dit product plaatselijk aanbrengen op puistjes en andere plekjes. Het is een creme met helende kruiden. Gaan we testen! Dit potje is een full size en kost 24 euro.

         

Van de volgende 2 producten werd ik meteen vrolijk toen ik ze zag… Het serum van Kiehl’s ben ik erg benieuwd naar. Ik had al veel over het merk gehoord, maar nog nooit iets geprobeerd. Dit serum breng je aan onder je nachtverzorging. Een full size van 30 ml kost 39,00 euro. In dit flesje zit 4 ml, niet veel maar wel ruim voldoende om een tijdje te testen.

In het zakje zit een haarmasker. Leuk, ik ben gek op haarmaskers! Wat ik wel een beetje vreemd vind: Er staat voorop ‘leave-in hair mask’, terwijl er aan de achterkant staat dat je het na 15 minuten moet uitspoelen… Verwarrend! Maar goed, ik ben hier erg benieuwd naar, dus die ga ik deze week eens even lekker uitproberen! Zo’n masker kost 2,75 euro per zakje.

          

Tot slot nog 2 producten waarvan ik zoiets had van ‘mwahh’… Het oogpotloodje van Models Own ziet er op zich best goed uit, met een smudger aan de achterkant en een puntenslijper in het dopje. Top! Alleen de gouden kleur vind ik wel iets minder… Het is natuurlijk niet echt een super heftige kleur, dus misschien dat ik ‘em maar gewoon eens moet uitproberen. Dit is een full size en kost 7,95 euro.

Models Own heeft goed gesponsord, want er zit ook nog een winperkruller in! Deze ziet er echt super cute uit in die roze kleur. Deze kost 9,95 euro.

Ik ben absoluut blij met deze box en ik ga de producten de komende tijd lekker uitproberen. Hieronder kun je mijn unboxing filmpje bekijken. Veel kijkplezier!

Mere informatie kun je vinden op trulyyours.nl.

Heb jij ook al één van de beauty boxen uitgeprobeerd? Wat vind je ervan?

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu met de tags , , , . Bookmark de permalink.

20 Reacties op Truly Yours Box maart +unboxing filmpje!

 1. Lisa schreef:

  super leuke producten!
  messchien moet ik ook maar eens zo n box bestellen (:

 2. Liliane schreef:

  Ik heb hem dit weekend ook ontvangen en was er erg blij mee.
  Over die lancôme tester, in eerste instantie dacht ik dat ook toen ik hem openmaakte totdat ik op de achterkant naar de instructies keek ;)

 3. Kim schreef:

  Ik ben blij dat ik hem heb opgezegd. Ik hou het bij een box, anders heb ik wel heel erg veel elke keer haha. De graedir crème is overigens top! Ik heb hem ook, echt een sos crème.

 4. Karen schreef:

  Leuke producten!
  Ik wacht nog even op de blendbox ;)
  xx

 5. beautyforgirls schreef:

  Het is echt een leuke box.
  Liefs, xxx

 6. Geke schreef:

  Leuke box :D
  Binnenkort moet ik er maar ook eentje bestellen. Is het trouwens inclusief verzendkosten?

  xxx

 7. Amanda schreef:

  Leuk dat er iets van Kiehls in zat!

 8. Roos schreef:

  Fijne inhoud en leuk filmpje :-)

 9. Paola schreef:

  Er zitten leuke dingen in!

 10. Angelique schreef:

  Ik heb ook de Truly Yours box ontvangen en vond m erg leuk. Ik had een gezichtsmasker ipv haarmasker. Ik vind t jammer dat je bij de boxen niet kan kiezen voor 1 maand ofzo en dat je helaas weer vastzit aan een abbo. Dan kan je gewoon voor een keer een box bestellen en klaar. Er komen nu best wel wat aardige boxen uit die ik eigenlijk ook zou willen proberen. Ik heb nog 1 keer de Truly box en dan bekijk ik wel wat ik doe.

 11. Jess schreef:

  Ik weet van gekkigheid ook niet meer welke ik kan bestellen. Keek even op: http://beautyboxen.nl/alle-beautyboxen/, maar het lijkt allemaal wel op elkaar. Die van Truly Yours ziet er toch wel erg goed uit, maar ook over Glossybox hoor ik goede verhalen. Lastig, lastig!

  • Ramona schreef:

   Ja ik heb zelf Truly Tours en Glossybox. Lijken erg veel op elkaar, maar beide zijn erg goed! Er zijn er ondertussen nog een paar bijgekomen… Latig om te kiezen hoor!

 12. Hasse schreef:

  Ik heb afgelopen maand de TrulyYours box en de beautybox gehad, vond ze allebei echt heel erg leuk! Er zitten voor mij net wat interessante producten in dan in de glossybox.

  Al vind ik het wel echt lastig kiezen, met al die boxen die er zijn! Wil ze het liefste allemaal ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>