Thank You!

Vandaag heb ik een kleine update over BeautyNailsFun. Het gaat namelijk erg goed met de site, yeaahh! Dat is iets waar ik natuurlijk erg blij mee ben en vooral ook trots op ben.

Maar zonder jullie, mijn lieve lezeressen, zou het natuurlijk helemaal niet zo leuk zijn! Daarom wil ik jullie vandaag eens extra bedanken!

Ik ben nu inmiddels ruim 9 maanden bezig met bloggen en ik had van te voren nooit kunnen bedenken dat het zo ontzettend leuk zou zijn! Ik ben eigenlijk begonnen zonder verwachtingen, gewoon voor de lol en ik vond het leuk om een ‘plek’ te hebben om over mijn grote passie te kunnen ‘praten’.

Tuurlijk hoopte ik stiekem wel dat ik ook wat bezoekers zou krijgen en dat er meiden en dames zouden zijn, die mijn artikeltjes met plezier zouden lezen. Maar ik had nooit durven denken dat ik in zo’n relatief korte tijd, zoveel lieve lezeressen zou krijgen die mijn blog elke dag weer bezoeken.

Dus lieve ladies, deze Thank You is voor jullie! Bedankt voor alle lieve reacties die jullie dagelijks achterlaten en de gezellige tweets op Twitter!

Maar nu heb ik ook nog wat vraagjes aan jullie:

 • Zijn er dingen die jullie nog missen of veranderd willen zien?
 • Wat vind je van de onderwerpen?
 • Zou je ook andere onderwerpen willen zien, naast beauty en nails?
 • Wil je juist meer of minder persoonlijke artikelen?
 • Wil je bepaalde merken zien?
 • Of juist andere producten?
 • En waar wil je graag filmpjes over zien?

Ik ben heel benieuwd hoe jullie erover denken, dus ik kan jullie hulp wel gebruiken, want ik wil natuurlijk dat jullie BeautyNailsFun nog lange tijd met veel plezier blijven bezoeken! Dus laat het me weten en dan ga ik zeker iets mee doen!

Volgen jullie me al op Twitter, Bloglovin en Youtube?

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

26 Reacties op Thank You!

 1. anneke schreef:

  Hallo Ramona, ik mag als eerste antwoorden LEUK!! en geen dank hahaha ik bezoek je site nu elke dag wel een keer en vind dat je leuke artikelen schrijft! zelf gebruik ik nog steeds geen make up maar lees er wel graag over maar het aller interessants vind ik je nailarts! ik heb verder geen wensen maar ga vooral zo door zou ik zeggen!! groetjes Anneke

 2. Chantal schreef:

  Ik vind je site hartstikke leuk om te bezoeken en vooral de stap voor stap nail-art artikelen zijn errug handig. Ik zou het persoonlijk wel leuk vinden wat meer ooglooks te zien, misschien aan de hand van filmpjes. Verder wil ik alleen maar zeggen: ga zo door!

 3. jelleke schreef:

  Hey Ramona,

  Ik bezoek je site met veel plezier, ik heb geen wensen.. yust.. keep up the good work!
  dat wilde ik alleen ff zeggen haha

 4. MySuperSweetLife schreef:

  Ik had gedacht dat je veel langer al bezig zou zijn met bloggen!
  Ik zou wel iets meer persoonlijke artikelen willen zien!
  Maar verder bezoek ik je blog altijd met veel plezier en heb ik er weinig op aan te merken!

  Liefs en ga zo door!

 5. Vera schreef:

  Ik vind de onderwerpen waar je over schrijft leuk en tutorials vind ik wel leuk in een filmpje, bijvoorbeeld van een nail art. Wat meer persoonlijke artikeltjes lijkt me ook erg leuk om te lezen :) Verder vind ik je blog echt top en kom ik er bijna elke dag met plezier kijken :)

 6. Annemarijn schreef:

  Ik vind je site echt goed zoals hij is, en volg je ook elke keer op twitter! Zoals Chantal al zegt de stap voor stap nailart artikelen zijn erg handig! Je moet over bloggen wat jij wil, ik vind het allebei leuk. Je moet niet omdat andere het willen meer persoonlijk of minder persoonlijk gaan schrijven maar schrijf wat jij leuk vind! x

 7. gerrianne schreef:

  Bij de nail-art van laatst dacht ik echt; yes weer een nail-art ! Je had een poosje vooral veel make-up geplaatst & ik miste je nail-art! Het is niet erg, maar het is vast goed om te horen lijkt me. Je blog is echt heel erg mooi, je schrijft heel erg goed & je foto’s zijn altijd perfect! Schrijf over de dingen die je zelf leuk vind, ik vind het leuk hoe het is! =D

 8. Mariska schreef:

  Ik vind je site echt heel erg leuk! Persoonlijk houd ik niet zo van filmpjes en kijk die eigenlijk ook nooit. Vind je foto’s wel altijd erg leuk om te zien en ook persoonlijke artikelen vind ik ook leuk om te lezen.
  Ga vooral zo door! :D

 9. Jessica schreef:

  Geen dank. Je hebt alle reden om trots te zijn. Ga gewoon lekker door zoals je nu bezig bent.
  Mijn interesse is voornamelijk nagels, nagellak, nail art en tutorials. Maar ik vind het ook leuk dat je ook schrijft over veel andere (budget) producten.

 10. Angelique schreef:

  Je doet t hartstikke goed en leuk en met passie.
  Ik lees je artikelen met veel plezier. Ik vind dat je al aardig persoonlijke dingen hebt laten zien ( foto’s) ed. Ik weet even geen suggesties maar doe in ieder geval waar je goed in bent. Als iets te binnen schiet meld ik me.

 11. Kim schreef:

  Je bent goed bezig! Je blog is gezellig en leuk om te lezen, ik kom ik graag. :D

 12. Maud schreef:

  Ik vind je blog heel leuk om te volgen :) Zoals velen vind ik je nail-arts super, je bent er zo goed in! Zowel stap-voor-stap als in filmpjes vind ik die leuk om te zien. De vormgeving (mooie lay-out en altijd mooie foto’s) vind ik ook erg fijn, het is echt een mooi geheel. Verder heb ik geen specifieke ‘wensen’, ik vind dat je het top doet, ga vooral zo door!

 13. Steffie schreef:

  gewoon zo doorgaan want het is echt super leuk wat je doet :D

 14. Paola schreef:

  Wat een leuk artikel en wat fijn dat het zo goed gaat! Ik bezoek je blog elke dag met veel plezier!

 15. Chantal schreef:

  Heee, graag gedaan hoor ;)

  Ik lees je blog met plezier, maar als er toch iets zou moeten veranderen dan zou ik iets vaker een persoonlijk artikel wel leuk vinden..

  Verder, blijf gewoon jezelf en schrijf over wat jij leuk vind, want zo ben je tenslotte begonnen en je moet het wel leuk blijven vinden! <3

 16. Ashley schreef:

  Zijn er dingen die jullie nog missen of veranderd willen zien?
  Nee is super goed !
  Wat vind je van de onderwerpen?
  Ik vind ze intressant!
  Zou je ook andere onderwerpen willen zien, naast beauty en nails?
  Misschien iets meer persoonlijk?
  Wil je juist meer of minder persoonlijke artikelen?
  Meer!
  Wil je bepaalde merken zien?
  Nee budget en duurdere is goed!
  Of juist andere producten?
  Dingen die vrouwen bezig houden!
  En waar wil je graag filmpjes over zien?
  Jouw filmpjes zijn al perfect!

 17. mariska schreef:

  meer stap voor stap artikelen/filmpjes die zijn altijd zooooo leuk!!

  xx mariska

 18. Karen schreef:

  Ik volg je al op bloglovin’ en twitter :)
  ga zo door! dit is mijn favoriete beautyblog (:
  ■Zijn er dingen die jullie nog missen of veranderd willen zien?
  niks, het is gewoon goed!
  ■Wat vind je van de onderwerpen?
  leuk, en afwisselend, bijna elk artikel spreekt me wel aan (:
  ■Zou je ook andere onderwerpen willen zien, naast beauty en nails?
  nee, ik vind het goed zo :)
  ■Wil je juist meer of minder persoonlijke artikelen?
  houden zo!, niet te vaak persoonlijk vind ik ze wat minder om te lezen
  ■Wil je bepaalde merken zien?
  budget en de wat duurdere producten lekker afwisselend zo is er voor iedereen wat :)
  ■Of juist andere producten?
  niet dat ik weet
  ■En waar wil je graag filmpjes over zien?
  nail-arts :) natuurlijk ;)
  xx

 19. xx_Patries_xx schreef:

  ik vind je site hartstikke leuk… vooral je nailarts vind ik erg mooi… Ik zou het wel leuker vinden als je weer die persoonlijke blogjes maakt met foto`s..! Maar verder zou ik er niks aan veranderen hoor

 20. Merel schreef:

  Je doet het echt supergoed. Ik vind jou nailarts altijd prachtig. Wat ik wel leuk zou vinden is als je eens wat meer nailarts maakt zonder dat je daar allerlei stripers ed voor nodig hebt. Want die heb ik allemaal niet en dan is het zo moeilijk na te maken. ;) Maar ik vind je site wel echt top!

 21. Geke schreef:

  Je site is zeeer geslaagd! Dat er dus veel mensen op komen, is allemaal dankzij jou! Ik vind het een ontzettend leuke site, en ik weet nu niet echt wat extra’s ;)
  Het is al zo leuk,

  xxx

 22. Esther schreef:

  Ik bekijk iedere jou site met veel plezier.
  En wat ben ik jaloers op je nailarts, ik krijg het nooit zo mooi voor elkaar!

  Ga zo door!
  xxx

 23. carla schreef:

  Super…..en ga zo door!! x

 24. Jannet schreef:

  Hoi Ramona,

  Ik heb je blog nog maar pas ondekt, maar ben helemaal verslaafd, hihi. Elke dag kijk ik even en soms reageer ik ook. Ben vooral fan van je nailarts, maar je maakt me ook steeds nieuwsgieriger naar de andere beauty/make-up-artikelen. Blijf vooral jezelf en ga zo lekker door.
  Gefeliciteerd met zoveel volgers! En ik wil juist jou bedanken dat je deze site voor ons maakt!!!!

  Gr Jannet

 25. Immi schreef:

  Jij bedankt! Ik bezoek je site iedere keer met veel plezier, ik vind het leuk dat je vrij veel verschillende onderwerpen behandelt en je schrijfstijl is ook leuk :3 Keep up the good work girl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>