NailArt stap voor stap ~ French met bloemetjes!

Het is nog steeds mooi lente weer, al zou het vanaf vandaag helaas weer wat minder zonnig worden… Maar om toch een fijn lente-gevoel te creeeren heb ik weer een leuke vrolijke NailArt met bloemetjes voor jullie gemaakt.

Jullie weten inmiddels al wel dat ik gek ben op bloemetjes en vandaag heb ik weer een leuke variant gemaakt!

Ik heb deze keer eerst mijn nagels gelakt met een French Manicure. Het witte randje heb ik gewoon met een witte nagellak op mijn eigen nagels gelakt. Dit geeft meteen al een lekker fris effect en in principe kun je daarna elke soort NailArt wel aanbrengen.

Voor deze NailArt heb ik vooral wit, oranje en groen gebruik. Ik heb getwijfeld over de zwarte stipjes in het midden van het bloemetje. Maar omdat het allemaal al van die lievelijke kleurtjes waren, wilde ik juist een kleur die goed zou opvallen in het geheel. Ik vind de zwarte stipjes juist een mooi contrast geven, maar je zou natuurlijk ook voor een wat zachtere kleur kunnen kiezen. It’s up to you!

        

        

 • Ik heb eerst een french manicure gelakt. Het witte randje maak ik gewoon met nagellak. Als je toevallig al kunstnagels heb, is dat natuurlijk helemaal handig! Ik heb trouwens ook nog een Million Styles topcoat van Catrice aangebracht, voor een beetje extra ‘bling bling’.
 • Met een groene striper teken ik de bloemblaadjes. Ik doe er altijd 3 per bloemetje.
 • Met een oranje striper zet ik wat streepjes in het midden van het bloemetje. Dit zorgt voor wat meer diepte.
 • Met een witte striper maak ik wat dunne lijntjes tussen de bloemblaadjes.
 • Hetzelfde doe ik met de oranje striper.
 • Daarna zet ik in het midden van het bloemetje een aantal zwarte stipjes met mijn dotting tool.
 • Ik zet ook nog één wit stipje tussen de zwarte en daarna nog wat stipjes naast de bloemblaadjes.
 • Tot slot zet ik ook nog wat groene en oranje stipjes. Kijk gewoon even waar nog wat plek is.

Tip: Het is mooier als je de witte stipjes op het ‘roze’ gedeelte van je nagel zet en de gekleurde stipjes op het witte randje. Zo krijg je wat meer contrast tussen de kleuren en vallen de stipjes beter op.

Hierboven zie je de spulletjes die ik heb gebruikt voor deze NailArt. Maar je kan de bloemetjes natuurlijk in elke gewenste kleur maken. Ook kun je de bloemetjes gewoon op een gelakte nagel maken.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze NailArt vinden!

Dit bericht is geplaatst in Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

35 Reacties op NailArt stap voor stap ~ French met bloemetjes!

 1. Bertine schreef:

  Super super mooi! Mijn probleem met nailart is altijd dat het te dik is en niet opdroogt.. heb je tips op dat gebied?

  • Ramona schreef:

   Uhh ja, dan zul je het indd wat dunner aan moeten brengen… Strijk je kwastje goed af en zorg dat je niet te veel lak gebruikt. Laat het tussendoor anders nog even extra drogen, voordat je weer een nieuwe laag aanbrengt.
   Succes! :)

 2. Paola schreef:

  Heel erg mooi! Ik krijg er echt een warm weer gevoel bij!

 3. Elisa schreef:

  Wow! Super mooi! Wat kan je dat toch mooi! En dit is echt een frisse nail-art.

 4. Geke schreef:

  Wauw! Ondanks het donkere, saaie weer nu, heb ik toch weer wat lentegevoel ;)

  xxx

 5. Kim schreef:

  Wat mooi gedaan, tropische nagels :D

 6. Amanda schreef:

  Dat groen & oranje staat echt tof, leuke kleuren! Van die combo ga ik een keer een look maken :D

 7. xx_Patries_xx schreef:

  ~dat ziet er leuk uit :D

 8. Jannet schreef:

  Supertof! Vooral de kleurencombi vind ik te gek!!!

 9. Angelique schreef:

  Totaal lente, weet niets anders te zeggen. Super gedaan.

 10. Roos schreef:

  Leuk lekker lente achtig :)

 11. Nathalie schreef:

  Prachtig!!!

 12. Nienke schreef:

  Mooi! Vrees dat ik niet zo’n vaste hand heb.. :)

 13. anneke schreef:

  heel mooi, en leuke kleuren combinatie zeg!!

 14. Maaike schreef:

  wauw, wauw, wauw. Ik vind deze nail-art echt geweldig voor de zomer ! :D
  En zoals altijd doe je het weer super mooi !

 15. Nikita schreef:

  Prachtige nailart !

 16. Mariel schreef:

  Leuke kleurencombinatie!

 17. Hanna schreef:

  Wauw echt super mooi!!!♥

 18. Chantal schreef:

  Superleuk, helemaal vrolijk!

 19. Lisa schreef:

  wauw! deze is gwn: prachtig !
  (:

 20. Beauty Treasures schreef:

  WAW! Dat je dit voor elkaar krijgt, chapeau! Zo mooi.

 21. Lonneke schreef:

  zo super knap gemaakt !
  ik ben echt jaloers :P
  x

 22. frederieke schreef:

  deze nailart vind ik echt heel mooi!

  xx

 23. gerrianne schreef:

  Hoe fris is deze nail-art? Fris! Het ziet er super uit! :)

 24. Mechteld schreef:

  Wauw!
  Wat een mooie frisse lente nail art!
  Precies wat we nodig hebben met dit
  Verschrikkelijk grauwe weer ;)
  Waar kun je eigenlijk die “CM” & “Magnetic”
  Stripers kopen?

  xx

  • Ramona schreef:

   Ik heb ze op de beurs gekocht. Ik hoorde laatst dat de CM stripers ook via ebay te koop zijn, maar daar heb ik zelf geen ervaring mee.

 25. herly schreef:

  Mooie nailart en ik vind dat je
  het stap voor stap heel goed
  kunt nadoen. Chapeau

 26. Nicole schreef:

  Heb nu pas je site ontdekt en zit een beetje te snuffelen.
  Echt super mooi gedaan deze nailart. Me like! Heb de “nail-art-kriebels” sinds kort pas te pakken. Voorheen was het alleen maar een natuurlijke french, not anymore :P
  Ga je site wat vaker bezoeken voor inspiratie. Thanks for sharing.
  Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>