NailArt ~ stap voor stap

Vandaag heb ik weer een leuke NailArt gemaakt. Lekker vrolijk en vooral ook erg druk. Toch vind ik deze NailArt erg leuk en prima geschikt voor elke tijd van het jaar.

Voor deze NailArt heb ik roze, wit en paars gebruikt, een leuke frisse combi! En natuurlijk laat ik weer stap voor stap zien hoe je deze creatie zelf kan maken.

Deze NailArt ziet er misschien best ingewikkeld uit, maar op zich valt dat best wel mee. Alle nagels zijn eigenlijk wel verschillend en je hoeft dus ook niet extra je best te doen om alles gelijk te krijgen.

Voor deze NailArt heb je stripers in een aantal verschillende kleuren nodig. Ook heb ik een dotting tool gebruikt voor de kleine stipjes. Op de foto hierboven zie je goed dat alle nagels verschillend zijn, maar toch is het effect hetzelfde en vormt het toch gewoon één geheel.

        

 • Ik heb de nagel eerst gelakt in een fel roze kleur.
 •  Daarna zet ik met een donker paarse kleur een paar boogjes willekeurig op de nagel.
 • Met een witte striper zet ik nog een paar boogjes naast en over de andere boogjes.
 • En met een roze striper doe ik nog een keer hetzelfde. Verdeel de boogjes een beetje over de nagel, doe gewoon wat je zelf mooi vind.
 • Tot slot zet ik nog wat stipjes met de witte en paarse kleur.

         

Hierboven zie je de kleurtjes die ik voor deze NailArt heb gebruikt. De paarse kleur lijkt op de foto’s bijna zwart, maar ‘in het echt’ is het een hele mooie donker paarse kleur. Maar je zou eventueel ook zwart kunnen gebruiken hoor!

Ik ben weer benieuwd wat jullie van deze NailArt vinden! En als jullie nog verzoekjes voor een bepaalde NailArt hebben, let me know!

Dit bericht is geplaatst in Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

16 Reacties op NailArt ~ stap voor stap

 1. Norma schreef:

  Altijd leuk jou nagels

 2. Paola schreef:

  Weer super mooi gemaakt!

 3. Mariska schreef:

  Ziet er weer erg leuk uit!

 4. Jannet schreef:

  ziet er weer super uit!!!

 5. fleur schreef:

  Waaauw deze is echt super!
  Ga ze binnekort even uitproberen:p!

  X

 6. Angelique schreef:

  Ik vind t kleurtje van pupa erg mooi en je hebt een mooie creatie van gemaakt. Errug leuk.

 7. Daniëlle schreef:

  Heel mooi gedaan!

 8. anneke schreef:

  mooie nailArt weer

 9. Karen schreef:

  Prachtig gedaan weer!
  xx

 10. janina schreef:

  hele mooie nailart!!
  erg duidelijk uitgelegd met die foto’s

 11. gerrianne schreef:

  Heel erg leuk gedaan, deze nail art!

 12. Miriam schreef:

  En wederom weer zo leuk! Je geeft me inspiratie :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>