Mijn paletten ~ Urban Decay, Catrice, Dior, Sleek

Inmiddels is bijna mijn hele make up stash al voorbij gekomen in een aantal artikeltjes en filmpjes, maar vandaag is het de beurt aan mijn paletten.

Deze zagen jullie al even voorbij komen in de filmpjes, maar omdat de filmpjes zo lang werden, laat ik ze vandaag nog even apart zien. Kijken jullie mee?

Ik ben echt gek op paletten en ik heb er de afgelopen jaren al wel een aantal ‘verzameld’. Ik word altijd helemaal blij van die mooie doosjes vol met prachtige oogschaduw kleuren.

Ik heb paletten van allerlei prijsklasses, zowel duurdere als lekker budget. En ik gebruik ze allemaal door elkaar. De paletten die ik het meest gebruik zijn toch wel mijn 2 Naked paletten, hierin zitten zoveel mooie kleuren waarmee ik allerlei verschillende ooglooks kan maken.

Ook de andere paletten van Urban Decay zijn super mooi! Helaas waren dit allemaal limited editions, dus deze zul je niet meer in de winkels kunnen vinden… Net als de paletten van Catrice trouwens. Zonde, want het zijn echte aanraders!

In het filmpje hieronder kun je alle paletten nog een keer uitgebreid voorbij zien komen. Veel kijkplezier!

Hieronder staan nog wat linkjes waarin je veschillende paletten voorbij ziet komen.

Ik zou trouwens ook nog graag de paletten van Too Faced willen proberen, dus die staan boven aan mijn wishlist op dit moment.

Wat zijn jouw favoriete paletten? En welke zou je mij nog aanraden?

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

18 Reacties op Mijn paletten ~ Urban Decay, Catrice, Dior, Sleek

 1. Maud schreef:

  Prachtige paletten allemaal zeg! Ik ben helemaal gek op paletten van UD en Too Faced, altijd zo’n fijne kwaliteit en prachtige verpakkingen :)

 2. Martina schreef:

  Geweldige paletten! :) Ik heb ook 3 van UD, dat zijn echt mijn favorieten!

 3. maya schreef:

  wauw! mooie collectie, vooral de UD paletten :)

 4. Tatjana schreef:

  Oooo my!

  Praaaaaaaachtige paletten!!! <3

  Ik ben nog steeds iedere dag dolgelukkig met mijn Urban Decay palette die ik bij je heb gewonnen! :D

 5. Chantal schreef:

  Wat een geweldige collectie paletten heb jij *jaloers*!

 6. xx_Patries_xx schreef:

  mooie collectie hoor!

 7. Angelique schreef:

  Mooie collectie!

 8. Nicole schreef:

  hele mooie paletten heb je!

 9. Monique schreef:

  Jeetje wat veel! en erg mooi! ik vind vooral bij die duurdere wat lastig of ik het zelf wel het geld waard zou vinden..

  • Ramona schreef:

   Ja dat is soms indd lastig. Die ‘kleintjes’ van Urban Decay zijn wel wat prijzig. Maar beide Naked paletten vind ik het absoluut wel waard! Je krijgt 12 prachtige kleuren, en ook nog wat andere producten. Nu is er 25% korting bij Sephora, dus dat scheelt weer he!
   De Dior paletten vind ik eigenlijk ook veel te duur hoor, maar ja ze zijn zo mooi… ;)

 10. Paola schreef:

  Je hebt echt hele mooie palettes

 11. Lotte schreef:

  Mooie palletes!

 12. deijsprinses schreef:

  Daar ben ik absoluut jaloers op ;)

 13. LaraLaurentia schreef:

  Wat een heerlijke palettes heb je! Daar kan zeker heel wat ooglooks nog mee maken.

 14. sophie schreef:

  Echt mooie paletten heb je ! =)
  Een vraagje ; verkopen ze de Urban Decay Naked eyes Palette 2 in Sephora te Breda ?

  • Ramona schreef:

   Nee, de laatste keer dat ik ben geweest hadden ze die niet. Rond de feestdagen krijgen ze soms wel een aantal van die speciale setjes binnen. Maar ze hebben geen Urban Decay schap, dus ze hebben helaas het palette niet. Hopelijk komt dat nog wel! Lekker dichtbij… :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>