Mijn make up kastjes ~ Deel 1 van mijn collectie +Filmpje!

Vandaag is het dan eindelijk zover! In dit filmpje kunnen jullie mijn make up collectie zien… Nou ja, in ieder geval een gedeelte. Het bleek toch net iets te veel te zijn om alles in één filmpje te proppen.

Dus vandaag zien jullie het eerste deel. Het zijn mijn make up kastjes met daarin mijn ‘dagelijkse’ make upjes. Kijken jullie mee?

Deze make up kastjes heb ik al wel eens vaker in een artikel laten zien. Het zijn 2 witte kastjes met elk 3 laadjes. Hierin bewaar ik al mijn make up die ik ‘dagelijks’, of in ieder geval zeer regelmatig gebruik. Ik heb geprobeerd om alles een beetje logisch in te delen, zodat ik gemakkelijk alle producten kan vinden. En dat is soms welleens handig, zeker als je ‘s morgens haast hebt…

Bovenop de kastjes staat mijn spiegeltje, het bakje met al mijn kwasten en mijn ‘grote’ paletten. De paletten liggen daar mooi op een stapeltje, ik kan ze gemakkelijk pakken en daardoor gebruik ik ze ook bijna elke dag.

In het filmpje hieronder laat ik de inhoud van alle laadjes uitgebreid zien. Veel kijkplezier!

Hier zijn nog wat extra linkjes:

Mocht je nog vragen hebben over bepaalde producten, laat het me dan weten bij de reacties hieronder. Deze week kun je nog een filmpje verwachten met ‘de rest’ van mijn make up collectie…

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

18 Reacties op Mijn make up kastjes ~ Deel 1 van mijn collectie +Filmpje!

 1. amanda schreef:

  Ik had het filmpje gister al gezien, erg leuk om te zien! Zitten mooie producten tussen.

 2. Angelique schreef:

  Heel leuk om te zien, veel ook, ben zeer benieuwd naar je andere laadjes.
  Heb jij dat ook wel eens dat je denkt, huh had ik dit ook nog? In een vergeten hoekje zeg maar.

 3. Karen schreef:

  leuk filmpje en mooie producten!
  het naked 2 palette ♥ die wil ik zo graag maar ik vind hem een beetje te duur… :(
  xx

  • Ramona schreef:

   Nu is er 25% korting op alle make up bij Sephora, dus dat scheelt toch weer! :)

   • Karen schreef:

    ja ik heb het gezien ben er zaterdag geweest :) ik heb *dom, dom, dom, dom* het naked palette niet meegenomen, alleen een lakje van OPI, nagellak remover van de Sephora en een blauw/paarse oogschaduw….
    en nu baal ik dat ik het palette niet heb meegenomen achjaa,, ;)
    xx

 4. beautyforgirls schreef:

  Wat leuk dat je alles laat zien.
  Ziet er netjes en opgeruimd uit.
  Liefs, xxx

 5. Paola schreef:

  Heel erg leuk om te zien!

 6. Lisa schreef:

  leuk om te zien (:
  het ziet er allemaal netjes uit,

  waar heb je dat losse houdertje gekocht die je bij je everyday bakje laat zien, waar je je kwasten in had?

 7. Vera schreef:

  Mooie stash heb je! Leuk om te zien :)

 8. Tamara schreef:

  Super leuk om te zien. Je hebt echt mooie producten

 9. Nicole schreef:

  heel leuk om te zien!

 10. janina schreef:

  Heel leuk om te zien, ook hele mooie producten!!

 11. Lisa (: schreef:

  Super mooie stash!
  En het is allemaal zo netjes (:
  x

 12. Pingback: Too Faced ~ Naked Eye Palette | Beautynailsfun.nl

 13. Pingback: Oeps, jou was ik bijna vergeten… #1 | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>