Let’s get personal!

Een tijdje geleden vroeg ik aan jullie wat jullie veranderd wilden zien hier op BeautyNailsFun, of wat jullie nog misten.

De meeste van jullie waren erg tevreden en jullie vonden dat ik vooral zo door moest gaan. Super leuk om te horen natuurlijk! Thanx lieve ladies! Maar jullie wilden ook wel graag wat meer persoonlijke dingen zien, dus vandaar dit artikeltje…

Ik vind het ontzettend leuk dat jullie mij beter willen leren kennen en nieuwsgierig zijn naar mijn persoonlijke leventje en gebeurtenissen. En jullie mogen ook ‘alles’ van me weten! Het lijkt me dus wel leuk om jullie de kans te geven om mij vragen te stellen, over ‘vanalles-en-nog-wat’… Die vragen mogen gaan over persoonlijke dingen, maar ook over werk, beauty en andere dingen die in jullie op komen.

Dus wees niet verlegen en stel je vraag! Maar hou het wel netjes he… Ik zal dan binnenkort een artikeltje of misschien wel een filmpje maken, waarin ik alle vragen dan beantwoord.

Ik zal hieronder nog wat linkjes plaatsen van wat andere ‘persoonlijke artikelen’, hierin vind je allerlei leuke foto’s en weetjes over mij.

Dus stel je vraag hieronder bij de reacties en vermeld daarbij duidelijk je naam, want ik vind het wel leuk om in het artikel te vermelden wie de vraag gesteld heeft. (maar het is niet verplicht natuurlijk)

Dit bericht is geplaatst in Fun met de tags . Bookmark de permalink.

11 Reacties op Let’s get personal!

 1. Anna schreef:

  Heel erg leuk alternatief ben heel eg benieuwd!

 2. Roos schreef:

  Ik ben ook nieuwsgierig :-)

 3. jun' schreef:

  naar wat voor muziek luister je ? :D

 4. anneke schreef:

  leuk ik ga even goed nadenken over wat ik je zou willen vragen ;)

 5. Miriam schreef:

  Wat is naast nagelstyling je favoriete ding om te doen? (hobby bijv)

 6. Geke schreef:

  Heee,
  Wat een leuk idee,
  Ik heb nu al een vraagje: Hoe kan je goed je nagels lakken met je verkeerde hand (links bij mij). En hoe houd je je hand goed stil als je lakt?

  xxx

 7. Maaike schreef:

  Super leuk dat je dit gaat doen !
  Ik kijk er naar uit :)

 8. Gerrianne schreef:

  Tof! Ik ga eens na denken, en ik stuur je een vraag als me iets te binnen schiet !: )

 9. beautyforgirls schreef:

  Wat leuk. Ik heb ook een vraagje: wat is je favoriete nagellak kleur?
  Liefs,x xx

 10. Nikita schreef:

  Wat zijn jouw hobby’s buiten bezig zijn met make-up en heb je huisdieren?

 11. Lonneke schreef:

  leuk idee ! vind personal artikels altijd erg leuk.
  Mijn vraag is : hoe ben je begonnen met bloggen en hoeveel bezoekers heb je gemiddeld per dag.
  Liefs Lonneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>