Gympies NailArt ~ Stap voor stap!

Vandaag heb ik een super leuke NailArt voor jullie! Ik had ooit eens een foto van zo’n soort NailArt opgeslagen en sindsdien stond deze al op mijn ‘to-do-list’. Telkens vergat ik het, of had ik ‘geen zin’ in zo’n ‘blije’ NailArt.

Maar nu ben ik er dan toch eindelijk voor gaan zitten en ik moet eerlijk zeggen dat ik ‘em echt super leuk vind!

Met dit zonnige weertje, heb ik mijn Uggs weer even in mijn schoenenkast gezet en mochten mijn gympies weer uit de kast… Hierdoor had ik nog meer zin in deze vrolijke en grappige NailArt!

Ik dacht eigenlijk dat deze NailArt best lastig zou zijn, maar dat viel dus echt reuze mee! Tuurlijk is het wel even bewerkelijk, maar je hoeft in principe maar een paar simpele stipjes en streepjes te zetten…

Ik heb gekozen voor 5 vrolijke lakjes. Hiermee heb ik al mijn nagels een andere kleur gegeven. Doordat het wel allemaal hetzelfde ‘patroon’ is, vormen de nagels toch gewoon één mooi geheel met elkaar.

        

 • Lak de nagel eerst helemaal in één kleur.
 • Vervolgens maak je het uiteinde van de nagel wit. Dit vormt de ‘neus’ van de gymp.
 • Met een dotting tool zet ik 6 witte stipjes. Maar je kan er ook meer of juist minder doen, ligt gewoon aan de grootte van je nagel.
 • Vervolgens maak ik de veters. Dit doe ik door witte dunne streepjes te zetten tussen de stipjes.
 • Dan zet ik kleine zwarte stipjes in de witte stipjes en tot slot zet ik nog een zwarte lijn op de neus.

         

Hierboven zie je mijn ‘inspiratie-foto’, toen ik die zag, was ik echt meteen verkocht! Ik weet helaas niet meer waar ik die foto vandaan had en ik kan hem op dit moment ook niet meer terug vinden. Mocht je weten van wie die foto is, let me know! Want dan is een linkje natuurlijk wel op z’n plaats…

Ik heb voor deze NailArt een hoop leuke vrolijke kleurtjes gebruikt, maar die heb je eigenlijk alleen maar nodig om je nagels mee te lakken. Voor de NailArt zelf, heb ik alleen wit en zwart gebruik. Je zou de stipjes en streepjes zelfs ook gewoon met een satéprikker kunnen maken, dus je hoeft er niet allerlei NailArt producten voor te hebben of aan te schaffen…

Ik vind deze NailArt echt heel erg leuk en ik heb er de afgelopen week erg veel complimentjes over gehad!

Wat vinden jullie ervan?

Dit bericht is geplaatst in Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , . Bookmark de permalink.

30 Reacties op Gympies NailArt ~ Stap voor stap!

 1. Paola schreef:

  Echt heel erg leuk! Ook super dat ze allemaal anders van kleur zijn!

 2. Martina schreef:

  Wauw super leuk!! IK ben momenteel gek op m’n gympen dus deze nailart past daar goed bij :)

 3. Chantal schreef:

  Deze is echt súperleuk, wat origineel zeg!

 4. Roos schreef:

  Leuk! Ik trek vandaag mijn all stars aan :)

 5. Ilda schreef:

  Hij is echt ontzettend grappig!

 6. Angelique schreef:

  Wat is dit leuk gelukt zeg! Vrolijk gewoon. Heel mooi gedaan.

 7. Mariska schreef:

  Deze is echt heel erg leuk zeg. Nog nooit eerder gezien maar ga m zeker onthouden! :)

 8. Geke schreef:

  Wat een super leuke nail art!

  xxx

 9. Maaike schreef:

  Dat is zó leuk & meisje op school had laatst rode all stars gemaakt :)

 10. femketje schreef:

  oh wat schattig gedaan! :D

 11. Jannet schreef:

  Keileuk!!

 12. angelaa schreef:

  Eindelijk een goede tutorial van deze nailart! Op youtubefilmpjes werd het me maar niet duidelijk, maar het is eigenlijk super simpel, dankjewel!

 13. Agnetha schreef:

  Ik vind ze echt heel erg leuk :D

 14. Kelly schreef:

  Ahh een all-stars nail-art! Erg cute!

 15. Fleur schreef:

  aaaawh wat zijn ze cute!

  En echt mega leuk gedaan!
  Ga ze ook een keertje proberen!

  Liefs,
  Fleur

 16. gerrianne schreef:

  Leeeeeuk, vrolijk om te zien! Ik heb ze ook eens gemaakt, haha! Ze zijn gewoon, leuk leuk!

 17. anneke schreef:

  vrolijke nailart!

 18. Karen schreef:

  Vet!
  wat mooi gedaan! ziet er super leuk uit!
  xx

 19. xx_Patries_xx schreef:

  ooooo deze zijn echt GENIAAL :D

 20. Marian schreef:

  Hee,

  Ik heb deze nagemaakt! Niet zo goed gelukt als die van jou, maar toch. Je kan ze vinden op m´n site :)

 21. nienke schreef:

  echt super knap ook en mooi!!

 22. Sanne schreef:

  Wow deze is echt zó leuk!
  Ik ben zo onhandig met nailart, maar dankzij jouw tutorials lukt het echt! Dankjewel! Supergaaf!

 23. Claudia schreef:

  Heey echt super leuk joh ik ben het aan het doen bij Cameron en het lijkt al best wel mooi

  Xxx
  Claudia

 24. lisa schreef:

  Ik vind ze super leuk alleen ik ben links dus daarom moet ik als ik links wil doen moet ik rechts gebruikwn en dat lukt minder goed TIPS??

 25. Frederique schreef:

  Heel leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>