Glossybox producten ~ Mijn eerste indruk!

Gister konden jullie al zien dat mijn Glossybox was binnen gekomen. In het filmpje konden jullie al een beetje mijn eerste indruk horen. Er waren een paar producten bij die ik nog helemaal niet kende en ik was daar wel erg nieuwsgierig naar!

Dus vanavond heb ik gelijk 3 van de producten uitgeprobeerd. Benieuwd naar mijn mening? Kijk dan snel verder!

Terwijl ik dit artikel aan het schrijven ben, zit ik ondertussen ook nog naar The Voice Kids te kijken. Spannend he! In de reclame ben ik even gaan douchen en ik heb meteen wat van de Glossybox producten getest…

Deze showergel van Korres had ik gister gelijk even besnuffeld toen ik de Glossybox openmaakte. Ik was er in eerste instantie niet erg van onder de indruk… Het ruikt naar kaneel en vanille, niet mijn favorieten geuren. Ik vind dit ook eigenlijk niet echt een lekker fris lentje geurtje… Maar ik wilde het natuurlijk wel even uitproberen en het valt me absoluut niet tegen! Op zich vind ik zo’n ‘warme’ geur ook altijd wel lekker voor ‘s avonds, om daarna dan lekker je bed in te kruipen! Dus deze showergel ga ik waarschijnlijk gewoon zelf lekker gebruiken tot tie op is…

          

Ook kwam ik deze ‘groene’ shampoo van Schwarzkopf tegen. Deze shampoo ruikt heel erg fris, een beetje citroen-achtig en is bedoeld voor gekleurd haar. Ik heb vanavond mijn haren ermee gewassen en het is een prima shampoo. Niet super of speciaal, maar gewoon goed. Het schuimde goed en mijn haren voelen lekker schoon aan.

En dan het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was, de huidolie capsules van Weleda. Één zo’n capsule is voldoende voor je gezicht en hals, deze heb ik aangebracht op een gereinigde huid. De geur is best sterk, maar heeft wel een soort rustgevend effect. Op het moment dat ik de huidolie aanbracht voelde het wel een beetje ‘vettig’ aan, maar het trekt echt super snel in. Ik vind het erg lekker en ik ga de komende maand elke avond zo’n capsule gebruiken. Ik ben benieuwd wat het gaat doen voor mijn huid…

Dit was even een korte eerste indruk van de producten. En ik moet eerlijk zeggen dat ik de producten toch fijner vind dan ik had gedacht…

Heb jij ook al wat producten uit de Glossybox uitgeprobeerd?

Dit bericht is geplaatst in Hoofdmenu met de tags , , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Glossybox producten ~ Mijn eerste indruk!

 1. Roos schreef:

  Die capsules klinken goed :-) ben benieuwd wat je er na een tijdje van denkt..!

 2. Ilda schreef:

  De capsules klinken inderdaad goed! Ben benieuwd wat je eindoordeel daarover is.

 3. Chantal schreef:

  Ik vind zelf de douchegel wel lekker, de shampoo en gezichtsolie worden door iemand anders getest :-)

 4. Agnetha schreef:

  Cool jij hebt capsules, ik niet, ik heb de gezichtsolie. Ben erg blij deze maand. Mooie producten :D.

 5. Isabelle schreef:

  Ik moet m’n box nog krijgen, maar ik hoop echt dat ik ook die parels van Weleda heb! Lijkt mij het leukste product :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>