Estée Lauder DayWear ~ Sheer Tint Release

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met één van mijn favoriete producten. Het is de Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release, een mond vol, maar absoluut een heerlijk product!

Ik gebruik deze creme al ruim een jaar, bijna elke dag! Dit is inmiddels tube numero 3…

Ik denk dat ik ruim een jaar geleden eens een proefverpakking van deze creme mee heb gekregen bij een parfumerie. Ik heb die toen uitgeprobeerd en ik was meteen zeer onder de indruk! Dus kort daarna heb ik deze tube toen aangeschaft. En inmiddels heb ik dit weekend al mijn derde tube gekocht!

De Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release is een soort getinte dagcreme. Ik gebruik deze creme dagelijks, maar wel altijd over mijn gewone dagcreme. Als ik ‘s morgens gedoucht heb, breng ik mijn ‘gewone’ dagcreme aan. Pas als ik mijn make up ga doen, breng ik deze creme aan.

Het geeft meteen een mooie gezonde ‘glow’ aan mijn gezicht. Meestal breng ik hier dan foundation overheen aan en daarna de rest van mijn make up. Maar op ‘makkelijke’ dagen laat ik het gewoon lekker zo en breng ik alleen een beetje mascara aan. De creme geeft een heerlijk fris en schoon gevoel, perfect voor een luie zondag middag!

          

De creme bevat een SPF 15, dus dat is natuurlijk erg fijn! Zo heb ik dus het hele jaar door toch een bescherming op mijn gezicht. De geur van de creme is ook erg fijn, het ruikt lekker fris, beetje komkommer-achtig…

    

De creme heeft een beetje een rare wit/grijs-achtige kleur met daarin hele fijne ‘spikkeltjes’. Als je de creme goed uitsmeert over je gezicht gaan die kleine bolletjes kapot en verandert de creme in een soort getinte dagcreme. Het geeft een hele lichte dekking en het zorgt voor een mooie egale ‘glow’. De creme past zich een beetje aan aan je huidskleur en voor mij is deze kleur echt perfect. De creme is verkrijgbaar in één ‘kleur’, dus wellicht is het voor hele lichte of juiste hele donkere types niet zo geschikt.

Ik ben echt helemaal fan van deze creme, maar dat hadden jullie waarschijnlijk al wel gemerkt! Het enige nadeel is eigenlijk de prijs… Deze creme kost namelijk 54, 00 euro. Ik heb ‘em zaterdag bij Sephora gekocht met 25% korting, dus dat scheelt best een hoop!

Pluspunten:

 • De geur
 • Geeft een mooie ‘glow’
 • Makkelijk verkrijgbaar bij verschillende parfumerieen
 • Hygienische tube
 • Bevat SPF 15

Minpunten:

 • De prijs!
 • Verkrijgbaar in 1 ‘kleur’

Ik ben echt heel erg tevreden over deze creme en ik gebruik ‘em dagelijks met veel plezier! Ik heb inmiddels ook al een paar vriendinnen ‘verslaafd’ gemaakt aan deze creme. Hij is wel heel erg duur in aanschaf, dus als je overweegt om deze creme te gaan kopen, kun je misschien eerst beter even een ‘proefje’ vragen in de winkel.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze creme vinden? Zijn er nog meer dames net zo enthousiast als mij?

Dit bericht is geplaatst in Hoofdmenu met de tags , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Estée Lauder DayWear ~ Sheer Tint Release

 1. Paola schreef:

  Klinkt echt super goed, maar voor mij is hij echt te duur!

 2. Norma schreef:

  L’oreal luminezer doet dit ook gekocht superblij mee heb nu heel de lijn

 3. Tatjana schreef:

  Ziet er echt goed uit!
  En de prijs is wel een minpuntje, maar 25% korting scheelt echt wel een hoop. :D

 4. Roos schreef:

  Ik gebruik deze creme ook al een aantal jaar en wel gewoon als dagcreme maar vaak met een serum eronder maar deze creme is zo fijn vooral met spf (ik exfolieer regelmatig dus dan is spf een must). En in de zomer heb je aan deze creme genoeg :-)

 5. Nicole schreef:

  hij lijkt me best fijn, maar waarschijnlijk ook echt te donker voor mijn huid.

 6. Geke schreef:

  Lijkt mee erg fijn, maar ook voor mij is de prijs te hoog.

  xxx

 7. Annemiek schreef:

  Het is een hele fijne créme, gebruik hem dagelijks. Hij is idd wel een beetje duur maar je hebt er weinig van nodig dus je doet er super lang mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>