Catrice ~ Million Styles effect top coat

Vanmiddag moest ik even bij het Kruidvat zijn en stiekem hoopte ik natuurlijk dat de nieuwe lakjes van Catrice er al zouden zijn… Toen ik achteraan bij de make up afdeling kwam, zag ik daar al meteen een mooie grote nagellak display staan! Er was zelfs nog geen één lakje vanaf…

Natuurlijk nam ik er een aantal mee. Kijken jullie mee naar de swatches?

Ik had deze Million Styles effect top coats al op een aantal andere sites gezien en ik vond ze erg mooi. Ik had nog niet van te voren besloten welke ik wilde hebben, maar eenmaal in de winkel verdwenen er al snel 4 mooie exemplaren in mijn mandje.

Er zijn in totaal 8 verschillende top coats en ze hebben allemaal een mooie unieke finish, vol met bling bling, glitter, shimmer en flakies. Ze geven een leuk effect aan elke nagellak.

Van links naar rechts:

 • Million Dollar Baby
 • Return Of Space Cowboys
 • Gothfather Of Pearl
 • Holo Qué Tal?!

Ik heb ze gewatcht op de donker blauwe lak, Alluring Night uit de Welcome To Las Vegas collectie van Catrice.

De middelste foto is binnen gemaakt met veel daglicht en de onderste foto heb ik buiten in het zonnetje gemaakt. Je ziet goed de mooie shimmers en glitters. De laatste 3 lijken zo best veel op elkaar, maar als je ze in de zon eens goed bekijkt, dan zie je duidelijk dat er toch wel andere kleuren shimmers inzitten.

Het eerste lakje Million Dollar Baby is een heel ander soort lakje, het bevat namelijk allemaal glitter stukjes van verschillende groottes. Ik vind het lastig om te zien, maar volgens mij zijn de glitter stukjes ook verschillend van kleur, sommige zijn iets meer zilver en andere juist weer wat meer goud. Een echt bling bling lakje dus!

Gister konden jullie al zien dat ik Be Pool op mijn nagels draag. Het was inmiddels al een klein beetje gaan chippen, maar omdat ik deze kleur nog helemaal niet beu was, heb ik sommige nagels even opnieuw gelakt. En daarna heb ik Return Of Space Cowboys er overheen aangebracht. Een very pretty combi!

          

Hieronder zie je nog 2 flakie lakjes. De ene is Shake it! Flake it! van Catrice en de andere is het flakie lakje van Essence. Via Twitter vroeg Suzanne van DeltaCephei me of ik 2 lakjes voor haar mee wou nemen en natuurlijk heb ik dat gedaan…

Thuis heb ik deze lakjes natuurlijk nog wel even samen op de foto gezet om te vergelijken. Ik had zelf namelijk dit lakje niet meegenomen, omdat hij wel heel erg veel lijkt op de flakies van Essence.
Grappig detail: Vervolgens stop ik deze 2 lakjes in de envelop, plak ‘em dicht en sprint naar de brievenbus. Toen ik later thuis weer bezig was met de lakjes swatchen, dacht ik eens: Goh, waarom heb ik er 2 van Million Dollar Baby??!! Dus die heb ik uiteraard alsnog naar de brievenbus gebracht… Veel plezier ermee Suzanne!

Deze lakjes kosten eigenlijk 2,99 euro per stuk, maar deze week is er een speciale actie bij Kruidvat: 2 nagellakken voor 4 euro!

Heb jij de lakjes misschien al gespot? En welke staat er boven aan jouw wishlist?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

27 Reacties op Catrice ~ Million Styles effect top coat

 1. Chloe schreef:

  Wow, ik vind ze echt allemaal prachtig ! Ik kan niet wachten tot ze bij mij in de Kruidvat liggen (:

 2. Karen schreef:

  prachtig! ik ga de flakies halen van catrice als ze er zijn :) aangezien de flakies van catrice telkens op zijn :(
  xx

 3. Paola schreef:

  Ik ga morgen meteen naar de Kruidvat rennen! Ik wil ze allemaal!!!!

 4. Miranda schreef:

  wat een mooie topcoats. Ik ben ze nog niet tegen gekomen;D

 5. Mariska schreef:

  Die twee lijken inderdaad wel erg op elkaar zeg! Ik heb nog niets van die lijn maar weet ook niet of ik dat ga kopen :)

 6. femketje schreef:

  Ik hoop ze morgen allemaal te scoren :D

 7. Mariel schreef:

  Mooie lakjes allemaal!

 8. Marion schreef:

  Toevallig heb ik ze vanmiddag gescoord. Display was nog helemaal vol. :)
  Van elke topcoat staan er maar 3, dus meiden haast je naar het Kruidvat voor je te laat bent!!!

 9. Jannet schreef:

  is het koopavond? hihi, grapje. morgen als een speer naar kruidvat.

 10. xx_Patries_xx schreef:

  ziet er mooi uit zeg: D

 11. Kelly schreef:

  Prachtige topcoats! Ik hoop dat ze snel hier in de winkels liggen!

 12. frederieke schreef:

  wauw wat een mooie lakjes!!

  xx

 13. Gerrianne schreef:

  Één woord; Prachtig!

 14. Liliane schreef:

  Oh jeetje, lucky you!
  Ik wil ze allemaal! :P Misschien morgen maar even omreizen zodat ik naar de Kruidvat kan ;)

 15. Tedje schreef:

  million dollar baby is echt mooi!

 16. Maaike schreef:

  Zien er mooi uit, vooral die million dollar baby!
  Die flakie van essence heb ik ook al, dus de Catrice variant ga ik waarschijnlijk niet kopen.
  Mooie combi ook met Be Pool! (die heb ik ook ^^)

 17. Jacqueline schreef:

  Hallo Ramona,
  Ik volg sinds een tijdje je blog, erg leuk! Ik zie bij jou hele mooie lange nagels, die van mij scheuren steeds aan de zijkant, zo net boven het leven ( snap je wat ik bedoel?) in en daardoor is er altijd wel 1 of 2 kort. Ik ben een Pietje precies dus baal daar van. Ik vind dan in kleur gelakte nagels al minder mooi bij mezelf. Hoe verzorg jij je nagels en voorkom je dat ze (snel) inscheuren? Ik weet inmiddels dat nagelverharder een no-go is. En heb je nog een tip voor als ze gescheurd zijn maar je ze nog niet wil afknippen? Een noodreparatie zeg maar?
  Thanks!
  Jacqueline

  • Ramona schreef:

   Ten eerste bedankt voor het compliment! ;) Mijn nagels zijn op dit moment in goede conditie, maar dat komt omdat ik ze ook wel erg goed en consequent verzorg. Ik gebruik zelf de producten van Trind en die helpen me echt om mijn nagels mooi en sterk te houden.
   Helaas sneuvelt er bij mij ook welleens één hoor. (op de foto zie je wel dat de middelvinger korter is) maar ik probeer die dan gewoon netjes kort te vijlen, zodat die dan weer gewoon mooi aan kan groeien.
   Succes!

 18. Merel schreef:

  Ik heb ze gisteren alle 8 ingeslagen voor de prijs van de actie. Ook al ging die officieel pas vandaag in, haha. Ben reuze benieuwd om ze te gaan gebruiken. Maar heb nu een glitter lakje van CG op, en vind die nog te mooi om af te halen, hihi..
  En inderdaad goede tip van je andere bezoekster, ze staan maar 3 rijen dik, dus als er meer meiden zijn zoals mij zullen ze zeer snel op zijn!

 19. Nicole schreef:

  heel mooi! ik hoop echt da tik er nog een paar kan vinden.. kon gister helaas niet naar de stad.

 20. Martina schreef:

  Ik heb ze bij ons nog niet gespot, maar zag de leuke aanbieding wel! Hopelijk krijgen ze ze deze week!

 21. anneke schreef:

  ik vind ze allemaal mooi, wordt lastig kiezen

 22. Femke schreef:

  Ik ga zeker snel naar de kruidvat sprinten! :)

 23. Geke schreef:

  Racen naar de kruidvat!
  Wat een leuke lakjes zeg!
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>