Mijn Sleek paletten ‘kleur-coderen’

Gister heb ik dan eindelijk dit ‘klusje’ gedaan: Mijn Sleek paletten ‘kleur-coderen’. Ik wilde dit al een hele tijd doen, maar ik stelde het steeds maar uit…

Uiteindelijk was het een super leuk en eenvoudig kwarweitje en hierdoor zal ik mijn Sleek paletten voortaan dus heel gemakkelijk uit elkaar kunnen houden!

Degene die net als ik meerdere Sleek paletten hebben, zullen dit ‘probleem’ waarschijnlijk wel herkennen… Alle Sleek paletten zien er namelijk hetzelfde uit en het is erg lastig om in één keer de juiste te vinden.

Mijn Sleek paletten zitten allemaal in mijn make up kastje. Zoals je hierboven kunt zien, is het erg lastig om de juiste te vinden. Meestal heb ik ze allemaal al in m’n handen gehad en degene die je nodig hebt, pak je altijd als laatste…

         

Een hele tijd geleden heb ik deze tip ergens op een blog gezien (ik weet niet meer welke en ik kon ‘em ook nergens meer vinden), maar ik vond dat echt ontzettend handig! Ik had het wel onthouden en elke keer als ik mijn Sleek paletten pakte, dacht ik: Owjaaa, ik moet nog steeds die kleurtjes erop zetten! En gister ben ik er dan eindelijk voor gaan zitten…

Ik heb 5 verschillende Sleek paletten: Sunset, Storm, Au Naturel, Oh So Special en Bad Girl. De paletten zien er allemaa hetzelfde uit, alleen aan de achterkant zie je de namen staan. Dus dit ‘systeempje’ is erg handig om de paletten uit elkaar te houden!

Ik heb alle paletten open voor me gezet en al mijn Catrice lakjes erbij gepakt. Zo kon ik heel gemakkelijk de juiste kleuren bij de paletten zoeken.

         

          

Ik vond het een beetje overdreven om er 12 verschillende kleurtjes voor te gebruiken, dus ik heb voor elk palette 5 lakjes uitgekozen die goed passen bij de kleuren in het palette. Zo is het voor mij dus heel gemakkelijk om meteen het juiste palette te herkennen.

Ik heb de paletten daarna weer terug in mijn kastje gezet en het ziet er meteen heel duidelijk en overzichtelijk uit! Aan de verschillende kleuren zie ik meteen om welk palette het gaat en voortaan hoef ik ze dus niet eerst allemaal in mijn handen te hebben voordat ik de juiste gevonden heb…

Ik vind het erg handig en ik ben blij dat ik dit ‘klusje’nu eindelijk gedaan heb!

Kennen jullie dit ‘probleem’ ook? En hoe hou jij jouw paletten uit elkaar?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , . Bookmark de permalink.

30 Reacties op Mijn Sleek paletten ‘kleur-coderen’

 1. deijsprinses schreef:

  Dat is verdorie heel erg slim! Goed gezien!

 2. Angelique schreef:

  Leuk bedacht, ik heb dat probleem niet want ik heb maar 1 palet van Sleek. Heb wel veel mono’s maar de meeste zijn met doorzichtige dop dus ik kan t snel vinden. Ik zal mijn lade eerdaags ook maar even uitzoeken want soms weet ik gewoon niet meer wat ik heb. Ik vind t heel handig zo dat markeren met nagellak.

 3. Germa schreef:

  Ik heb deze tip wel eens eerder ergens voorbij zien komen. Geniaal bedacht! Je ziet heel duidelijk het verschil in palettes.

 4. Paola schreef:

  Wat een handig idee! Ik heb geen sleek palette’s dus voor mij is het niet nodig..

 5. Helen schreef:

  Ziet er netjes uit.. zou ik misschien ook eens moeten doen :)

 6. Miranda schreef:

  Ik heb meerdere het zien doen, echt handig aangezien de palettes van de buitenkant erg op elkaar lijken. Ik heb zelf nog geen sleek palette, maar ik wil er zeker nog een keer één kopen;D

 7. Karen schreef:

  Heel handig maar ik heb geen palettes van sleek ;)
  alleen het “40” palette
  xx

 8. Lotte schreef:

  Handig systeem! Dit heb je waarschijnlijk bij Maud gezien (beautybeforebreakfast.nl)

 9. xx_Patries_xx schreef:

  wat handig gedaan zeg :D

 10. beautyforgirls schreef:

  Dit moet ik ook nog een keer doen.
  Liefs, xxx

 11. Vera schreef:

  Op een of andere manier kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om die mooie mat-zwarte verpakking te gaan bestippen ;) Ik zoek wel gewoon :) Maar het is wel een handige tip als je hier geen moeite mee hebt!

 12. femketje schreef:

  goed idee! alleen niet echt iets voor mij XD ik heb maar twee palettes van sleek en ik bewaar de doosjes er altijd bij XD

 13. Nicole schreef:

  heel handig! heb dit zelf ook gedaan (ookal heb ik nog maar twee palettes :P)

 14. Femke schreef:

  Dat is echt super handig joh :O

 15. Chantal schreef:

  Da’s zeker een goede tip! Ik heb ze nu maar gewoon op elkaar gestapeld, maar da’s inderdaad niet echt handig….

 16. Natasha schreef:

  Ahh super handig!
  Liefs x

 17. Tedje schreef:

  Heel handig! Zelf heb ik nog maar 1 palette van Sleek, dus bij mij is het niet nodig ;)

 18. Agnetha schreef:

  Ik heb straks maar 1 palette van Sleek, maar dit is wel een slimme oplossing.

 19. gerrianne schreef:

  Te gek bedacht & gedaan! Heel erg handig!

 20. Merel schreef:

  Nice! Slim idee, ga ik zeker onthouden

 21. Evelien schreef:

  Wooh, handig gedaan joh! Echt heel slim

 22. The Beauty Gem schreef:

  Slim gedaan zo! Ik denk dat ik dat ook ga doen, echt handig :)

 23. Fleur schreef:

  Slim gedaan! Ik heb maar 1 sleek palette, maar voor de mensen met zulke stashes als jij is dit een hele goede bevinding! =) Ziet er ook nog eens leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>