Filmpje ~ Simpele roze Valentijns NailArt!

Vandaag heb ik een simpele Valentijns NailArt voor jullie. Ik laat 2 creaties zien die vrij eenvoudig na te maken zijn. Het zijn geen echte typische Valentijns nagels met hartjes en roosjes, maar door de lieve roze en rode kleurtjes kan het natuurlijk heel goed voor Valentijnsdag!

In het filmpje zie je allebei de creaties voorbij komen!

Op mijn nagels heb ik 2 verschillende NailArts gemaakt. Dit heb ik gedaan, zodat ik ze zo allebei in één filmpje kon laten zien. Maar doordat ik vrijwel dezelfde kleuren heb gebruikt voor beide NailArts, kun je ze makkelijk allebei op één hand dragen.

Ik heb mijn nagels eerst gelakt met het schattige kleurtje Very Berry van Essence. Deze gaat het assortiment helaas verlaten, maar misschien kun je ‘em nu nog ergens scoren met 50% korting!

          

Hierboven zie je mijn linker en rechter hand en je ziet dus dat je de verschillende NailArts prima door elkaar kan gebruiken. De stipjes zijn iets makkelijker en sneller om te doen, dus die zijn dan het handigst voor je ‘moeilijke’ hand…

     

     

 • Ik heb eerst de nagel gelakt in een roze kleur.
 • Daarna zet ik witte schuine streepjes.
 • Met een dotting tool zet ik witte stippen tegen het bovenste lijntje aan.
 • Met een roze en rode striper zet ik nog meer fijne lijntjes naast de witte.
 • Tot slot zet ik met de roze nagellak nog kleine stipjes in de witte stippen.

Voor deze NailArt heb ik allemaal schattige rode, rode en witte kleurtjes gebruikt. Hierdoor krijg je echt een Valentijns effect. Maar je kan deze NailArt natuurlijk ook in andere kleuren maken.

In het filmpje hieronder kun je precies zien hoe ik deze NailArts heb gemaakt. Veel kijkplezier!

En ik ben natuurlijk weer heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

22 Reacties op Filmpje ~ Simpele roze Valentijns NailArt!

 1. Mariska schreef:

  Ook weer zo een leuke nailart! :D

 2. Elisa schreef:

  Wow!!! Echt een leuke nail art!!!

 3. Jannet schreef:

  Geweldig! Supersimpel maar o zo mooi!!

 4. Superschattig! Simpel maar erg leuk!

 5. Tamara schreef:

  Liefff! Wou dat ik zoiets zelf kon maken.

 6. Chantal schreef:

  Wederom erg leuke nailart! Keep them coming! :-)

 7. Angelique schreef:

  Super Cute! Lekker vrolijk, ga m proberen als mijn nagels iets langer zijn, mijn nagels zitten nu in een probleem fase, heel veel scheurtjes aan de zijkanten maar ook in t midden zeg maar, soort velletjes maar ja..komt wel weer goed.

 8. anneke schreef:

  die met die streepjes vind ik wel erg leuk :D

 9. Linda schreef:

  Wat leuk gedaan weer!! :)

 10. Miranda schreef:

  wat een geweldige nail-art :D

 11. Paola schreef:

  Ziet er weer super mooi uit!

 12. MySuperSweetLife schreef:

  Schattig, een heel leuk idee!

  Liefs

 13. beautyforgirls schreef:

  Deze is schattig.
  Liefs,xxx

 14. Karen schreef:

  mooi gedaan!
  xx

 15. Pingback: Catrice ~ Aretha’s R-E-S-P-I-N-K | Beautynailsfun.nl

 16. simone schreef:

  leuk idee!en ook super schattig! en ik heb een vraag:waar kan je die dotting tool kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>