Essence ~ Nail Colour3

Gister konden jullie deze nagellakken van Essence al voorbij zien komen in de shoplog. Het zijn de Nail Colour3 lakjes, het is een duo nagellak waarmee je 3 verschillende effecten kunt bereiken. Erg leuk!

Ik heb de nagellak meteen even op een nagelwiel geswatcht zodat je het effect kan zien.

Essence had een tijdje geleden ook al van zulke lakjes uitgebracht in een limited edition collectie. Toen heb ik die nagellakken niet meegenomen, omdat ik het toch een beetje ‘raar’ vond, met die 2 verschillende kanten…

Maar toen ik deze mooie kleurtjes in het schap zag staan, kon ik ze toch niet weerstaan. Ik vond deze 2 het mooist en dit soort kleuren draag ik ook vaak. De donkerste kleuren kun je gewoon op zichzelf dragen en de andere kant kun je er als een soort topcoat overheen aanbrengen voor een extra leuk effect!

          

Links zie je de donkerste kleur, Boys Are Back In Town en rechts zie je de glitter ‘topcoat’ It’s Just A Little Crush. In het midden heb ik de glitters aangebracht over de de donkere nagellak en dat geeft echt een heel mooi effect!

          

Links zie je de donkerste kleur, Midnight Date en rechts de flakie lak City That Never Sleeps. In het midden heb ik de flakies over de donker blauwe nagellak aangebracht. Super mooi!

Ik vind beide nagellakken erg leuk! De kleuren zijn mooi en de glitters geven echt een leuk effect. Je kan de glitters en flakies natuurlijk ook op zichzelf dragen, maar dan is het effect niet zo mooi als over de andere lak heen, vind ik. De lakjes behoren tot het vernieuwde assortiment van Essence en zullen vanaf nu ongeveer in de winkels komen. De lakjes kosten 1,79 euro.

Wat vinden jullie van deze lakjes? Heb jij ze al geprobeerd of welke lakjes zou je graag willen proberen?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , . Bookmark de permalink.

38 Reacties op Essence ~ Nail Colour3

 1. Norma schreef:

  Zijn zeker mooi verwachtte er eigenlijk niet zoveel van toch maar is naar t kruidvat

 2. MySuperSweetLife schreef:

  Ze Zijn inderdaad erg mooi!

  Liefs

 3. Paola schreef:

  Ik heb zelf de blauwe en de groene! Ik vind ze erg mooi!

 4. Uniflame schreef:

  Ik wil de blauwe hier echt van hebben :)

  • Ramona schreef:

   Ja ik vind de blauwe ook het mooist! Vooral de flakie topcoat is heel mooi, ik heb ‘em vandaag over de paarse nagellak van Essence gedaan.

 5. Seline schreef:

  Super mooie nagellakjes! Waar kan je ze kopen?

 6. Anniek schreef:

  Bij ons liggen ze ook al in de winkel. Ik was aan het twijfelen of ik ze mee zou nemen, ik denk dat ik ze vanmiddag maar haal. Maar moet e ze over elkaar heen dan als zo. Of nat zijn? Of als ze droog zijn?

 7. Jannet schreef:

  Mmm, toch maar terug naar KV, hihi. Ik dacht dat het niet bijzonder was, maar toch erg mooi!!!!

 8. Martina schreef:

  Voor deze prijs kan je dit toch eigenlijk niet laten liggen! En het ziet er super mooi uit!

 9. Nailart-Addict schreef:

  Wow wow waauw die zijn mooi! Ik was gisteren even snel bij een kruidvat maar zag ze nog niet staan. Maar ik ga zeker op jacht! Ik vond de Circus LE al zo leuk en deze hebben nog mooiere kleuren effecten.

 10. Denna schreef:

  Heel mooi vooral de bovenste! ♥♥

 11. Tamara schreef:

  De blauwe variant vind ik echt super gaaf!

 12. Ilda schreef:

  Ze zijn inderdaad erg mooi! En voor dat prijsje…

 13. Lisanne schreef:

  Die 2e is ook echt prachtig zeg! Ik heb de combinatie van Boys Are Back In Town & It’s Just A Little Crush .. ben er ook erg blij mee!

 14. C_Justine schreef:

  Waw, echt prachtig! Als ik de kans krijg koop ik ze zeker!

 15. Angelique schreef:

  Ik vind ze wel handig eigenlijk, als ik ze zie neem ik ze mee. Mooie kleuren vooral Boys are back in Town.

 16. Elien schreef:

  ze zijn prachtig!!

 17. Femke schreef:

  De combinatie is gewoon echt super mooi <3

 18. Mariska schreef:

  Wat mooi zeg die kleuren!

 19. xx_Patries_xx schreef:

  de eerste had ik wel lichter ingeschat, maar ze zijn wel erg mooi

 20. Sarah schreef:

  Hey,
  Ik heb even een vraagje! Vanwaar haal jij je nagelwielen?
  M’n vriendin is er nl. al een tijdje naar opzoek :D
  x Sarah

 21. Nicole schreef:

  vind ze wel leuk, maar denk toch dat ik ze voorlopig even laat liggen..

 22. Claudia schreef:

  Ik heb ze allemaal ze lakken enorm fijn ik heb ze allemaal al uitgeprobeerd in boekel en in gemert hebben ze ze al

 23. Vera schreef:

  Heel mooi! Ooit ga ik deze toevoegen aan mijn collectie, maar ik wacht in ieder geval eerst nog even op de nieuwe LE van Essence met ook van die duolakjes!

 24. Elke schreef:

  Ik vind ze beide heel erg mooi!

 25. Karen schreef:

  Leuke lakjes!
  xx

 26. Suzanne schreef:

  Naar mijn idee is het puur een soort aandacht iets, dat mensen denken ‘dat is handig dat wil ik hebben’ maar het is gewoon meer tijd, want dit kunnen ze prima in 1 lakje doen, of niet?

  • Ramona schreef:

   Op zich vind ik het idee van 2 kleurtjes wel leuk, en de topcoats zijn ook echt wel mooi. En die zou je dus ook over een andere nagellak heen kunnen doen. Maar ik vind het echt absoluut geen handige verpakking…

 27. Evelien schreef:

  De donkerblauwe (met flakies) heb ik gister gekocht! Echt zo mooi, I love flakies :D

 28. Rozanne schreef:

  Hoi Ramona! Ik heb vanmiddag de donkerblauwe gekocht, omdat ik hem hier heb gezien :D Ik ben er superblij mee, en ik vind de verpakking juist wel handig, het houd lekker vast, een groter deel om vast te houden! en ik heb de flakies meteen over mijn donkergroen leger achtige kleur gedaan, echt supermooi is het! Wel twee laagjes van de topcoat, vond ik meer drama effect:) Bedankt voor het tippen, anders had ik hem denk ik niet aangeschaft.. xx!

 29. Claudia schreef:

  Ik heb ze allemaal mega cool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>