Catrice ~ Wet & Dry Shadow

Deze week kocht ik de wet&dry oogschaduws van Catrice. En wauw, wat vind ik die mooi! Deze oogschaduws zijn nieuw in het assortiment.

Er zijn 6 nieuwe kleuren en ik heb deze 2 mooie kleurtjes uitgezocht, Black Or White Swan?! en Charly’s Chocolate Factory. Kijken jullie mee naar de swatches?

Er zijn dus in totaal 6 van deze oogschaduws in het vernieuwde assortiment van Catrice gekomen. Het zijn echt 6 prachtige kleuren en ik vind het echt een mooie toevoeging aan de collectie! Ik had ze stiekem allemaal wel mee willen nemen…  Maar deze 2 kleurtjes spraken me het meeste aan.

Links zie je Charly’s Chocolate Factory, een mooie roestbruine kleur met een vleugje oranje. Het is een warme bruine kleur die mijn blauwe ogen goed laat uitkomen.

Rechts zie je Black Or White Swan?!, ook dit is een hele mooie aparte kleur. Het is voornamelijk grijs, maar het bevat ook wat zilver, wit en zelfs een vleugje goud. Erg mooi!

Je kan deze oogschaduws zowel nat als droog gebruiken en dat heb ik natuurlijk ook meteen even getest.

De rechter swatches zijn droog. Op zich geeft dit een prima pigmentatie en de kleuren zijn erg mooi. Toch zijn de oogschaduws wel wat zacht en kruimelig. Ik kon de glitters zo van mijn arm afblazen, dus kun je voorstellen hoe dat zal zijn als het op je ogen zit…

Daarna heb ik mijn vinger nat gemaakt en het oogschaduws nog eens geswatcht, dat zijn de linker swatches. Hier is de pigmentatie toch net iets beter en de oogschaduw mengt mooi met het water, dus daardoor heb je minder last van ‘fall out’.

Ik ben erg tevreden over deze oogschaduws en ik ga ze binnenkort eens uitgebreid testen op mijn ogen. De kleuren zijn mooi en de pigmentatie is prima in orde! De oogschaduws kosten 3,79 euro. Op zich nog prima budget te noemen, maar voor de ‘Catrice-prijsjes’ vind ik het toch wel wat hoog… Maar ik vind het het geld wel waard!

Deze nieuwe oogschaduws zullen ook nu overal wel in de winkels liggen. Heb jij ze al gespot?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , . Bookmark de permalink.

17 Reacties op Catrice ~ Wet & Dry Shadow

 1. MySuperSweetLife schreef:

  Ik vind die bruine vooral erg mooi.
  Misschien ga ik ze zelf binnenkort ook maar eens proberen!

  Liefs

 2. Paola schreef:

  Het zijn niet echt mijn kleuren, maar de kwaliteit ziet er super uit!

 3. Martina schreef:

  Ik heb ze zelf ook net gekocht, voor die prijs zijn de zeker de moeite waard!

 4. beautyforgirls schreef:

  Ik vind de kleuren echt heel gaaf.
  Liefs, xxx

 5. Uniflame schreef:

  Ik wil ook oogschaduw uit deze serie gaan kopen, maar hoe breng je oogschaduw nat aan? Ik heb daar nog geen ervaring mee.

 6. Miranda schreef:

  wat een prachtige kleuren;D

 7. Nicole schreef:

  ik vind ze echt heel mooi!
  heb ze zelf nog laten liggen, maa rik denk d itk er nog wel een paar ga kopen :)

 8. Tamara schreef:

  Ik vind ze er echt zo tof uit zien in de doosjes! Ik baal er echt van dat de nieuwe collectie hier nog steeds niet in de winkel ligt

 9. xx_Patries_xx schreef:

  hele mooi producten hoor ik heb ze idd zien liggen maar ik mag vanmezelf niet meer zovaal make-up kopen :(:P

 10. Monique schreef:

  zijn echt prachtig deze mono’s!

 11. Nynke schreef:

  Wauw! Ze zijn echt super mooi.

 12. Kelly schreef:

  Prachtige oogschaduws! Ik hoop er snel wat aan mijn stash toe te voegen!

 13. Evelien schreef:

  Damn ze zijn mooooooi, vooral die zwarte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>