Catrice ~ Mono oogschaduws

Vorige week was er een leuke actie bij Kruidvat: 2 Catrice mono oogschaduws voor 4 euro. Dus toen heb ik deze 2 mooie kleuren uitgezocht.

Er zijn weer een hoop mooie nieuwe oogschaduws bijgekomen in het assortiment en het kleurtje Oh It’s Toffeeful wilde ik wel graag hebben!

Ik heb nog een aantal andere kleurtjes bekeken en geswatcht in de winkel en toen viel me C’mon Chameleon! ook op. Deze kleur zit al wel langer in het assortiment en ik had er al vaker wat over gelezen. Het zou ook een goede dupe zijn voor Club van MAC, dus die wilde ik wel graag proberen.

Ik ben sowieso al fan van de oogschaduws van Catrice! Er zijn heel veel leuke verschillende kleuren, zowel mat als shimmer en ze zijn ook bijna allemaal prima gepigmenteerd.

De oogschaduws zitten in stevige plastic doosjes, die er mooi en strak uitzien.

Links zie je C’mon Chameleon!, dit is een hele aparte kleur en lastig te omschrijven. Er zitten verschillende kleuren in (ik zie wat bruin, blauw en groen) en het lijkt een beetje een duochrome finish te hebben. Erg mooi!

Ook It’s Toffeeful is een hele mooie kleur. Het is een beetje creme, of licht bruin-achtig met een champagne glans. Echt een mooie en goed draagbare kleur, gemakkelijk te combineren met andere oogschaduw kleuren.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze oogschaduws vinden. En wat is jouw favoriete oogschaduw van Catrice?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , . Bookmark de permalink.

12 Reacties op Catrice ~ Mono oogschaduws

 1. Paola schreef:

  Wat een mooie kleurtjes! Ik heb er zelf ook een meegenomen van de nieuwe collectie!

 2. Lotte schreef:

  Mooi! Vooral It’s tofeefull vind ik erg mooi!

 3. Nicole schreef:

  hele mooie kleurtjes!
  c’mon chameleon he ik zelf ook. toffeeful wil ik graag nog hebben.

 4. Martina schreef:

  Hele mooie kleuren, deze zou ik zelf kunnen hebben uitgekozen!

 5. Karen schreef:

  mooie kleurtjes!
  xx

 6. beautyforgirls schreef:

  Ik ga er vandaag ook een paar halen.
  Liefs, xxx

 7. xx_Patries_xx schreef:

  mooi kleurtjes hoor… zijn deze niet gelijk aan de kleurtjes in hetquatropallette 04?

 8. Miranda schreef:

  Oh It’s Toffeeful! Heb ik zelf ook een mooie kleur inderdaad;D

 9. Evelien schreef:

  Mooie kleuren, vooral die donkere! Heel apart, wel gaaf :D

 10. Kelly schreef:

  Leuk! Ik vind It’s Toffeefull het mooist, ik hou wel van zachte bruine kleurtjes =)

 11. Sophie schreef:

  Ik heb Oh! It’s Toffeeful vandaag ook gehaald, samen met een mooi legergroen kleurtje met gouden shimmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>