Allemaal Chocolade producten!

Vandaag heb ik een artikel vol met chocolade producten! Chocola, ik ben er gek op! Als er ergens meerdere smaken of geuren van zijn, pak ik eigenlijk altijd naar chocola. Bij cakejes, koekjes, vla en andere lekkernijen…

Maar tegenwoordig zie je ook steeds vaker chocola verwerkt in allerlei beautyproducten. En ook daar ben ik gek op!

Vorige week zagen jullie de Chocomania producten van The Body Shop al voorbij komen en het viel me de laatste tijd erg op dat ik nog meer heerlijke chocolade beautyproducten in huis heb.

Ik vind de geur van chocola erg lekker, maar sommige beautyproducten kunnen wel erg overheersend en ‘nep’ naar chocola ruiken. Dus als je dat ‘iets te veel van het goede’ vind, is dit misschien niets voor jou…

Ik gebruik ook regelmatig 2 verschillende chocolade maskers. Vaak zijn maskers met chocola (of cocao) bedoeld voor een vette of onzuivere huid en hebben een reinigende en zuiverende werking. Cupcake van Lush is een heerlijk vers chocolade masker. En ook het chocolade masker van Montagne Jeunesse vind ik erg lekker.

          

Om mijn lippen zacht en soepel te houden, gebruik ik regelmatig de lipscrub van Lush. Deze smaakt naar vanille en chocolade, heerlijk! En je zou het zelfs gewoon van je lippen af kunnen eten… Ik doe dat nooit, want ik vermeng het altijd met een lekkere vette creme zodat de suiker goed op mijn lippen blijft plakken. En daarna spoel ik het af met water.

          

Laatst kocht ik bij Douglas dit schattige kleine potje met lipbutter in de smaak chocola. Deze lipbutter smeer ik al heel de week op mijn lippen en ze zijn erg zacht, zónder velletjes! Dus echt een aanrader, zeker met dit koude winterweertje…

Ik heb ook nog de Chocomania bodybutter en de Mange Too massagebar van Lush. Deze beide producten zijn heel voedend en verzorgend, en ruiken ook heerlijk naar chocola. Ik gebruik die meestal ‘s avonds voordat ik naar bed ga, want ik vind de geur iets te overheersend om overdag te gebruiken.

Ik ben absoluut fan van chocola, of het nu is om te eten of om te smeren, I love it!

En wat vinden jullie ervan? Hou jij van chocola, of kies je juist liever een ander smaakje?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , . Bookmark de permalink.

15 Reacties op Allemaal Chocolade producten!

 1. MySuperSweetLife schreef:

  Dat ziet er leuk uit! Zelf ben ik niet zo weg van chocolade beautyproducten. Meestal valt de geur wel wat tegen. Ik ben meer van de fruitige geurtjes!

  Liefs

 2. Maud schreef:

  Ik ben ook gek op chocolade! Sinds de Chocomania producten van TBS ben ik helemaal om, wat een heerlijke geur.

 3. Lotte schreef:

  hmmm, ziet er lekker uit allemaal!

 4. Elke schreef:

  Heel erg tof om eens te zien. :)

 5. Paola schreef:

  Lijken me allemaal erg fijn! Volgens mij heb ik nog niks met chocolade

 6. xx_Patries_xx schreef:

  ooo i like chocolate :D:D

 7. Nicole schreef:

  dat masker van montagne de jeunesse vind ik heel fijn, maar de chocomania lijn van de bodyshop werd ik jusit misselijk van.

 8. Karen schreef:

  Jum jum <3
  xx

 9. Laura schreef:

  Ik ben gek op chocolade, maar producten ervan sla ik toch altijd over. ;)

 10. Liesbeth schreef:

  Ik ben er helemaal wild van. Zowel om te eten als om te smeren ;-)

 11. Geke schreef:

  Oeehh, lekker :D

  xxx

 12. beautyforgirls schreef:

  De chocolade lip butter van Bubbles & Butters heb ik ook gekocht. Echt heerlijk.
  Liefs, xxx

 13. frederieke schreef:

  jammie ik hou van chocolade producten hihi

 14. Vera schreef:

  Ik houd van chocolade producten! Die geur is heerlijk. Ik heb een paar dagen geleden een review geschreven over een douchezeep in chocoladegeur. Echt zo lekker spul is dat!

 15. Roxanne schreef:

  Hamgt er een beetje vanaf. Ik vind niet alle chocolade producten lekker ruiken. Ik vind die van TBS bijvoorbeeld niet zo lekker. Dan pak ik liever een fruit geurtje bijvoorbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>