NOTD Bloemetjes + Filmpje!

Vandaag draag ik deze vrolijke bloemetjes op mijn nagels. Deze bloemetjes zijn echt helemaal ‘mijn ding’! Ik vind het super leuk om ze te maken en ik krijg er vaak complimentjes over…

Ook hier op mijn site is mij al heel vaak gevraagd of ik deze NailArt zou willen laten zien in een filmpje. En natuurlijk wil ik dat!

Jullie konden deze week mijn eerste filmpje al zien en ik heb nu echt de smaak te pakken… Dus ik ben ook maar meteen aan de slag gegaan met deze NailArt. Helaas heb ik nog niet de ideale opstelling gevonden, dus af en toe is het misschien wat onduidelijk, maar daar wordt aan gewerkt!

Helaas is het me nog steeds niet gelukt om het filmpje hier op de site te plaatsen. (Tips zijn dus nog steeds welkom!) Maar als je hier klikt, kun je het filmpje meteen op Youtube bekijken. Veel kijkplezier!

Als je deze NailArt nog eens stap voor stap in een artikel wilt bekijken, klik dan hier.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze bloemetjes vinden! En laat me weten wat voor NailArt filmpjes jullie nog graag zouden willen zien, dan ga ik daar natuurlijk mijn best voor doen!

Welk lakje of NailArt draag jij vandaag?

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

39 Reacties op NOTD Bloemetjes + Filmpje!

 1. frederieke schreef:

  ik vind het echt een heel leuk en interessant filmpje!

  waarschijnlijk krijg je vandaag de waterdecals binnen!

  xx

 2. Paola schreef:

  Wat een goed en duidelijk filmpje! Je nagels zijn echt prachtig!

 3. beautyforgirls schreef:

  Ik vind het roze glitter basis lakje die je hebt gebruikt echt prachtig.
  Liefs, xxx

 4. Chantal schreef:

  Heel handig dat je het nu met behulp van een filmpje laat zien, resultaat is errug schattig!

 5. Amanda schreef:

  Het is echt een geweldig tutorial en zou hem graag namaken alleen heb ik het probleem met stripers dat ik niet goed de nagellak kan doseren. Ik strijk hem af, maar dan na een paar seconde als ik net de nagellak wil aanbrengen verschijnt er zon dikke druppel en kan ik geen dunne streep meer zetten:(

  xx Amanda

 6. Angelique schreef:

  Leuk filmpje, en wat handig om nagellak te pakken via t nagellakkwastje met de dottingtool, ga ik ook voortaan doen, scheelt nagellak verspilling.
  Echt weer leuk gedaan en je nagels zien er goed uit!

 7. priscella schreef:

  Leuk en duidelijk filmpje!! als ik stripers heb ga ik het zeker eens namaken.
  Ik heb draag vandaag Pure Petunia-Orly op mijn nagels zonder nail art erop.

  • priscella schreef:

   Yay heb het vanochtend na gemaakt kwam nog een oude striper tegen tussen mijn nagellak stash dus ben meteen aan de slag gegaan en tis best goed gelukt
   (eerste keer uit de vrije hand) thanxx
   Verheug mij al op je volgende nail art filmpje

 8. xx_Patries_xx schreef:

  super leuk filmpje hoor :D
  om je filmpje hier te plaatsen kun je bij youtube op Delen klikken onder je filmpje en dan op insluiten, daar kun je ook de maten aanpassen en dan is het een kwestie van de HTML in je bericht plakken…!

 9. Kelly schreef:

  Ik vind het erg duidelijk hoe je alles laat zien! Ik heb het al eens geprobeerd om de bloemblaadjes zo te krijgen, maar het zag er echt niet uit op mijn nagels.

 10. Sven schreef:

  Really nice Naildesign…looks great! I like your Tutorial… good work

  kind regards

 11. bertine schreef:

  Mooi weer!! Gebruik je wordpress (staat wel rechts onderaan je blog)?? Ga naar je filmpje op youtube, klik daaronder op ‘delen’, klik daaronder op ‘insluiten’, de html code van het filmpje is dan al geselecteerd. Je kunt daaronder nog de grootte kiezen en dan veranderd de code. Kopieer deze code.
  Schrijf eerst je artikel zoals je dat altijd zou doen. Ik weet niet of je veel verstand hebt van html.. Ik zelf niet dus typ ik mijn artikelen altijd op de gemakkelijkste manier. Nu moet je eens goed kijken of jij dat ook doet. Als je een nieuw bericht aanmaakt in je wordpress account, dan zie je eerst dat je een titel in moet voeren. Daaronder staat een grote balk met allerlei tekens en plaatjes erin. Boven die balk staat: Uploaden/Toevoegen (en een aantal plaatjes). Op dezelfde hoogte, alleen dan rechts van die balk staan 2 blokjes: 1) Wysiwyg 2) HTML
  Je hebt zeer waarschijnlijk je tekst getypt in Wysiwyg. Ben je klaar met het typen van je tekst en wil je het filmpje toevoegen? Klik dan op het blokje HTML. Je moet dan even zoeken onder welke tekst je het wilt zetten (aangezien er allemaal ingewikkelde codes tussen staan). Maar hier plak je dan uiteindelijk de code die je van youtube hebt gekopieerd. Klikt op publiceren (of inplannen) en tadaa hij doet het!! Wel belangrijk om te weten is dat als je nog wat veranderd daarna via het blokje ‘Wysiwyg’ dat het filmpje het dan niet meer doet. Dan moet je deze opnieuw invoegen op bovenstaande manier. Dus eerst altijd de tekst maken en controleren en op het eind het filmpje invoegen! Hopelijk is het duidelijk zo:)

  • Ramona schreef:

   Yeaahhhhh, 1000x dank! Het is me eindelijk gelukt! Dit deed ik dus elke keer, maar ik wist dus niet dat je het moest veranderen in HTML… Dank u! :)

 12. femketje schreef:

  wauw :D super mooi gemaakt!

 13. Miriam schreef:

  Fantastisch hoe je dit steeds weer doet! ben echt onder de indruk!! Hopelijk zal het bij mij ook zo mooi worden.

 14. Tamara schreef:

  Super handig filmpje! Helaas krijg ik mijn lijntjes nooit zo dun met stripers

 15. Mariska schreef:

  Prachtig! Ik ben bijna in mn beeldscherm gekropen om het goed te kunnen zien haha!
  En wat een leuk accent :D Ga alsjeblieft door met de filmpjes, ik kan er een hoop van leren!

 16. anneke schreef:

  wat goed gedaan!! ik heb er wat van geleerd de manier hoe je de blaadjes maakt ziet er zo een stuk makkelijker uit dan hoe ik het deed!! thank en ik ben benieuwd naar je volgende filmpje! groetjes Anneke

 17. Geke schreef:

  Ontzettend leuk, je legt het heel duidelijk uit.
  Ik ga het binnenkort ook een keertje proberen.
  Hopelijk zien we nog meer filmpjes van je,
  ga zo door!

  xxx

 18. Karen schreef:

  mooie nail-art!
  en hou die nail-art filmpjes erin! super leuk!
  xx

 19. fleur schreef:

  hee, ik vind het echt een heel leuk filmpje en mijn nagels zijn goed gelukt
  maar zou je misschien nog meer filmpjes van nagels op je site willen zetten?
  ik zou graag meer leuke nagels zien ik kan zelf nooit zo veel bedenken

 20. romy schreef:

  je nagels zijn zo mooi lang
  ik vindt je nail art heel mooi
  alleen helaas kan ik het niet zo goed voor al niet bij mij zelf
  en jij doet het nog voor camera
  echt heel mooi! (L)

 21. Pingback: Wall of Fame ~ NailArt! | Beautynailsfun.nl

 22. Demi schreef:

  Ik ga hem zeker proberen !

  Vind hem super leuk en hopelijk is die niet te moeilijk als ik het zelf gaat doen.

 23. Edith schreef:

  Wauw wat gaaaaaaaaaaf
  Ik vind het echt super knap !
  Aan de hand van deze filmpjes ga ik ook eens rustig er voor zitten en proberen

  Super leuke site en je staat inmiddels tussen mijn favorieten

  Groetjes Edith

 24. Willeke de heus schreef:

  eindelijk iemand die nederlands ook via youtube rustig uitleg geeft, en deze vind ik ook erg mooi :)

 25. jessica schreef:

  heel mooi en duidelijk gedaan! super :)
  waarom kies je voor stripers ipv met acrylverf?

  ik heb nog een vraagje……wat ik ook doe (basecoat/toplak/goed drogen/…) maar de basiskleur chipt kapot binnen 1 dag bij de randen van mijn nagels (ook de zogenaamde ‘stay on’ nagellak). hoe kan ik dat tegengaan zodat ik langer als 2 / 3 dagen van mijn nailart kan genieten?

  groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>