NailArt spulletjes ~ Stripers en Bling Bling +Filmpje!

Deze week konden jullie mijn nagellak collectie al zien en vandaag is het de beurt aan de NailArt spulletjes.

Ik doe heel veel aan NailArt en ik probeer steeds weer nieuwe dingen uit. Ik heb in de loop der jaren ook al heel wat spulletjes verzameld. Vandaag laat ik het grootste gedeelt zien. Kijken jullie mee?

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren en technieken om NailArts te maken. Één van de bekendste is misschien wel de stempeltechniek met de Konad spulletjes. Ik heb daar wel een paar dingetjes van, maar ik gebruik dat zelden. Ik vind dat echt heel erg lastig en het lukt mij nooit zo mooi. Ik maak liever mijn NailArts met stripers en andere kleine kwastjes.

          

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, zit ik elke maand weer heel ongeduldig op mijn Glossybox te wachten. Uiteraard voor de inhoud, maar de dozen zelf zijn ook ontzettend mooi én handig! Ik bewaar er tegenwoordig met stripers en andere NailArt spulletjes in.

          

In de licht roze doos bewaar ik al mijn witte, zwarte, zilveren en roze stripers in. En in de rode doos zitten al mijn andere kleurtjes. Dat ik op zich best handig, zo weet ik in ieder geval waar ik ongeveer moet zoeken als ik een bepaalde kleur moet hebben.

Ik heb ook nog 2 plastic bakken waar allemaal kleine potjes inzitten. In de ene zitten al mijn strass steentjes, alle soorten, maten en kleuren!

En in de andere zitten allemaal andere kleine NailArt dingetjes, zoals droogbloemetjes, fruitstukjes, pailletjes en strikjes.

In het filmpje hieronder zie je alles nog eens voorbij komen. Veel kijkplezier!

Ik heb trouwens ook nog heel veel verschillende stickertjes. Die ben ik vergeten te laten zien in het filmpje, want die gebruik ik eigenlijk nooit. Ik zal er nog wel een apart artikeltje over maken, als jullie dat leuk vinden.

Ik ben benieuwd wat jullie altijd gebruiken voor jullie NailArts! Welke technieken gebruik jij? En als je nog vragen hebt over bepaalde spulletjes, let me know!

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

30 Reacties op NailArt spulletjes ~ Stripers en Bling Bling +Filmpje!

 1. Paola schreef:

  Je hebt echt mooie dingen! Ik wil ook meer bezig gaan met nail art, maar heb nog niet echt een vaste hand!

 2. Suzanne schreef:

  Wat een leuke nail-art artikelen heb jij!

  Ik zag dat je ook kwastjes hebt voor nail-art. Is dat handiger om aan te schaffen dan stripers omdat je met kwastjes elke kleur nagellak kan gebruiken?

  Heb je ook wel eens stripers van Essence gebruikt? Zijn die ook goed?

  • Ramona schreef:

   Ik vind zelf de stripers handiger om te gebruiken dan de losse kwastjes. Maar het is indd wel weer erg handig omdat je ze voor elke kleur gewoon kunt gebruiken. En goedkoper!

   Ik heb de stripers van Essence weleens geprobeerd, ze zijn op zich wel oke, maar de kwastjes zijn iets dikker en korter, daardoor kun je er geen super dunne lijntjes mee maken…

 3. Angelique schreef:

  Ik gebruik zelf verf en kwastjes om nailarts te maken. Konad stempelspulletjes heb ik ook maar gebruik dat niet zo vaak. Heb ook stripers, dottingtools ed. Oja, waar haal je die koffers vandaan met die glitterpotjes erin? Ideaal zeg.

 4. vandenbossche peggy schreef:

  Super, ik ben vol bewondering, temeer ik juist gestart ben met een cursus gelnageltjes, bedankt voor de mooie info

 5. Chantal schreef:

  leuk filmpje

  wat vind jij van de op=op stripers

 6. shannara schreef:

  Die bakken waar al je potjes in zitten zijn gaaf en handig!

 7. Tamara schreef:

  Super leuk om te zien! Je hebt echt een mooie stash :)

 8. Amanda schreef:

  Prachtige stash! Heel vrolijk al die glitters hihi

 9. Gevuldekoekmetslagroom schreef:

  Die zwarte komma’s lijken net insecten… Gelukkig dat je erbij had gezegd dat het steentjes waren. :)

 10. Ilse schreef:

  Wow echt veel nail art spulletjes! Vooral veel steentjes :)

 11. Kelly schreef:

  Wauw wat een nail-art spullen heb je zeg! Die stripers echt prachtig!

 12. anneke schreef:

  echt een leuk filmpje, veel spulletjes heb jij!!!leuk om te zien!!!

 13. anneke schreef:

  oh en wat ik gebruik? ik heb pas 2 setjes met nailart kwasten gekocht en heb een aantal stripers en gebruik die 2 die ik van jou heb het meest die van CM zijn echt super, ik heb ook stripers van op=op shop maar die zijn lang niet zo fijn, verder heb ik een aantal nailart pennen 2 van essence en 1 die ik bij de intertoys heb gekocht en na wat oefening vind ik die ook erg fijn en natuurlijk gebruik ik de dottingtools :D groetjes

 14. Nicole schreef:

  heel leuk om te zien wat je allemaal hebt!

 15. Karen schreef:

  jaloers!! wat een vele prachtige nail-art spulletjes!!
  geweldig ♥
  xx

 16. Iris schreef:

  Leuk, waar heb je die bakken gehaalt met al die diamantjes enso er in?
  x

 17. xx_Patries_xx schreef:

  super leuk filmpje hoor, wat heb je veel strasssteentjes :D

 18. andrea schreef:

  weet iemand waar je goedkope maar ook goede nagellak kan kopen?

 19. Melissa schreef:

  Hallo,

  Hele mooie spullen. Waar heb je jouw konad set gekocht?

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>