Hannah huidverzorging gewonnen ~ Lucky me!

Vorige week heb ik deze kennismakingset van Hannah (t.w.v. 95 euro) gewonnen op curvacious.nl, dus mijn nieuwe jaar begon goed!

Toen ik deze Winactie zag, was ik meteen enthousiast! De producten zagen er zo mooi uit en ik was er erg benieuwd naar! Vorige week kreeg ik bericht van Desirée dat ik één van de gelukkigen was, yeahh!!!

Helaas zijn er de afgelopen maanden wat vervelende en stressvolle dingen gebeurd in mijn leventje en mijn huidje heeft daar erg onder geleden… Dus deze set komt echt als een super leuk kadootje voor mij, een goed begin van het nieuwe jaar!

          

Stiekem hoopte ik dat het pakketje snel binnen zou zijn, en dat was het! Vrijdag kwam deze doos met de kennismakingset al binnen en ik kon niet wachten om de producten te bekijken en besnuffelen! Alle producten zaten trouwens in een hele mooie luxe toilettas, erg handig om je beauty-spulletjes in te bewaren.

In de set zaten de volgende producten:

 • Cleansing Milk – Milde reiniging, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Reinigt de huid zacht, maar tevens intensief.
 • Sensitive Skin Lotion – Dit product geeft een verfrissende, neutraliserende en sterk kalmerende werking na het gebruik van de cleansing milk. Ook geschikt als oogkompres bij de behandeling van wallen.
 • 24-hour Skin Balancing – Dit succesvolle Hannah product werkt als een rijke en intensieve conditioner voor de huid. De zijdezachte formule brengt je huid optimaal in balans en voorziet deze direct van voeding, hydratatie, regeneratie en comfort.
 • Vitamin Complex – Dit is een intensieve vochtverzorging voor de huid, verrijkt met verschillende vitamines. Deze spray heeft niet alleen een hydraterende werking maar geeft ook versteviging en vitaliteit met een beschermende werking.

Dat ziet er dus zeer veelbelovend uit! Ik heb meteen al mijn andere gezichtsverzorging even aan de kant gezet en ik ga de komende weken deze producten gebruiken. Over een aantal weken zullen jullie dus nog een artikel kunnen verwachten waarin ik laat weten hoe de prodcuten zijn bevallen en of mijn huidje is opgeknapt.

Ik wil nogmaals Desirée van Curvacious erg bedanken voor deze mooie set!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Winactie met de tags , . Bookmark de permalink.

25 Reacties op Hannah huidverzorging gewonnen ~ Lucky me!

 1. Paola schreef:

  Wat een onwijs leuke prijs! Ik ben benieuwd wat je van de producten vindt!

 2. Chantal schreef:

  Superleuk! Ik ga de komende tijd zelf de Hannah Cell Active testen, ben er ontzettend benieuwd naar!

 3. Marije schreef:

  Wow, dat is gaaf! Hannah is écht een fijn merk. Mooie verpakking ook! Geniet van de producten!

 4. tamara schreef:

  gefeliciteerd met je prijs en veel plezier met het uittesten ervan.

 5. Dionne schreef:

  Superleuk! Veel plezier er mee :D

 6. Amanda schreef:

  Wat een geweldige prijs, gefeliciteerd!

 7. beautyforgirls schreef:

  Gefeliciteerd, heel veel plezier ermee.
  Liefs, xxx

 8. sophie schreef:

  wow jaloers! waarom win ik nooit wat ;o

 9. Miranda schreef:

  wat een geweldige producten, van harte;D

 10. Angelique schreef:

  Mooie produkten om te zien, ben benieuwd naar de reviews..

 11. Karen schreef:

  super leuk!!
  gefeliciteerd ;) en ben benieuwd naar de reviews (:
  xx

 12. Kelly schreef:

  Gefeliciteerd lieve Ramona, zo’n leuke prijs winnen heb je echt verdiend! Ik hoop dat je huid hier weer goed van zult herstellen. De producten zien erg heerlijk, maar ook erg luxe uit! Veel plezier ermee!

  • Ramona schreef:

   Thanx! Ik heb de producten gister voor het eerst gebruikt en ze zijn echt heel fijn! Ben ook benieuwd of mijn huid zal verbeteren…

 13. Germa schreef:

  Wauw wat een geluk! Ik heb ook meegedaan en ik was al benieuwd wie gewonnen had. Ik ben benieuwd hoe de producten zijn/werken.

 14. Dieuwertje Faber schreef:

  Leuk dat je iets gewonnen hebt! Ja, dat heb je echt wel verdiend!

  xx

 15. Cynthiiaa schreef:

  Wauw, wat een prachtige producten om te zien! Amazing winactie heb je gewonnen!

 16. xx_Patries_xx schreef:

  gefeliciteerd :D de producten zien er prachtig uit.. ben heel benieuwd naar het review

 17. LindaB schreef:

  Gefeliciteerd! ben benieuwd naar je review!

 18. Sanna schreef:

  Wow, wat een mooie prijs. Ik ben benieuwd naar je bevindingen, hoe de spulletjes bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>