Filmpje ~ Mijn nagellak collectie!

In dit witte kastje bewaar ik al mijn nagellakken en vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn gehele nagellak collectie!

Ik heb de lakjes een beetje gesorteerd op merk in de verschillende laadjes, zodat ik gemakkelijk bepaalde lakjes terug kan vinden. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder en bekijk het filmpje!

Ik ben al ruim 9 jaar nagelstyliste, dus ik heb inmiddels wel een hoop mooie lakjes verzameld. Ik heb echt allerlei verschillende merken, zowel dure als goedkope en deze zitten allemaal in dit witte ladekastje.

In het bovenste laadje zitten al mijn Catrice lakjes. Ze passen er nu nog precies allemaal in, maar er komen weer nieuwe lakjes in het assortiment die ik natuurlijk ook nog wil hebben! Dus dan zal ik weer een nieuwe indeling moeten maken…

In het tweede laadje zitten al mijn Essence nagellakken. Dit zijn vooral veel lakjes uit Limited Edition collecties, maar ook een aantal uit het vaste assortiment.

In het derde laadje zitten allerlei verschillende merken zoals, Herome, Ciaté, Gosh, Orly, SpaRitual en de Flakies van Golden Rose.

In het vierde laadje zitten met lakjes van OPI en China Glaze. En in de onderste lade bewaar ik al mijn nagelwielen.

Hieronder kun je het filmpje bekijken waarin je mijn gehele nagellak collectie (van januari 2012!) kunt zien. Veel kijkplezier!

Omdat het toch best een aantal lakjes zijn, heb ik niet alle flesjes apart laten zien en de namen genoemd. Maar als je vragen hebt over bepaalde lakjes of kleuren, of als je bepaalde kleuren nog eens terug wilt zien in een artikel, laat het me dan even weten!

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Nails met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

34 Reacties op Filmpje ~ Mijn nagellak collectie!

 1. xx_Patries_xx schreef:

  heelleuk hoor, ik vind het alleen vooral bij catrice dat je niet kan zien welke kleur het is tenzij je het lakje er echt uithaalt!

  • Ramona schreef:

   haha, ja dat klopt! ;)

   • Helen schreef:

    Waarom zet je er met een dottingtool geen stipjes op?

    Prachtige stash heb je verder :D

    • Ramona schreef:

     Ja dat zou ik indd wel kunnen doen… ;)

     • Marloes schreef:

      Je kunt ze ook gewoon op z’n kop zetten….
      Wel altijd even opletten dat je de doppen goed dicht hebt gedraaid natuurlijk.
      Maar ik vond het ook onhandig dat ik niet kon zien welke kleur het was en met een dottingtool er stippen opzetten vond ik zonde, dus zet ik ze gewoon op z’n kop in mijn lade!

     • Shelby schreef:

      Ik heb ook altijd zwarte doppen bij catrice en ik vond het idd ook erg zonde om er met een dottingtool stippen op te maken maar vorige week heb ik het toch gedaan!! Super handig.

 2. Julie - La Fille schreef:

  Leuk kastje, staat wel netjes! Vind je het niet irritant dat je bij Catrice misschien wel 20 potjes moet pakken voor je de juiste hebt? Ik zou er kleine stickertjes met de naam opdoen ;-)

  • Ramona schreef:

   Ja dat is soms wel een beetje vervelend, maar ik vind het zonde om er iets op te plakken of om nagellak op het dopje te doen… Ik heb er nog over gedacht om de flesjes onderste boven weg te zetten, maar ik weet niet of dat verstandig is… ;)

 3. Angelique schreef:

  Handig die laadjes die zo diep zijn, echt een mooie slanke kast. Mooie collectie nagellak, heb genoten van je filmpje. Dit is al veel nagellak maar ik dacht dat jij nog veeeel meer had! ha..
  Ben enorm benieuwd naar de nail art spulletjes.

  • Ramona schreef:

   Nee valt reuze mee he.. ;) Ik heb natuurlijk jááren kunstnagels gehad en toen deed ik niet vaak nagellak op. Dus ik heb het laatste jaar eigenlijk pas echt meer nagellak gekocht, omdat ik nu geen kunstnagels meer heb…

 4. Cindy schreef:

  Mooi kastje! Waar heb je die vandaan :)?
  En ik heb op elk dopje een druppeltje nagellak gedaan. Ik vind het niet zonde maar juist super handig!

 5. beautyforgirls schreef:

  Wauw, wat een prachtige lakjes allemaal.
  Liefs, xx

 6. Simone schreef:

  In mijn stash heb ik de catrice flesjes op de kop staan, heb er nog geen problemen mee gehad :) Wel een prachtige kast & een prachtige collectie heb je, wauw!

 7. anneke schreef:

  wat heb jij veel lakjes zeg, dat zou ik ook wel willen haha ik denk dat ik qua aantal alleen de bovenste la heb ik heb ook vooral catrice en rimmel en gosh…echt een mooie collectie ik ben benieuwd naar je nailart filmpje

 8. deijsprinses schreef:

  Daar heb ik maar een woord voor: wow!
  Moet ik nog even voor sparen!

 9. LindaB schreef:

  wat een heerlijke stash!

 10. Karen schreef:

  wat veel! hele mooie stash!
  xx

 11. Mariel schreef:

  Wauw! Leuk om naar te kijken!

 12. Sanne schreef:

  Super mooie stash! Maar heb je geen Miss Sporty nagellak? Die heb ik tenminste niet voorbij horen komen..

 13. Germa schreef:

  Wat een prachtige collectie!

 14. Mariska schreef:

  Gaaf hoor! Waar heb je dat kastje vandaan?
  De tip die ik voorbij zie komen om de Catrice lakjes op de kop te zetten vind ik wel een hele goeie!
  maar je hebt echt een mooie stash, niet te overdreven gewoon mooi!

 15. Amy schreef:

  leuke post.!
  weet je hoeveel lakjes je precies hebt.?
  en waar kun je die nagelwielen kopen.?
  xx liefs Jouvence

  • Ramona schreef:

   Nee ik weet niet precies hoeveel lakjes ik heb…
   De nagelwielen kun je bij verschillende webshops kopen. Ik bestel ze meestal bij Boozyshop.nl

 16. gerrianne schreef:

  Wauw ik had ‘eerlijk gezegd’ minder verwacht. Maar wauw, heel erg netjes heb je dit ingedeeld zeg! & wat een mooie kleurtjes. Ik heb het meteen m’n moeder laten zien, dat het meer kan, haha! Ik zit bijna tegen de 100 potjes nagellak aan, maar moet het snel sorteren en goed opruimen. Mijn doos wordt te zwaar en te klein.. Een kastje is helaas geen optie denk ik, want ik lak liever beneden m’n nagels kwa licht. Heb jij misschien nog een handige opberg tip? Oja, laatste had ik je een mail gestuurd over strass steentjes, maar heb ze net ergens besteld! Nu nog hopen dat het de goede zijn, die ik bedoelde! :D

  • Ramona schreef:

   Ja ik vind een kastje erg handig! Mijne staat ook gewoon beneden in de woonkamer… ;) Bij Xenos of Blokker verkopen ze ook handige plastic bakken, die zijn lekker stevig en je kan ze stapelen! Ideetje misschien… Ik zag vandaag trouwens bij het Kruidvat hele mooie steentjes, wou ze nog ijna meenemen maar ik bedacht me gelukkig net op tijd dat ik genoeg heb! hihi…
   Maar dat was een klein doosje met verschillende steentjes, nagellijm en topcoat, voor 9,99 euro dacht ik. (die hingen aan een rekje bij de nagellak removers)

 17. Anouk schreef:

  Oh my, nagellakparadijsje!
  Ik vind je kastje trouwens ook erg cute.

 18. Mirella schreef:

  Hoi,

  Wat een prachtige verzameling lakjes heb je! Gebruik je die alleen voor jezelf? Of ook bij je klanten?

 19. Cynthia schreef:

  Kan je weer eens een update doen?

 20. Pingback: Mijn nagellak collectie! (aug ’12) | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>