Filmpje ~ Galaxie NailArt Tutorial

Deze week heb ik weer een keertje Galaxie Nails gemaakt. Jullie hadden al vaak gevraagd of ik hier een filmpje van wil maken, dus dat heb ik deze keer dan ook gedaan!

In dit filmpje kun je ook goed zien hoe ik de sponsjes gebruik, waarmee je een mooie ‘overloop’ kunt maken. Kijken jullie mee?

Ik vind het super leuk als jullie je verzoekjes doorgeven en uiteraard probeer ik daar ook zo veel mogelijk rekening mee te houden. Dus als jij nog graag bepaalde NailArts wilt zien, laat het me dan weten!

Ik heb ook al heel vaak vragen gekregen over de sponsjes die ik gebruik om een mooie overloop van kleuren te maken. Hiervoor gebruik ik gewoon een schuursponsje dat ik in stukjes knip. Simpel en goedkoop!

Voor deze NailArt heb ik een aantal verschillende kleuren gebruikt. Je hoeft niet per se precies dezelfde kleuren te gebruiken natuurlijk, kies gewoon kleuren die er op lijken of die jij mooi vindt!

Hieronder zie je het filmpje, veel kijkplezier!

Ik hoop dat het filmpje duidelijk is en dat het jullie inspiratie heeft gegeven om ook iets moois te maken! Dus pak de schuursponsjes (van je moeder) uit de kast en ga lekker aan de slag!

Ik ben benieuwd wat jullie van het filmpje en de NailArt vinden! Heb je verzoekjes? Laat het me weten bij de reacties hieronder, of via mail of Twitter.

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

25 Reacties op Filmpje ~ Galaxie NailArt Tutorial

 1. Sanna schreef:

  Heel erg mooi! En ook erg geschikt voor een chique avondje uit.

 2. Paola schreef:

  Echt super mooi! Je legt je filmpjes echt duidelijk uit! Ik ga deze ook proberen te maken..

 3. Mariska schreef:

  Wauw prachtig zeg! Hoe lang ben je nu in werkelijkheid bezig geweest met je nagels?

  • Ramona schreef:

   Niet zo heel lang hoor… Ik denk het het filmpje ongeveer een kwartiertje duurde en daar heb ik dan wat stukjes uit geknipt. Omdat ik tussendoor nog wat dingetjes moest uitleggen, duurde het iets langer. Maar dit kan je makkelijk binnen een half uurtje doen op beide handen hoor! ;)

 4. deijsprinses schreef:

  Je bent gek! ;) Van waar haal je dit toch allemaal?

  • Ramona schreef:

   Hihi, thanx! ;) Deze ben ik al eerder een keer op internet tegen gekomen, dus deze is eigenlijk een beetje nage-aapt… Maar ik probeer ook zelf heel veel uit! gewoon proberen en oefenen… ;)

 5. beautyforgirls schreef:

  Heel erg gaaf.
  Liefs, xxx

 6. Karen schreef:

  heel erg mooi! en bedankt voor de goede uitleg! ;)
  xx

 7. Angelique schreef:

  Echt super mooi. Heb er weer wat van opgestoken van het leuke filmpje. Ik ga m zeker proberen na te maken! Heb al gezien dat ik veel te veel nagellak op een sponsje doe vergeleken met jou dus dat moet anders. Thanks.

 8. Linda schreef:

  Leuke nailart! En heel duidelijk uitgelegd!

 9. Suzanne schreef:

  Supermooi, knap hoor!

 10. anneke schreef:

  mooi filmpje is het geworden, je kan het zo goed uitleggen…heel leerzaam de galaxy nailart was mij minder mooi gelukt dus binnen kort nog eens proberen

 11. priscella schreef:

  Prachtig!!

 12. xx_Patries_xx schreef:

  heel erg leuk zeg… je laat de lagen tussendoor wel drogen neem ik aan of…

  • Ramona schreef:

   Nee je hoeft het niet echt te laten drogen hoor. Als je 5 nagels gedaan hebt, kun je meteen weer verder met de andere kleur. Alleen op het laatst wel ff goed laten drogen, voordat je de topcoat aanbrengt!

 13. Pingback: Wall Of Fame ~ NailArt! | Beautynailsfun.nl

 14. joy schreef:

  super mooi en leuk! ik ga het zo ook zeker proberen. maar ik heb nog een vraagje, dat helemaal niet echt met nagellak te maken heeft, maar met wat voor programma bewerk jij je filmpjes, ik wil oook zoiets gaan doen.x

 15. Dakota schreef:

  Hoi. ik begin nu eindelijk wat langere nagels te krijgen, dus wil ik daar graag wat mee kunnen doen ik zou daarom graag wat extreem simpele nailarts zien wat een echte beginner ook kan, 1 die nog niet heel vaardig is met stripers enzo. Bloemblaadjes lukt me nog niet echt… Helaas… Daarom zou ik graag iets zien wat ik ook zou kunnen

  Jouw nailarts zijn zo gaaf, dat wil ik ook kunnen… Maar ik kan er gewoon nog niks van… Dankjewel alvast. Dikke kus van Dakota

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>