Mijn bestelling van ELF!

Diegene die mij op Twitter volgen, konden gister al zien dat ik mijn bestelling van ELF had ontvangen! Een grote doos vol met allemaal mooie make upjes werd door de pakketjes man afgegeven en ik was natuurlijk helemaal happy!

Dit was mijn eerste bestelling bij ELF en ik ben erg benieuwd naar de producten. Kijken jullie mee?

De meeste van jullie weten waarschijnlijk wel dat ik nog herstellende ben van mijn hernia operatie en ik kan nu dus helaas niet lekker uitgebreid gaan shoppen… En dat mis ik enorm! Om het een beetje goed te maken, was ik maandag zomaar even aan het rondneuzen in de webshop van ELF en ik zag natuurlijk allemaal leuke én goedkope producten. Ik kon het dan ook niet laten om wat mooie make upjes in mijn ‘mandje’ te gooien…

ELF heeft vooral hele leuke budget make up en kwasten, ik had er al veel over gelezen en gezien op youtube. Ik was er daardoor erg nieuwsgierig naar geworden! Mijn hele bestelling kostte in totaal 30,95 euro en dat is zelf inclusief de verzendkosten! Ik zal alles even in het kort voorbij laten komen, maar je zal binnenkort nog uitgebreide artikelen kunnen verwachten over alle producten.

          

De nagellakken van ELF kosten maar 1 euro, dus ik heb natuurlijk een aantal leuke kleurtjes uitgekozen… De swatches kun je binnenkort hier op BeautyNailsFun verwachten!

Het product waar ik misschien wel het meest nieuwsgierig naar was, is de Contouring Blush & Bronzer Powder. In deze set vind je een bronzer en blush, erg mooie en bruikbare kleuren!

Ik heb ook 5 Hypershine Glosses besteld, in 5 mooie neutrale kleuren. Ik ben hier erg benieuwd naar, dus ik ga ze snel uitproberen!

         

Bovenstaande producten zijn bedoeld om wat extra shimmer toe te voegen, je kan ze gebruiken op je gezicht, lippen en ogen. Ik ben dol op glansjes en shimmers, dus ik ben heel benieuwd hoe deze producten uit zullen pakken!

          

Over de kwasten van ELF had ik ook al veel goeds gehoord, dus die wilde ik natuurlijk ook graag hebben! De kwasten zien er op het eerste gezicht prima uit, dus ik zal ze de komende tijd eens gaan uitproberen.

Ik ben echt super blij met al deze producten. Alle producten kosten maar 1 euro per stuk, behalve de Blush&Bronzer duo, die kost 4 euro. Dus echte budget aanraders! Het enige nadeel vind ik de verpakkingen. Op zich zat alles prima en netjes verpakt, alles was nog gewoon heel. Maar alle make upjes zitten verpakt in plastic en kartonnen verpakkingen, dus als je alles hebt uitgepakt hou je een hele berg afval over!

Ik heb de komende tijd dus weer een hoop te testen en te swatchen! Als er bepaalde producten bij zitten waar je wat meer over wilt weten, let me know!

Heb jij de producten van ELF al welleens geprobeerd?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

40 Reacties op Mijn bestelling van ELF!

 1. Paola schreef:

  Je hebt echt veel besteld! Leuke dingen ook! Ik wil ook nog steeds een bestelling plaatsen, maar weet niet wat de verzendkosten zijn..

 2. Dionne schreef:

  Leuke bestelling! Ik heb ook wel eens wat bij elf besteld, mooie spulletjes alleen de nagellak vond ik niet zo fijn xx

 3. frederieke schreef:

  leuke make-upjes ;)

  ik wilde laatst een bestelling plaatsen maar niet meer aan gedacht.
  helaas heb ik dus nog niets van ELF :(

  xoxo

 4. Chantal schreef:

  Ohh, jij bent lekker aan het ‘shoppen’ geweest! Leuk, hoor!

 5. femketje schreef:

  leuke aankopen allemaal :D

 6. Tamara schreef:

  Wat een leuke producten! Ik heb een paar nagellakjes van Elf en ben er wel tevreden over

 7. Miranda schreef:

  leuk zeg! Ik ben benieuwd, ik heb zelf nog geen producten van ELF

 8. xx_Patries_xx schreef:

  zozo dat ziet er goed uit :D ben benieuwd

 9. Karen schreef:

  ik heb nog nooit wat van ELF geprobeerd maar hij lijken me wel fijne producten :D
  xx

 10. Germa schreef:

  Wauw, wat een heerlijk grote bestelling. De nagellakjes zien er goed uit, ben benieuwd naar de swatches. Ook de blush/bronzer duo ziet er top uit.

 11. NellemiekeD schreef:

  Oehh leuk, ik had er wel vaker rondgekeken (op de site) maar iedereenzei altijddat de verzendkosten zo duur zijn..

 12. Shelley schreef:

  Ik heb zelf ook al eens besteld op ELF en heb toen 2 lakjes, 1 blush creme, 1 blush, 1 highlightstick, 1 kabuki brush en 1 losse oogschaduw. Allemaal mooi maar de lakjes die ik heb dekken na 4/5 laagjes pas!

  • Ramona schreef:

   Ja ik zag dat sommige lakjes wat waterig waren, maar er zaten ook wel mooie bij hoor! De swatches kan je hier binnenkort nog wel zien! ;)

 13. Nicole schreef:

  hele leuke bestelling!
  wil er zelf ook nog graag eens bestellen, maar de bezorgkosten houden me wat tegen.. zo wordt het toch iets minder budget..

 14. Demi schreef:

  Mooie en leuke bestelling!
  Ik heb nog nooit wat van ELF besteld maar het lijken me goede producten ga zeker een keer proberen.
  x

 15. Laura schreef:

  Ziet er goed uit allemaal! :D
  Ik heb helaas nog nooit wat bij ELF besteld, ik kan niet via die manieren betalen. :(
  Hoop het ooit nog eens te doen met een groepsorder oid, hoor er vele goede verhalen over!

 16. Angelique schreef:

  O wauw, veel gekocht zeg! Nou met die verzendkosten kan je beter in keer heel veel kopen dan 2 dingetjes van een euro. Ben benieuwd naar de swatches..
  In Amerika zijn vele beauty producten die verpakt zitten in een kartonnetje, zelfs bij de action doen ze nagellak en mascara in een kartonnen verpakking. Vind t op zich wel fijn maar dan heb je gelijk een hoop rommel aan karton idd!

 17. Lore schreef:

  hey, toffe spulletjes heb je!

  een leuke webwinkel is trouwens ‘zeependeco’
  daar vind je allemaal toffe zeepjes en decoraties ;)
  neem maar eens een kijkje!

 18. Sillebil66 schreef:

  Ook ik heb aantal keren bij Elf besteld.. en heb ook die shimmers( highlights ) ..en ik gebruik ze eigenlijk haha
  Weet niet zo goed hoe te gebruiken enz.. ;)
  Maar leuke shopspulletjes ;)

 19. Agnetha schreef:

  Dat is een leuke bestelling ;)

 20. lisa schreef:

  Even een vraagje is de site waar jij op hebt besteld betrouwbaar ?
  en klopt het dat het rekeningnummer van hun 12 cijfers heeft ?
  Alvast bedanktt!

 21. Pingback: ELF nagellakken ~ Swatches + dupe! | Beautynailsfun.nl

 22. Joan schreef:

  Ik zat van de week nog aan je te denken ivm bij ELF bestellen en zien nu dat je zelf al hebt besteld. Hele leuke spulletjes heb je gekozen!
  Ik zelf weet nog steeds niet wanneer ik er weer ga bestellen haha, maar mocht je dan toch nog mee willen doen dan hoor ik het wel. :P

  • Ramona schreef:

   Ja ik was inderdaad een beetje ongeduldig… En toen ik op de site aan het kijke was, kon ik het niet laten om maar alvast wat te bestellen… ;)

 23. Joan schreef:

  correctie: zien = zie

 24. Pingback: ELF ~ Shimmering Facial Whip | Beautynailsfun.nl

 25. Pingback: ELF shoplog ~ Make up & Kwasten! | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>