Glossybox ~ December kerst editie!

Yeah, vandaag kwam de pakketjes man mijn Glossybox brengen! Ik hoopte stiekem al dat die vandaag zou komen…

En wauw, ik ben echt enorm onder de indruk van deze Glossybox! Er zitten echt weer ontzettend veel en mooie spuletjes in, zelfs weer een aantal full size producten! Kijken jullie mee?

De Glossybox is een doos vol met allerlei beautyproducten die je elke maand kunt ontvangen voor 12,50 euro. Iedere maand zitten er weer verschillende leuke en mooie producten in, sommige zijn zelfs full size!

Deze maand zaten er zelfs een aantal producten in, waar ik al een tijdje nieuwsgierig naar was. Dus ik ben helemaal happy!

          

Schwarzkopf Professional Osis Glamour Queen (full size). H2O Volumising Hairspray. Overweldigend big hair en body daar waar nodig. Medium control. Prijs full size 17,15 euro (250 ml).

         

Peggy Sage Kohl-oogpotlood (full size). Een zijdezachte textuur voor een intense, sprekende blik in een oogwenk. Het Kohl-oogpotlood bevat een vervaagsponsje voor het creeeren van veelzijdige effecten. Prijs full size 5,95.

          

Cowshed Lippy Cow Natural Lip Balm (5 ml). De verzorgende Lip Balm houdt de lippen zacht en soepel door de natuurlijke olien van Linde bloesem, Geranium en Ylang Ylang. Prijs full size 9,50 euro (12 ml).

         

Dermalogica Daily Microfoliant (13 gr). Uniek poeder op basis van rijstenzymen die op milde wijze dode huidcellen verwijdert en de huid zichtbaar glad en stralend maakt. Prijs full size 64,90 euro (75 gr).

         

KOH Essential Hand Nourisher (15 ml). Een romige en luchtige creme die zorgt voor een optimale verzorging en vochtregulering voor stralende en fluweelzachte handen, ongeacht leeftijd en huidtype. Prijs full size 19,95 euro (50 ml).

          

Scaredy Cat Cosmetics Loose Eyeshadow. De sprookjesachtige namen van de kleuren in het assortiment voldoen volledig aan de verwachtingen; Kleurrijk, fantasievol, sprankelend en soms een tikkeltje mysterieus.

Ik ben echt heel erg onder de indruk van de Glossybox van deze maand! Er zitten echt super veel mooie producten in, dus ik ben er weer erg blij mee! Ik vind het absoluut het geld waard, zeker als je kijkt naar de full size producten die er in zitten.

Wil je meer weten over de Glossybox, kijk dan eens op glossybox.nl daar vind je alle informatie!

Wie heeft er nog meer de Glossybox besteld of ontvangen? Had jij dezelfde producten?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

35 Reacties op Glossybox ~ December kerst editie!

 1. janina schreef:

  Erg mooi, ik ga hem denk ik ook bestellen!

 2. Geke schreef:

  Waauw! Wat een leuke dingen :D
  Ik snap dat je daar naar uitkijkt ;)

  xx

 3. Suzanne schreef:

  ziet er leuk uit! los van de producten lijkt het me alleen al heerlijk om zo’n doos te ontvangen!

 4. Mariska schreef:

  Oeh leuk! Veel plezier ermee! :)

 5. Tedje schreef:

  Er zitten leuke dingen in, maar niet perse dingen die ik wil hebben!

 6. Miranda schreef:

  oh wat zitten er mooie producten in, lijken mij echt fijn!

 7. femketje schreef:

  ik had ‘m ook gister binnen gekregen :D vond ‘m wel leuk maar niet spectaculair qua inhoud

 8. beautyforgirls schreef:

  Ik kreeg hem gister ook binnen. Echt leuke dingen.
  Liefs, xxxx

 9. anneke schreef:

  leuk zo’n pakketje :D ik ga de website bekijken

 10. Me_norma schreef:

  Das leuk dan heb je iedere mnd een verrassing

 11. Shelby schreef:

  Kreeg hem gister avond binnen ;D!
  Vond de inhoud ook super. Inderdaad ook dingen waar ik benieuwd naar was!!

  x

 12. Shelby schreef:

  p.s Heb de losse oogschaduw in het paars met licht blauwe glitters! En heb voor de rest alles wat jij ook hebt.

  Liefs,

 13. Angelique schreef:

  Het ziet er wel feestelijk uit hoor! Ik vind de scaredy cat zo grappig uitzien.
  Helaas heb ik de glossybox niet, zou m alleen willen bestellen als t gewoon 1 malig kan, kan natuurlijk wel maar je moet t toch weer opzeggen dus hopelijk komen ze in de toekomst met zo’n plan. Ben wel benieuwd hoelang dit leuk blijft zo iedere maand, maar jij houdt ons op de hoogte, toch? Veel plezier ervan

  • Ramona schreef:

   Ja tuurlijk hou ik jullie op de hoogte! Ik vind het juist wel fijn dat het gewoon automatisch komt! Ik heb het geld er elke maand wel voor over, word automatisch afgeschreven en je ontvangt vanzelf zo’n mooie doos vol met leuk beauty producten! Win win win situatie! ;)

 14. Paola schreef:

  Ik wil hem ook nog steeds bestellen! In deze editie zitten ook weer super leuke dingen!

 15. Karen schreef:

  Super leuk! ik wil hem ook heel graag maar ik denk niet dat ik mijn moeder zover krijg ;)
  xx

 16. Maaike schreef:

  Ziet er super leuk uit, heb de eerste ook gezien :)
  Misschien wil ik em ook bestellen, waar kan dat?

 17. frederieke schreef:

  ik ga hem ook bestellen!\

  xx

 18. xx_Patries_xx schreef:

  ziet er heel erg mooi uit hoor

 19. Marije schreef:

  Wow, hij ziet er weer fantastisch uit! Ik kan niet wachten tot ie binnen komt :-)

 20. Agnetha schreef:

  Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, hij is gaaf en leuk en ik heb spijt dat ik niet eerder een abonnement heb genomen!

 21. Pingback: Allemaal lege verpakkingen! | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>